Nova EON TV / EON+

η δικια μου εον ειτε μεσω εφαρμογης στην tcl μου ειτε απο το μποξακι παει σφαιρα χωρις κοληματα με 300 αρα fiber βεβαια.
Υγ και σε μενα αναβοσβηνει το λαμπακι στο box βεβαια 90 τοις εκατο βλεπω μεσω της εφαρμογης της τηλεορασης *γιατι να εχω 2 remote δλδ *

η δικια μου εον ειτε μεσω εφαρμογης στην tcl μου ειτε απο το μποξακι παει σφαιρα χωρις κοληματα με 300 αρα fiber βεβαια.
Υγ και σε μενα αναβοσβηνει το λαμπακι στο box βεβαια 90 τοις εκατο βλεπω μεσω της εφαρμογης της τηλεορασης *γιατι να εχω 2 remote δλδ *

Και σε μένα στο shield σφαίρα πάει. Είχα όμως κατά καιρούς θέματα στο pc και στο box τους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μετα απο θεματακι στο δορυφορικο (οπως με ενημερωσε το ανθρωπινο chat ) το μηχανημα θελει απο το μενου επιλογη για επανεκινηση με κωδικο 1234
Στο ΕΟΝ αν δεν λειτουργουν οι κωδικοι μπαινετε στην εφαρμογη που πληρωνετε την νοβα , κανετε logout και χωρις να ξανασυνδεθειτε πατηστε ξεχασα των κωδικο μου.

• Like
Reactions: kostthem
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν ο ήχος στις ταινίες είναι δικαναλος ή 5.1?Παλιά ήταν 5.1 τώρα?

Καλησπέρα.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να δω ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια με την ΕΟΝ (όχι δορυφορική).

Επίσης είναι τόσο υποδεέστερη η ΕΟΝ σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με την Cosmote όσο διαβάζω;

Μια ερώτηση:

Είμαι συνδρομητής και έχοντας κάνει
από την πρώτη στιγμή κανονικά την εγγραφή μου,
στο site της Nova, εδώ και 15 μήνες και πρώτη φορά
μου συμβαίνει, αυτό που περιφράφω παρακάτω:

Δεν μπορώ να δει τα κανάλια της EON,
απο Browser υυπολογιστή μέσω Microsoft Edge
και Google Chrome!!!

Εδώ και 10 ημέρeς (ίσως και παραπάνω) περίπου,
συμβαίνει και μου εμφανίζει το μήνυμα:
"λάθος όνομα χρήστη"!

Και όπως γίνεται σε τέτοιες
περιπτώσεις, δεν μου δίνει την δυνατότητα
της υπενθύμησης του κωδικού μου!

Συμβαίνει καί σ' εσάς, αυτό;
Πώς μπορώ να το λύσω,
χωρίς να κάνω επανεγγραφή (αυτό μου ζητείται)!!!

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπέρα.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να δω ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια με την ΕΟΝ (όχι δορυφορική).

Επίσης είναι τόσο υποδεέστερη η ΕΟΝ σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με την Cosmote όσο διαβάζω;
Δηλώνεις 5 συσκευές αλλά μόνο σε δύο βλέπεις ταυτόχρονα.
Προσοχή όμως : Ταυτόχρονα βλέπεις από το Box μαζί με ο,τι άλλο θες.
ΔΕΝ μπορείς να δεις από δύο φορητές συσκευές ταυτόχρονα !!!
Η nova το αποκρύπτει ! Στο site δεν αναφέρεται πουθενά και φυσικά κανείς υπάλληλος δεν το αναφέρει όταν στο προμοταρει !
Όταν το καταλάβεις μετά από διάφορα error που σου βγάζει, θα σου πούνε ότι πρέπει να πληρώσεις το eon extra !

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
τώρα που έκανα δίκοπη eon tv το κρατάς το μποξ δεν μου είπε κάτι στο κατάστημα
Αν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο παραμένει στην κατοχή σού
Σε περίπτωση διακοπής σπάσιμο συμβόλαιο αποζημίωση στην Νόβα κ επιστροφή του δέκτη... ιντερνετικό η δορυφορικό δέκτη.

Αν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο παραμένει στην κατοχή σού
Σε περίπτωση διακοπής σπάσιμο συμβόλαιο αποζημίωση στην Νόβα κ επιστροφή του δέκτη... ιντερνετικό η δορυφορικό δέκτη.
ολοκληρώσεις το συμβόλαιο mexri 31/12

Καλησπέρα.

Εγώ έκανα αλλεπάληλες συγκρίσεις σε ΕΟΝ δορυφορικό με τον αποκωδικοποιητή της NOVA και COSOTE IPTV με το μποξάκι της cosmote, se 500ara fiber και 55αρα sony 4k. ; Εβαζα μια το ένα , μια το άλλο σε αθλητικά , παρακολουθώντας μπασκετ και ποδόσφαιρο. Εκανα ρυθμίσεις ενα σωρό για την ποιοτητα εικόνας και κατεληξα, σχετικά ευκολα, στο συμπερασμα οτι το δορυφορικό ειναι δυο κλάσεις ανώτερο παρότι παιζει σε μικρότερη ανάλυση.

• Haha
  • Like
Reactions: Enki and sdragon28
Εγώ έκανα αλλεπάληλες συγκρίσεις σε ΕΟΝ δορυφορικό με τον αποκωδικοποιητή της NOVA και COSOTE IPTV με το μποξάκι της cosmote, se 500ara fiber και 55αρα sony 4k. ; Εβαζα μια το ένα , μια το άλλο σε αθλητικά , παρακολουθώντας μπασκετ και ποδόσφαιρο. Εκανα ρυθμίσεις ενα σωρό για την ποιοτητα εικόνας και κατεληξα, σχετικά ευκολα, στο συμπερασμα οτι το δορυφορικό ειναι δυο κλάσεις ανώτερο παρότι παιζει σε μικρότερη ανάλυση.
Άλλη τεχνολογία χρησιμοποιείται το ίντερνετ....
Άλλη τεχνολογία χρησιμοποιείται το δορυφορικό
Είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!
Και ειδικά σε αθλητικά κανάλια να δεις προτιμότερο με το δορυφορικό χίλιες φορές!!!
Κ εγώ έκανα συγκρίσεις.....
Και με δορυφορική εικόνα ειμαιι από το 2000 έτος κ ακόμη είμαι.....
Σίγουρα υπάρχουν τα κατά κ τα υπέρ κ διαλέγει ο καθένας τι τον βολεύει.
Και να κλείσω έχω συνδρομή κ νεφτλιξ σε 4k Dolby vision.....που ΟΤΕ κ Νόβα δεν έχουν!! Και μετά κατηγορούν νεφτλιξ και γιατί πάμε κ βλέπουμε εκεί.....
Καιρός να βάλουν Νόβα κ ΟΤΕ σε on demand 4k Dolby vision ....που το βλέπω χλομό γιατί θέλει πολύ χρήμα σε πνευματικά δικαιώματα κ εξοπλισμός....