ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Θανος,συνδρομητης απο τη πρωτη μερα (8 χρονια αν δε κανω λαθος +συνδρομητης απο την πρωτη μερα εκπομπης του αναλογικου filmnet).
Συμφωνω και επαυξανω σε οσα αναφερονται στην επιστολη.

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Παιδιά καλή τύχη... Αν και δεν το νομίζω μ' αυτούς που μπλέξαμε...
Αν θυμάστε, λίγες μέρες πρίν το Muntial είχαμε κάνει ξανά μια παρόμοια κίνηση διαμαρτυρίας και είχαμε μαζέψει αρκετές συμμετοχές.
Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσει μαζί μου αρχικά μιά κοπελιά η οποία με ρώτησε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα μας, αν και στην επιστολή που τους είχαμε στείλει το εξηγούσαμε ακριβώς.
Όταν άρχισα να της εξηγώ μου ζήτησε συγνώμη που δεν καταλάβαινε τι ακριβώς της έλεγα και μου υποσχέθηκε οτι θα μου τηλεφωνούσε κάποιος τεχνικός τους.
Μετά από δύο μέρες πράγματι με πήρε κάποιος κύριος ο οποίος μου συστήθηκε σαν τεχνικός.
-Γειά σας. ποιό είναι το πρόβλημά σας;
-Τα προβλήματά μας είναι πολλά και τα έχουμε γράψει αναλυτικά στην επιστολή που σας στείλαμε.
-Μάλιστα, την έχω στα χέρια μου, εδώ λέτε κάτι για εικόνα 3/4 (τρία τέταρτα
icon6.gif
)....
-Κύριέ μου είστε τεχνικός ή υδραυλικός; Ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε; Το κάδρο είναι 4/3, τα 3/4 είναι στους σωλήνες και στις μούφες...
icon9.gif

Περιττόν να σας πώ οτι ο άνθρωπος δεν είχε ιδέα...
Μου υποσχέθηκε κι αυτός οτι θα επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος "υπεύθυνος" κι από τότε ακόμα περιμένω....
Εύχομαι τουλάχιστον αυτή τη φορά να βγεί κάτι... Αν και πολύ χλωμό το βλέπω...

Βάλτε με και μένα μέσα.

Έχω επίγειο Filmnet 7-8 χρόνια ,άμα φτιάξουν το NOVA γράφομαι αμέσως!!

Στοιχεία στη διάθεσή σας

---STARK---

Re: Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

icon6.gif
)....
-Κύριέ μου είστε τεχνικός ή υδραυλικός; Ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε; Το κάδρο είναι 4/3, τα 3/4 είναι στους σωλήνες και στις μούφες...
icon9.gif

Μου υποσχέθηκε κι αυτός οτι θα επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος "υπεύθυνος" κι από τότε ακόμα περιμένω....

:7SFGSFG:Δεν είναι δυνατόν!!!!

:twoguns::twoguns:

Είμαι ο Λεωνίδας, συνδρομητής για 7 χρόνια (και παλιότερα στο Filmnet). Παρακολουθούμε NOVA 4 άτομα. Έχω διακόψει τους τελευταίους 3 μήνες, περισσότερο σαν τιμωρία για όλους τους λόγους που αναφέρατε. Συμφωνώ σε όλα και επαυξάνω.

8 Χρόνια Nova + 3 Χρόνια Filmnet… θέματα πολλά… γιατί δε το κόβω ? η δύναμη της συνήθειας και η κάπως καλύτερη λήψη των ελεύθερων καναλιών (ειδικά όταν ήμουν Γλυφάδα με τααααα προβληματαααα στην επίγεια λήψη…) να συμμετέχω στην επιστολή ? ΟΚ ,περιμένω κάτι να βγει…χχχμμμ χλωμό… και πώς να περιμένω από την εταιρεία μονοπώλιο ? έτοιμη να πουληθεί, με μόνη σκέψη πως θα κονομήσει κάτι για το ισοζύγιο ;) δυστυχώς κάτι η μικρή ελληνική αγορά (340.000 συνδρομητές) κάτι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και το επίπεδο των υπηρεσιών έχουν λίγο πολύ τελμάτωση ακόμα και την προοπτική να έρθει ένας σοβαρός επενδύτης… υποψιάζομαι ότι και ο επόμενος για την αρπαχτη θα μπει στο παιχνίδι και τον έλεγχο του content που διαθέτει η Nova σε συνδυασμό με το πελατολόγιοo για διεύρυνση μεριδίου στο broadband οποιος και αν είναι…μέσα και ότι βγει…

