Υπηρχε στην cosmote 100%Βέβαια υπήρξε.!! Στην Cosmote δε νομίζω.
Αυτή την στιγμή το discovery science υπάρχει μόνο στο Vodafone tv.
Η lg δέν βγάζει android tv, οπότε θα δείς μόνο αν την έχει η lg στις εφαρμογές της, διαφορετικά θα πρέπει να πάρεις ένα πιστοποιημένο tvbox.Καλησπέρα παιδιά. Αναρωτιέμαι αν θα μπορεσω να κατεβάσω την εφαρμογή και να παρακολουθήσω σε αυτή τη συσκευή, lg 55UR78006L HDR (2023). Είναι android tv, αλλά ρωτάω γιατί δεν τη βρίσκω στις συμβατές συσκευές. Με cosmote tv δεν είχα θέμα με το συγκεκριμένο μοντέλο, σας ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.Η lg δέν βγάζει android tv, οπότε θα δείς μόνο αν την έχει η lg στις εφαρμογές της, διαφορετικά θα πρέπει να πάρεις ένα πιστοποιημένο tvbox.
Τελευταία έχουν γίνει μετακίνηση καναλιών σε νέες συχνότητες.Καλησπερα παιδια.
Για οσους εχουν nova sat, σας εχει τυχει τον τελευταιο καιρο να σταματανε να παιζουν καναλια που εχετε προσθεσει σε αγαπημενη λιστα?
Μου το κανει εδω και κανα μηνα περιπου, σε τυχαια καναλια. Και πρεπει να το αφαιρεσω και να το προσθεσω και παλι απο την γενικη λιστα nova ή sports αναλογα, και παιζει μια χαρα μετα.
Να σου πω την αληθεια δεν δοκιμασα επανεκινηση, παρα μονο οτι βρισκω το καναλι που το κανει και το ξαναβαζω. Θα το δοκιμασω παντως αν ξαναγινει.Τελευταία έχουν γίνει μετακίνηση καναλιών σε νέες συχνότητες.
Εφόσον εσύ έχεις λίστα αγαπημένων καναλιών σου
Μάλλον σε κόλλησε.
Κάνε επανακινηση.
Εγώ δεν έχω κάνει λίστα...η λειτουργία του εον σατ πάντως είναι άψογη.
Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει η επανεκκίνηση, γιατί στην προσωπική λίστα είναι αποθηκευμενο το κανάλι με την παλιά συχνότητα. Κι εγώ αναγκάζομαι να κάνω της διαδικασία που κάνεις κι εσύ.Να σου πω την αληθεια δεν δοκιμασα επανεκινηση, παρα μονο οτι βρισκω το καναλι που το κανει και το ξαναβαζω. Θα το δοκιμασω παντως αν ξαναγινει.
Ναι οντως παει κανονι ο eon sat και εχει και φοβερη εικονα!!
Ο δορυφορικός δέκτης έχει πιο ανώτερη εικόνα από το ίντερνετ box δεκτης κατά 20% με 30% σε full HD ... ιδίως σε ζωντανή μετάδοση ποδόσφαιρο!!!Να σου πω την αληθεια δεν δοκιμασα επανεκινηση, παρα μονο οτι βρισκω το καναλι που το κανει και το ξαναβαζω. Θα το δοκιμασω παντως αν ξαναγινει.
Ναι οντως παει κανονι ο eon sat και εχει και φοβερη εικονα!!
Ναι ο δορυφορικος δεν εχει καμια σχεση. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα. Και εχω και παλια τηλεοραση (2014).Ο δορυφορικός δέκτης έχει πιο ανώτερη εικόνα από το ίντερνετ box δεκτης κατά 20% με 30% σε full HD ... ιδίως σε ζωντανή μετάδοση ποδόσφαιρο!!!
Σίγουρα παίζει κ η ποιότητα της τηλεόρασης σου.
Όντως υπερτερεί σε ποιότητα εικόνας, το βασικό πρόβλημα που έχει ο δορυφορικός δέκτης είναι ότι πλέον δεν έχει On Demand περιεχόμενο. Μπορείς να δεις μόνο ζωντανό πρόγραμμα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα και το σκέφτομαι για να αλλάξω σε ιντερνετικό.Ναι ο δορυφορικος δεν εχει καμια σχεση. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα. Και εχω και παλια τηλεοραση (2014).
Θα συμφωνησω. Οντως δεν εχει on demand, αλλα προσωπικα δεν με πειραζει εμενα. Τα κολληματα ομως που μου εκανε το ιντερνετικο, τα "καρεδιασματα" η αναλυση της εικονας κλπ....δεν παλευοντουσαν.Όντως υπερτερεί σε ποιότητα εικόνας, το βασικό πρόβλημα που έχει ο δορυφορικός δέκτης είναι ότι πλέον δεν έχει On Demand περιεχόμενο. Μπορείς να δεις μόνο ζωντανό πρόγραμμα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα και το σκέφτομαι για να αλλάξω σε ιντερνετικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.