Nova EON TV / EON+

Ποιοτητα εικονας σε κοντινο στον παικτη. Επιλεγμενη ποιοτητα eon η 1080p. Τηλεοραση full hd. Τα λογια ειναι περιττά....
View attachment 239267
Παίζουν πολλοί παράγοντες για να σου βγεί έτσι.....θέμα ταχύτητας...θέμα σύνδεσης wifi η ethernet... καλό είναι όλοι tv box nova να είναι με ethernet!! Το άλλο είναι το ίντερνετ δεν είναι ακόμη σε επίπεδο εικόνας σαν την δορυφορική εικόνα για πολλούς λόγους τεχνικούς.
Ευτυχώς έχω δορυφορικό....πολλά χρόνια κ αναλλοίωτη εικόνα χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Παίζουν πολλοί παράγοντες για να σου βγεί έτσι.....θέμα ταχύτητας...θέμα σύνδεσης wifi η ethernet... καλό είναι όλοι tv box nova να είναι με ethernet!! Το άλλο είναι το ίντερνετ δεν είναι ακόμη σε επίπεδο εικόνας σαν την δορυφορική εικόνα για πολλούς λόγους τεχνικούς.
Ευτυχώς έχω δορυφορικό....πολλά χρόνια κ αναλλοίωτη εικόνα χωρίς σκαμπανεβάσματα.
Θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που ειπες, ταυτοχρονα ομως θα πω οτι με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα που εχω τωρα το eon box ειχα πριν λιγους μηνες το cosmote box και η εικονα δεν εκανε ποτε αυτο το χαλι.

Κοιτάξτε...
Ξέχασα ν' αναφέρω ότι βλέπω μέσω wi-fi
και κατά διαστήματα, ταυτόχρονα συνδέονται
και άλλες συσκευές με το router, π.χ.
το κινητό μου,
το λάπτοπ, ακόμη καί
ο Octagon 4K SF8008 Combo!!!
Κι όλ' αυτά σε "50άρα" VDSL γραμμή!
Βέβαια η απόσταση
του δέκτη καί τής τηλεόρασης
(που δεν είναι "Smart", καθότι του 2012),
μετά βίας ξεπερνά τα 2μιση μέτρα!
Με καλώδιο έχω τον Octagon!!!

Σε εμένα μέσω shield παίζει άψογα. Κανένα κόλλημα, καμία μαύρη οθόνη. Μόνο το θέμα με τα σπασίματα που εμφανίζεται κάθε λίγους μήνες, αλλά το λύνουν σχετικά γρήγορα. Το μόνο θέμα η μέτρια εικόνα για την οποία τα έχουμε πει 100 φορές. Το 4κ κανάλι άψογο και αυτό και μου έκανε εντύπωση.

Κοιτάξτε...
Ξέχασα ν' αναφέρω ότι βλέπω μέσω wi-fi
και κατά διαστήματα, ταυτόχρονα συνδέονται
και άλλες συσκευές με το router, π.χ.
το κινητό μου,
το λάπτοπ, ακόμη καί
ο Octagon 4K SF8008 Combo!!!
Κι όλ' αυτά σε "50άρα" VDSL γραμμή!
Βέβαια η απόσταση
του δέκτη καί τής τηλεόρασης
(που δεν είναι "Smart", καθότι του 2012),
μετά βίας ξεπερνά τα 2μιση μέτρα!
Με καλώδιο έχω τον Octagon!!!
Wifi και eon είναι σίγουρο πρόβλημα. Σε βάζει αυτόματα στην abr κωδικοποίηση. Και εγώ αν το γυρίσω σε wifi τα ίδια κάνει. Η περιγραφή μου πιο πάνω ότι δεν έχω κανένα θέμα αφορά σύνδεση με καλώδιο.

• Like
Reactions: neoktistos
Δεν υποτιθεται οτι το abr ειναι καλυτερο απο το cbr? Με αναζητηση στο google αυτο λενε πανω κατω.

Δεν υποτιθεται οτι το abr ειναι καλυτερο απο το cbr? Με αναζητηση στο google αυτο λενε πανω κατω.
Καλύτερο μπορεί να είναι θεωρητικά, αλλά εμπειρικά στην EON λειτουργεί καλύτερα το cbr με καλώδιο. Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ.

• Wow
Reactions: valkal19
θελω να παρω ΕΟΝ ενδιαφερον 80% αθλητικα
τα φωτα σας σαν αρχαριος
εχω smart tv το box μου ειναι αχρηστο ?
θα μπαινω με κωδικο ?
αν δωσω τον κωδικο σε φιλο θα μπορουμε να μοιραζομαστε το προγραμμα ?
η τιμη ειναι 21 ευρω τον μηνα οπως λενε μαζι με αθλητικα cosmote ?
παρακαλω οτι αλλο tip ευπροσδεκτο
Για δορυφορικο ή για ιντερνετικο... σκεφτεσαι;

Για δορυφορικο ή για ιντερνετικο... σκεφτεσαι;
Εφόσον λεες σε ενδιαφέρει τα αθλητικά.... οπωσδήποτε δορυφορικό πάρε.!!
Όμως σαν καινούργιος πελάτης δε θα σε δώσουν εφόσον μένεις σε μεγάλη πόλη θα σε υποχρεώσουν πακέτο ίντερνετ με τo tvbox τους.
Εάν έχεις ήδη ίντερνετ δικό σου.....σε δίνουν σκέτο tv box .
Δορυφορικό δίνουν μόνο σε παλιούς συνδρομητές αντικατάσταση δέκτη η ανανέωση εξοπλισμού με δορυφορικό που είχαν.
Η αν μένεις σε χωριό με adsl και δεν υπάρχει οπτική ίνα..!!