Είμαι συνδρομητής από τον Αυγουστο ... Βλέπω σε 15άρα CRT οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με το σήμα ... όμως επειδή θα μεταβώ στο επόμενο χρόνο σε 32 LCD θα ήθελα οι διάλογοι να είναι μέσα στο κάδρο όχι έξω από αυτό και με μικρότερο font , όλο και περισσότεροι αγοράζουν τηλεοράσεις 16:9 και με λειτουργία zoom χάνονται οι υπότιτλοι και όταν βλέπεις τους υπότιτλους σε μεγάλη οθόνη στραβώνεσαι ...

Παιδιά καλή τύχη... Αν και δεν το νομίζω μ' αυτούς που μπλέξαμε...
Αν θυμάστε, λίγες μέρες πρίν το Muntial είχαμε κάνει ξανά μια παρόμοια κίνηση διαμαρτυρίας και είχαμε μαζέψει αρκετές συμμετοχές.
Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσει μαζί μου αρχικά μιά κοπελιά η οποία με ρώτησε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα μας, αν και στην επιστολή που τους είχαμε στείλει το εξηγούσαμε ακριβώς.
Όταν άρχισα να της εξηγώ μου ζήτησε συγνώμη που δεν καταλάβαινε τι ακριβώς της έλεγα και μου υποσχέθηκε οτι θα μου τηλεφωνούσε κάποιος τεχνικός τους.
Μετά από δύο μέρες πράγματι με πήρε κάποιος κύριος ο οποίος μου συστήθηκε σαν τεχνικός.
-Γειά σας. ποιό είναι το πρόβλημά σας;
-Τα προβλήματά μας είναι πολλά και τα έχουμε γράψει αναλυτικά στην επιστολή που σας στείλαμε.
icon6.gif
)....
icon9.gif

Μπαμπη μου εχεις απολυτο δικιο η κινηση μας για 2η φορα εχει τον ιδιο σκοπο απλα τωρα θα προσπαθησω να επικοινωνησω με καποιον πιο υπευθυνο απο μια τηλεφωνητρια
μεγαλο ρολο θα παιξει και η συμμετοχη που αν πλησιασει τα 300+μελη θα ειναι ενας αριθμος που σιγουρα θα κανει καποιον να ασχοληθει εστω στο να μας απαντησει στα ερωτηματα μας ακομη και αν δεν κανει τιποτε προς την επιλυση τους

ας μην ξεχναμε οτι εχει πισω της 300.000 συνδρομητες

επ ουδενι δεν ειναι στοχος μας να "κραξουμε" την μοναδικη εταιρεια που παρεχει ψηφιακη εικόνα στην Ελλάδα

ομως τον να την ενημερωσουμε οτι 4/3 δεν ειναι μουφα για υδραυλικους καθως και ολα τα παραπανω ειναι υποχρεωση μας και που σε βαθος χρονου θα κερδισουμε ολοι

Re: ΝΟΒΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσεις

Ημουν συνδρομητης για 4 χρονια. Μετα την ανακοινωση των υποπακετων και την τιμολογιακη πολιτικη τους θεωρησα οτι υποτιμαται η νοημοσυνη μου και διεκοψα την συνδρομη αρχες Νοεμβριου. Πλεον ειμαι συνδρομητης μονο στο sky digital και εχω την ησυχια μου και την πεντακαθαρη εικονα μου.
Οταν μου ζητησαν τους λογους της διακοπης τους εστειλα μια μακροσκελεστατη επιστολη στην οποια φυσικα δεν πηρα ποτε απαντηση:grandpa:
Ειμαι μαζι σας
Νικος

Είμαι συνδρομητής από τον Σεπτέμβριο.
Συμφωνώ απόλυτα με την επιστολή και είμαι στη διάθεση σας.

