Boston celtics 999
New member
- 12 December 2022
- 25
όπως διαπίστωσα τελικά, όλα λειτουργούν τέλεια τώραΜου συμβαίνει στο replay nova prime ,όχι στο live και μόνο στο box tv eon,όχι σε απλή εφαρμογή.
όπως διαπίστωσα τελικά, όλα λειτουργούν τέλεια τώραΜου συμβαίνει στο replay nova prime ,όχι στο live και μόνο στο box tv eon,όχι σε απλή εφαρμογή.
Μόλις έφτιαξε. Ήταν γενικό το πρόβλημα, το είχε και ο αδερφός μου.Έχει κανείς πρόβλημα μετά την αλλαγή ώρας στον δορυφορικό αποκωδικοποιητη pace 865? Το πρωί είδα ότι με κλειστό αποκωδικοποιητη η ώρα έδειχνε 10.38 ενώ ήταν 11.07. Οταν τον ανοίγω η ώρα είναι κολλημένη 10.45 και όταν τον κλείνω κολλημένη 10.38. Έκανα επανεκκίνηση,reset, τον έβγαλα από το ρεύμα 2 φορές και δε φτιάχνει. Δε θέλω να κάνω επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων γιατί φοβάμαι μη χάσω τις αποθηκευμενες εγγραφές η τη δυνατότητα pvr. Αν πάρω τη νόβα φοβάμαι ότι θα μου τον αντικαταστήσουν με τον νέο που δεν έχει εγγραφές και pvr. Αλλά και αν μείνει έτσι ο 865 δεν μπορώ να προγραμματίσω εγγραφές αφού το TV Guide είναι κολλημένο στα προγράμματα τα σημερινά της 10.45 ώρας και δε δείχνει τα μελλοντικά. Παρακαλώ να μου πει αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα σήμερα και αν έχετε κάτι να προτείνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα και συγγνωμη αν απαντηθει ηδη
Εχω ΕΟΝ+ μέσω δορυφόρου.Επισης εχω την εφαρμογη σε ενα tv box και σε 3 κινητα-ταμπλετ
Ενω επαιζαν κανονικα ταυτοχρονα η εφαρμογη σαν μεγαλη οθονη καιβτο κινητο,σημερα παρατηρησα οτι δεν με αφηνει πλεον.Αλλαξε κατι στην πολιτικη ταυτοχρονης θεασης;;!
Μπορείς και ταυτόχρονα (live events σε Novasports, Cosmote TV Sports) από διαφορετική IP?View attachment 249827
Η μία από τις δύο είναι υποχρεωτικά ο αποκωδικοποιητής, οπότε μπορείς σε μία ακόμα να παρακολουθείς ταυτόχρονα πέραν αυτού.
Πηγα σε ενα καταστημα με το ασυρματο ποντικι και κανει τα ιδια.Γεια σας
Εχω το EON πολλα χρονια και του ειχα συνδεσει ενα ασυρματο ποντικι, το Logitech m185. Επαιζε τελεια.
Πριν μια εβδομαδα το ποντικι δεν λειτουργουσε πια και αγορασα καινουργιο Logitech m185 (ειχε καποιες μικροδιαφορες με το παλιο).
Το συνδεσα στο EON με το νεο dongle, αλλα δουλευουν ολα εκτος του δεξιου κουμπιου.
Πηρα τηλεφωνο την EON και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βοηθησουν.
Παρακαλω, αν μπορει καποιος, ας με βοηθησει.
ΥΓ: Εβγαλα το dongle, δοκιμασα ενα ενσυρματο ποντικι και παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα.
Και τα δυο ποντικια σε ενα laptop παιζουν κανονικοτατα.
Έχω το android box sdstb01Γεια σας νομίζω πως έχω το παλιό tv box. Αξίζει να ζητήσω πιο νέο;
Δεν παίζει να σου δώσουν ακύρωσε αν είσαι αορίστου βάλε το σε ένα όνομα και μετά από κάνα μήνα φέρε το στο δικό σου όνομα Μόνο έτσι.Έχω το android box sdstb01
History channel 2 θέλω που μπορούν κ πρέπει να βάλουν !! Επίσης κ το discovery science που υπήρχε παλαιότερα έπρεπε να το είχαν!!Αναμένεται να προστεθεί προσεχώς ένα νέο κανάλι της Viasat. https://www.broadbandtvnews.com/2025/04/04/viasat-expands-true-crime-footprint-with-united-group/
Υπηρχε το discovery science στη nova; Η cosmote το ειχε σιγουρα.History channel 2 θέλω που μπορούν κ πρέπει να βάλουν !! Επίσης κ το discovery science που υπήρχε παλαιότερα έπρεπε να το είχαν!!
Και τα 2 αυτά κανάλια είναι με πολύ ωραία θέματα με μυστήριο κ με σύμπαν το άλλο
Βέβαια υπήρξε.!! Στην Cosmote δε νομίζω.Υπηρχε το discovery science στη nova; Η cosmote το ειχε σιγουρα.
Υπήρχε στην Cosmote. Το έβλεπα!Στην Cosmote δε νομίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.