Σ' έναν συγγενή μου,
με "γραμμή Cosmote" και στο κέντρο της πόλης (Έδεσσα),
αλλά καί παλιός συνδρομητής της nova (που την είχε κόψει γι' αρκετά χρόνια), ενώ του έδιναν το "ιντερνετικό" πακέτο, μετά από επιμονή του, τους έπεισε να του δώσουν "δορυφορική σύνδεση"!!!

Η αλήθεια είναι ότι καί εγώ
προσανατολιζόμουν να γίνω
"δορυφορικός συνδρομητής",
λίγο που μένω στο 1ο πενταόροφης οικοδομής,
λίγο που είχα ενδοιασμό,
να το συνέδεα στο πατρικό μου, που βρίσκεται σε χωριό
με μέτρια σύνδεση, εν τέλει
αποφάσισα
το "μη χείρον βέλτιστον"
κι αυτό επειδή γνωρίζω ότι ακόμη και να μετακόμιζα (νοικιάζω), θα μου ήταν πιό εύκολη η μεταφορά της συνδρομής μου!

Ασχετο αλλα εχω καταλαβει οτι σε cbr εχει μαυρες οθονες οταν κολλαει, ενω οταν κολλαει σε abr μου κανει λουμπα

Εφόσον λεες σε ενδιαφέρει τα αθλητικά.... οπωσδήποτε δορυφορικό πάρε.!!
Όμως σαν καινούργιος πελάτης δε θα σε δώσουν εφόσον μένεις σε μεγάλη πόλη θα σε υποχρεώσουν πακέτο ίντερνετ με τo tvbox τους.
Εάν έχεις ήδη ίντερνετ δικό σου.....σε δίνουν σκέτο tv box .
Δορυφορικό δίνουν μόνο σε παλιούς συνδρομητές αντικατάσταση δέκτη η ανανέωση εξοπλισμού με δορυφορικό που είχαν.
Η αν μένεις σε χωριό με adsl και δεν υπάρχει οπτική ίνα..!!
Μια χαρά δίνουν δορυφορικό.... Απλά τους λες δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι...... Μόνο αυτό. Κανείς δεν το ελέγχει.

• Like
Reactions: kostthem
Nova sports Premier League τώρα κρύσταλλο μέσω box της COSMOTE TV. Συνεχίστε ότι κάνετε με το καφενείο της NOVA 😂
Εγώ πήγα στην cosmote στίς 26.08.24 να πάρω το πακέτο των 28 ευρώ με τα αθλητικά και μου δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δεν μπορώ να δώ ταυτόχρονα σε δύο συσκευές τον ολυμπιακό, έτσι έφυγα και πήγα απέναντι στην nova που είχε ξεκλείδωτη τη λειτουργία αυτή, εγώ έχασα? Σε λίγες ημέρες όμως το έκανε και η cosmote αφού είδε ότι έχανε κόσμο, αυτοί νομίζουν ότι είναι ακόμα μονοπώλιο στην ελλάδα, οπότε καλύτερα στο καφενείο που δεν κοροιδεύει τουλάχιστον, την πειρατεία για να την χτυπήσεις πρέπει να έχεις α.....................α, αυτοί μόνο μαγκιά ξέρουν να πουλάνε.

• Haha
Reactions: billys13
Εγώ πήγα στην cosmote στίς 26.08.24 να πάρω το πακέτο των 28 ευρώ με τα αθλητικά και μου δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δεν μπορώ να δώ ταυτόχρονα σε δύο συσκευές τον ολυμπιακό, έτσι έφυγα και πήγα απέναντι στην nova που είχε ξεκλείδωτη τη λειτουργία αυτή, εγώ έχασα? Σε λίγες ημέρες όμως το έκανε και η cosmote αφού είδε ότι έχανε κόσμο, αυτοί νομίζουν ότι είναι ακόμα μονοπώλιο στην ελλάδα, οπότε καλύτερα στο καφενείο που δεν κοροιδεύει τουλάχιστον, την πειρατεία για να την χτυπήσεις πρέπει να έχεις α.....................α, αυτοί μόνο μαγκιά ξέρουν να πουλάνε.
Εγώ πάντως ταυτόχρονα 2 προγράμματα μπορώ να δω στην Cosmote tv

Μαλλον επεσες σε Παναθηναικούς.. :ROFLMAO: