ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Νίκος.Απαραδεκτη εικόνα σε 42'' TV.
Κόστος δυσανάλογο με παρεχόμενες υπηρεσίες.
Πρέπει να αλλάξει πολλά...........:slapface:

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Αντώνης, ήμουν συνδρομητής δοκιμαστικά για 3 μήνες, για τους λόγους που αναφέρονται δεν πρόκειται να ξανακάνω συνδρομή....

2 persons please (me & wife!!)

Re: ΝΟΒΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσεις

Και εγω εχω NOVA 5 χρονια αναγκαστικα καθως εδω στη Ζακυνθο τα αναλογικα καναλια ειναι χαλια (ερωτημα: ειναι τυχαιο αυτο η ευνοει καποιους?).

Βλεπουμε 4 ατομα (εγω + γυναικα + 2 παιδια).

Σωκράτης,ήμουν συνδρομητής τους πριν από λίγα χρόνια.
Παντρεμένος με δύο παιδιά.
Διέκοψα τόσο για λόγους κόστους όσο και λόγω της κάκιστης ποιότητας εικόνας όλων των καναλιών της.

Ειμαι συνδρομητης εδω και 2.5 χρονια.ο μονος λογος που πληρωνω τα 57ε το μηνα ειναι γιατι την εχω στην Κυπρο οπου μενουν οι γονεις μου και θελουν να εχουν επαφη με Ελλαδα.Για οποιαδηποτε διαμαρτυρια-καταγγελια παρακαλω υπολογιζεται με και εμενα.Τα προσωπικα μου στοιχεια ειναι στη διαθεση σας εφοσον μου ζητηθουν.απλα πειτε μου ποτε και σε ποιον πρεπει να τα στειλω.ευχαριστω

Δεν είμαι πλέον συνδρομητής, όχι όμως εξαιτίας της ποιότητας εικόνας, η οποία είναι ούτως ή άλλως ευθέως ανάλογη του περιεχομένου, αλλά λόγω του κόστους που είναι αντιστρόφως ανάλογο αυτού.

Είμαι συνδρομητής εδώ και ένα (1) μήνα στο πακέτο SPORTS + Value (στην φανταστική..... εκπτωτική τιμή των 49,50 ευρώ... :beee:) , αφού δυστυχώς υπέκυψα στην επιθυμία των 2 πιτσιρικάδων για παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Παρακολουθούμε 6 άτομα στο σπίτι.....

( γυναίκα + 4 παιδιά...)

Είμαι συνδρομητής και τους βλέπω γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δω ελληνική τηλεόραση, αν υπήρχε δεν θα ήξεραν ούτε ότι υπάρχω σε αυτό τον κόσμο.

Υ.Γ.Η γυναίκα μου-που έχει μυωπία- συνεχώς με ρωτάει τι είναι αυτά τα τετραγωνάκια, πως να της το εξηγήσω ότι το καθένα είναι ένα πίξελ της Νοβα?

Νίκος......κ εγω μεσα.....Δεν είμαι συνδρομητής...πρώτον για την κακή ποιότητα σήματος κ δεύτερον λόγω τιμολογιακής πολιτικής τους.........

.

Αχιλλέας και Αρετή.
Ήμασταν συνδρομητές, αλλά διακόψαμε και οι λόγοι ήταν αυτοί οι οποίοι αναφέρονται στο αρχικό ποστ.
Θα ξαναγίνουμε αν και μόνο αν συμμορφωθούν ως προς την ποιότητα εικόνας και ως προς την τιμολογιακή τους πολιτική

Ήμουν συνδρομητής πριν χρόνια σταμάτησα για τήν κακής ποιότητας εικόνα, το "κομμένο" κάδρο και το υψηλό κόστος συνδρομής.

