Τελικά ο δέκτης είναι ο νέος eon sat box και όχι αυτός που ανέφερα. Πείραξα τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις μήπως και φταίει αυτό . Όσο είναι ανοιχτή η tv δεν το κάνει ποτέ . Όταν κλείνει για αρκετή ώρα η tv , κολλάει ο δέκτης και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί. Χρειάζεται να βγει από το ρεύμα για να λειτουργήσει ξανάΑντιμετωπίζω πρόβλημα με τον νέο δορυφορικο δεκτη GSH-2970 που παρέλαβα. Κάθε πρωί είναι κολλημένος με το φωτακι πράσινο, δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να βγει από την μπριζα για να λειτουργήσει ξανά . Να μιλήσω με το 13700; Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα ;
Μονόδρομος η δορυφορική,δεν την αλλάζω με τίποτα...Δυστηχώς tv box nova με wifi θα σου κάνει αυτά τα προβλήματα, αναγκαστικά αλλάζεις εταιρεία, αλλά να ξέρεις την εικόνα που θα δεις από το δορυφορικό είναι πολύ ανώτερη και στις δύο εταιρείες.
Δορυφορικό έχεις?Καλησπέρα, μια βοήθεια σχετικά με το χειριστήριο της ΕΟΝ (Notus). Παρατηρώ ότι το τηλεκοντρόλ μπορεί να χειρίζεται και μια τηλεόραση Samsung στην οποία όμως δεν είναι συνδεμένος ο δέκτης.
Νόμιζα ότι η λειτουργία για τηλεχειρισμό οφείλεται στο CEC και θα πρέπει να είναι συνδεμένος ο δέκτης με HDMI στην τηλεόραση..
Είναι κάποιου είδους Universal το κοντρόλ; Σε Samsung λειτουργεί, σε μια Panasonic δεν λειτουργεί.
Παλιά όταν στις ειδήσεις του Mega έδειχνε αποσπάσματα από αγώνες έγραφε πάνω δεξιά ότι είναι ενημερωτική προβολή από youtube, τώρα γράφει ενημερωτική προβολή nova sports. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτιΥπαρχει πιθανότητα να επιστρέψει μεγκα και αντ1?
Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ μήπως κατάφερες να σύνδεσης το τηλεκοντρόλ του δέκτη με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης??Πήρα τον νέο δορυφορικό δέκτη eon sat box αλλά πέρα από το ότι δεν βολεύει καθόλου το τηλεκοντρόλ και φαίνεται φθηνή κατασκευή , κολλάει μετά από πολλές ώρες αναμονής και χρειάζεται hard reset με βγάλσιμο από την πρίζα για να δουλέψει.
Υπάρχει δυνατότητα η nova να ενεργοποιήσουν ξανά τον παλιό δέκτη nobabox 3001 που έχω ώστε γλιτώσω από το χρέπι;
Δεν έκανα κάτι για να τα συνδέσω . Ο δορυφορικός δέκτης δεν δίνει σήμα αλλά το λαμπάκι παραμένει πράσινο . Από την τεχνική υποστήριξη μου είπανε ότι μάλλον συμβαίνει επειδή υπερθερμαίνεται ο δέκτης και να δοκιμάσω να το βάλω σε πιο ανοιχτό μέρος . Τώρα είναι σε ανοιχτό ράφι κάτω από την tvΤο ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ μήπως κατάφερες να σύνδεσης το τηλεκοντρόλ του δέκτη με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης??
Μήπως θέλει αναβάθμιση?Δεν έκανα κάτι για να τα συνδέσω . Ο δορυφορικός δέκτης δεν δίνει σήμα αλλά το λαμπάκι παραμένει πράσινο
Από το 1981 επί Ανδρέα παλεύεις να το συνδέσεις... Ακόμα;;Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ μήπως κατάφερες να σύνδεσης το τηλεκοντρόλ του δέκτη με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης??
Τις καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ τώρα θα είχε έρθει άνθρωπος κ θα μου το είχε συνδέσειΑπό το 1981 επί Ανδρέα παλεύεις να το συνδέσεις... Ακόμα;;
Θα ήταν ήδη εκεί ο Κατσιφάρας με τον Παρασκευά τον Αυγερινό...Τις καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ τώρα θα είχε έρθει άνθρωπος κ θα μου το είχε συνδέσει![]()
Μεχρι τωρα με το εξτρα δουλευαν και οι 4 ταυτοχρονα, δοκιμασμενο χρονια. Πλεον δουλευουν οι 3 ταυτοχρονα.εγώ πάντως 4/4 συσκευές έχω με eon extra και δουλεύουν δοκιμασμένα και 3 μαζί στο ίδιο κανάλι κιόλας. 4 μαζί δεν έχω δοκιμάσει![]()
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk