Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης
Ήμουν συνδρομητής πριν χρόνια σταμάτησα για τήν κακής ποιότητας εικόνα, το "κομμένο" κάδρο και το υψηλό κόστος συνδρομής.
Τώρα πλέον ενεργοποιώ την συσκευή μου μία φορά τον χρόνο μόνο για τα Oscar αλλά και εκεί πρόβλημα αφού ο ελληνικός σχολιασμός καλύπτει τον ζωντανό ήχο και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τους original διαλόγους(αυτοί που μπορούν είναι αρκετοί)......μετά από λίγο σε πιάνει ζαλάδα και ακούς ένα κολάζ ήχων!
Τόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν δύο κανάλια ήχου? ένα με ελληνικό σχολιασμό και ένα χωρίς?
Που είναι η υψηλή τεχνολογία του συνδρομητικού καναλιού?
Που είναι ο σεβασμός στον πελάτη?
Γιατί στην "Ελλάντα" όλοι νομίζουν ότι μπορούν να πουλούν "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ?
Ξέρουν οι κύριοι του συνδρομητικού καναλιού ποιά είναι τα δεδομένα ποιότητας στην υπόλοιπη Ευρώπη?
Μήπως απλά για τον λόγο ότι δεν υπάρχει εγχώριος ανταγωνισμός δεν επενδύουν για να κερδίζουν περισσότερα?
Δεν νομίζω να βγάλουμε κάτι από όλο αυτό γιατί μπροστά στο χρήμα το περισσότερο που μπορούμε να λάβουμε είναι μια "υπόσχεση" για καλύτερο αύριο, αύριο, αύριο, αύριο..........................................................