Τώρα πλέον ενεργοποιώ την συσκευή μου μία φορά τον χρόνο μόνο για τα Oscar αλλά και εκεί πρόβλημα αφού ο ελληνικός σχολιασμός καλύπτει τον ζωντανό ήχο και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τους original διαλόγους(αυτοί που μπορούν είναι αρκετοί)......μετά από λίγο σε πιάνει ζαλάδα και ακούς ένα κολάζ ήχων!
Τόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν δύο κανάλια ήχου? ένα με ελληνικό σχολιασμό και ένα χωρίς?
Που είναι η υψηλή τεχνολογία του συνδρομητικού καναλιού?
Που είναι ο σεβασμός στον πελάτη?
Γιατί στην "Ελλάντα" όλοι νομίζουν ότι μπορούν να πουλούν "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ?
Ξέρουν οι κύριοι του συνδρομητικού καναλιού ποιά είναι τα δεδομένα ποιότητας στην υπόλοιπη Ευρώπη?
Μήπως απλά για τον λόγο ότι δεν υπάρχει εγχώριος ανταγωνισμός δεν επενδύουν για να κερδίζουν περισσότερα?

Δεν νομίζω να βγάλουμε κάτι από όλο αυτό γιατί μπροστά στο χρήμα το περισσότερο που μπορούμε να λάβουμε είναι μια "υπόσχεση" για καλύτερο αύριο, αύριο, αύριο, αύριο..........................................................

Larry μέσα και εγώ παρ'όλο που είμαι συνδρομητής εδώ και 3 χρόνια.
Υπολόγισε με μέσα και εμένα με την σύζυγο μου.

Παρά του ότι ο εξοπλισμός υπάρχει έτοιμος και εγκατεστημένος με την εικόνα και την τιμή συνδρομής της-του NOVA, ούτε με δώρο προσφοράς ένα SMART δεν πρόκειται να βάλω το χέρι στην τσέπη για συνδρομητική εγγραφή.

Τα στοιχεία μου όποτε και αν ζητηθούν στην διάθεση σας με πμ.

CRT for ever.

την παρασκευη με πηραν τηλ. να με ρωτησουν γιατι διεκοψα την συνδρομη και εαν εχω καποιο παραπονο.
"ζητατε πολλα για τα λιγα που προσφερετε"
ηταν η απαντηση μου στην κοπελια που με καλεσε.
παραυτα δεν πτοηθηκε και με προτρεψε -εαν θελω-να κανω επανασυνδεση μεχρι την δευτερα χωρις κοστος αυτης.
" το προβλημα μου δεν ειναι τα 7 ευρω που κοστιζει η επανασυνδεση,αλλα τα 57 του μπουκετου"
της λεω χαμογελωντας.

τελος παντων -εννοηται οτι ειμαι και εγω μεσα σε οτι κινηση κανετε και βεβαια τα στοιχεια μου διαθεσιμα οποια στιγμη χρειαστουν.

Ειμαι και εγω μεσα καθως και η Γυναικα μου !!!!!

Ο λογος που ΔΕΝ εχω ακομα ΝΟΒΑ ειναι οτι ειναι πανακριβη και η ποιοτητα εικονας ειναι χαλια !!!!!!

για την προσφερομενη ποιοτητα εγω ΔΕΝ πληρωνω τοσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!

και αν δεν εχω ληψη για να πιασω καναλια ας ειναι καλα το Ιντερνετ ......

Δημήτρης, έχω Nova και βλέπει ένας ακόμη και που και που ένα δείγμα ανθρώπου !

Επίσης μπορώ να μιλήσω εκ μέρους ενός θείου που έχει κι εκείνος Nova αλλά και Filmnet...

Συμφωνούμε όλοι οτι είναι απαράδεκτο το σήμα τους όπως επίσης και οι τιμές τους!

Τα στοιχεία μας στην διάθεση σας.

Στράτος, ήμουν συνδρομητής αλλά σταμάτησα τη συνδροομή λόγω κάκιστης εικόνας.