Nova EON TV / EON+

Gerara

New member
14 November 2011
98
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον νέο δορυφορικο δεκτη GSH-2970 που παρέλαβα. Κάθε πρωί είναι κολλημένος με το φωτακι πράσινο, δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να βγει από την μπριζα για να λειτουργήσει ξανά . Να μιλήσω με το 13700; Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα ;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

george_av

AVClub Enthusiast
6 February 2012
803
Καλησπέρα, μια βοήθεια σχετικά με το χειριστήριο της ΕΟΝ (Notus). Παρατηρώ ότι το τηλεκοντρόλ μπορεί να χειρίζεται και μια τηλεόραση Samsung στην οποία όμως δεν είναι συνδεμένος ο δέκτης.
Νόμιζα ότι η λειτουργία για τηλεχειρισμό οφείλεται στο CEC και θα πρέπει να είναι συνδεμένος ο δέκτης με HDMI στην τηλεόραση..

Είναι κάποιου είδους Universal το κοντρόλ; Σε Samsung λειτουργεί, σε μια Panasonic δεν λειτουργεί.

Gerara

New member
14 November 2011
98
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον νέο δορυφορικο δεκτη GSH-2970 που παρέλαβα. Κάθε πρωί είναι κολλημένος με το φωτακι πράσινο, δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να βγει από την μπριζα για να λειτουργήσει ξανά . Να μιλήσω με το 13700; Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα ;
Τελικά ο δέκτης είναι ο νέος eon sat box και όχι αυτός που ανέφερα. Πείραξα τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις μήπως και φταίει αυτό . Όσο είναι ανοιχτή η tv δεν το κάνει ποτέ . Όταν κλείνει για αρκετή ώρα η tv , κολλάει ο δέκτης και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί. Χρειάζεται να βγει από το ρεύμα για να λειτουργήσει ξανά

• Wow

magos21

Established Member
19 December 2010
233
Xioς
Δυστηχώς tv box nova με wifi θα σου κάνει αυτά τα προβλήματα, αναγκαστικά αλλάζεις εταιρεία, αλλά να ξέρεις την εικόνα που θα δεις από το δορυφορικό είναι πολύ ανώτερη και στις δύο εταιρείες.
Μονόδρομος η δορυφορική,δεν την αλλάζω με τίποτα...
Ούτε σπασίματα ,ούτε κολλήματα, ούτε κάθε τόσο reset το router ,ούτε αυξομείωση ποιότητας της εικόνας...
Και έχω ούτως η άλλος την επιλογή για να δω μέσω internet.

bilis1234

New member
25 August 2024
53
Καλησπέρα, μια βοήθεια σχετικά με το χειριστήριο της ΕΟΝ (Notus). Παρατηρώ ότι το τηλεκοντρόλ μπορεί να χειρίζεται και μια τηλεόραση Samsung στην οποία όμως δεν είναι συνδεμένος ο δέκτης.
Νόμιζα ότι η λειτουργία για τηλεχειρισμό οφείλεται στο CEC και θα πρέπει να είναι συνδεμένος ο δέκτης με HDMI στην τηλεόραση..

Είναι κάποιου είδους Universal το κοντρόλ; Σε Samsung λειτουργεί, σε μια Panasonic δεν λειτουργεί.
Δορυφορικό έχεις?

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
807
Μίλησε κανείς με νόβα σχετικά με την μείωση του αριθμού των οθονών και τι του είπαν ; Εγώ έκανα μια απόπειρα μέσω τσατ κι έπεσα σε έναν τύπο πιο μποτ κι από μποτ στις απαντήσεις

P@nosT

New member
3 October 2024
19
Όλοι προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις και να λεμε την αποψη μας, δεν υπαρχει λογος να εχουμε κοντρες και να προσπαθούμε να μειώσουμε μια επιλογή συνδρομητικής ενός καταναλωτή-χρήστη! Ουτε παιδιά δημοτικού δεν κανουν ετσι!

Teo010

AVClub Enthusiast
11 April 2012
1,265
Υπαρχει πιθανότητα να επιστρέψει μεγκα και αντ1?
Παλιά όταν στις ειδήσεις του Mega έδειχνε αποσπάσματα από αγώνες έγραφε πάνω δεξιά ότι είναι ενημερωτική προβολή από youtube, τώρα γράφει ενημερωτική προβολή nova sports. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι

• Like
Reactions: speedman_27

Gerara

New member
14 November 2011
98
Πήρα τον νέο δορυφορικό δέκτη eon sat box αλλά πέρα από το ότι δεν βολεύει καθόλου το τηλεκοντρόλ και φαίνεται φθηνή κατασκευή , κολλάει μετά από πολλές ώρες αναμονής και χρειάζεται hard reset με βγάλσιμο από την πρίζα για να δουλέψει.
Υπάρχει δυνατότητα η nova να ενεργοποιήσουν ξανά τον παλιό δέκτη nobabox 3001 που έχω ώστε γλιτώσω από το χρέπι;

bilis1234

New member
25 August 2024
53
Πήρα τον νέο δορυφορικό δέκτη eon sat box αλλά πέρα από το ότι δεν βολεύει καθόλου το τηλεκοντρόλ και φαίνεται φθηνή κατασκευή , κολλάει μετά από πολλές ώρες αναμονής και χρειάζεται hard reset με βγάλσιμο από την πρίζα για να δουλέψει.
Υπάρχει δυνατότητα η nova να ενεργοποιήσουν ξανά τον παλιό δέκτη nobabox 3001 που έχω ώστε γλιτώσω από το χρέπι;
Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ μήπως κατάφερες να σύνδεσης το τηλεκοντρόλ του δέκτη με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης??

• Like
Reactions: Gerara

Gerara

New member
14 November 2011
98
Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ μήπως κατάφερες να σύνδεσης το τηλεκοντρόλ του δέκτη με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης??
Δεν έκανα κάτι για να τα συνδέσω . Ο δορυφορικός δέκτης δεν δίνει σήμα αλλά το λαμπάκι παραμένει πράσινο . Από την τεχνική υποστήριξη μου είπανε ότι μάλλον συμβαίνει επειδή υπερθερμαίνεται ο δέκτης και να δοκιμάσω να το βάλω σε πιο ανοιχτό μέρος . Τώρα είναι σε ανοιχτό ράφι κάτω από την tv

• Wow

fuorigioco1981

AVClub Addicted Member
29 November 2007
1,482
εγώ πάντως 4/4 συσκευές έχω με eon extra και δουλεύουν δοκιμασμένα και 3 μαζί στο ίδιο κανάλι κιόλας. 4 μαζί δεν έχω δοκιμάσει
0fb651732e801964307a36772bc615b3.jpg

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,865
εγώ πάντως 4/4 συσκευές έχω με eon extra και δουλεύουν δοκιμασμένα και 3 μαζί στο ίδιο κανάλι κιόλας. 4 μαζί δεν έχω δοκιμάσει
0fb651732e801964307a36772bc615b3.jpg

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
Μεχρι τωρα με το εξτρα δουλευαν και οι 4 ταυτοχρονα, δοκιμασμενο χρονια. Πλεον δουλευουν οι 3 ταυτοχρονα.