Μιχαλης,ημουν καποτε συνδρομητης κυριως για να παρακολουθω αγωνες
ξενων πρωταθληματων.
Εδω και 3 χρονια που τοποθετησα κινητο πιατο βρηκα την υγεια μου,
ας ειναι καλα ο αραβικος και ο τουρκικος δορυφορος με τα ελευθερα
καναλια τους.
Η τιμολογιακη πολιτικη τους σε σχεση με τις προσφερομενες υπηρεσιες
απλως απαραδεκτη.
Η δημιουργια μετα απο τοσα χρονια υποπακετων αλλη μια κοροιδια.
Ας ειναι καλα οι Ελληνες του εξωτερικου και το κακο επιγειο σημα σε πολλες
περιοχες

Δημήτρης.
Δεν είμαι συνδρομητής και δεν πρόκειται να γίνω αν δεν φτιάξει η ποιότητα του σήματος και αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική.

Υ.Γ. Μια τέτοια κίνηση/διαμαρτυρία γιατί δεν κάνουμε και προς τις εταιρείες απαράδεκτων "ελληνικών" DVD ??(AudioVisual & Odeon)

Δημήτρης.
Υ.Γ. Μια τέτοια κίνηση/διαμαρτυρία γιατί δεν κάνουμε και προς τις εταιρείες απαράδεκτων "ελληνικών" DVD ??(AudioVisual & Odeon)

Πολύ καλή ιδέα αλλά φοβάμαι ότι εδώ κι αν είναι που δεν θα ιδρώσει το αυτί τους....

Βασιλης
Πολυ κακη ποιοτητα εικονας + πολλα χρηματα για συνδρομη + ελαχιστες αποκλειστικοτητες πλεον = κανενας λογος να βαλεις nova

Δημητρης
Συμμετεχω ακομα και σε διακοπη συνδρομης αν χρειαστει.
Ο πλεον σημαντικος λογος της συμμετοχης μου στην οικονομια τους ειναι ο πιτσιρικος μου.
Οσονουπω θα διαχειριστει μονος του το τι αξιζει να βλεπει.
Αντε για κανα χρονο ακομα, μετα θα πρεπει να πεισουν εμενα για να μην διακοψω.
Ετσι και αλλιως οτι δειχνουν το ειδα περυσι.
Το τελος τους θα ειναι η μεταδοση των ελληνικων καναλιων απο επιγειο ψηφιακο σημα.
Ας χασουν το μηνιατικο απο 300 ατομα και μετα βλεπουμε αν χαμπαριασουν.

ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Νικος, ειμαι συνδρομιτης 5 χρονια και παρακολουθω στον ιδιο χωρο Nova μαζι με αλλα 3 ατομα. Συμφωνω Α Π Ο Λ Υ Τ Α μαζι σας και ειμαι μαζι σασ ακομα και για ..... πορεια διαμαρτυριας. Ναι σε τετοιο βαθμο μου την εχει σπασει η Nova. Αληθεια, σ'αυτον τον παλιο.....αποκωδικοποιητη στα seting του, γιατι εχει επιλογη 4:3 h 16:9 αραγε????????

Γιώργος.

Συνδρομητής Filmnet από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας και Nova την τελευταία 3ετία. Δυστυχώς το κόστος δεν συμβαδίζει με την ποιότητα και αυτός είναι ο λόγος που θα σταματήσω την συνδρομή σύντομα.

Αν είχαν σκοπό να αντιδράσουν σε μία επιστολή, θα το είχαν κάνει ήδη.
Πολλές φορές τους έχω τηλεφωνήσει για να τους διαμαρτυρηθώ ότι είναι απαράδεκτο να δείχνουν τις ταινίες σε 4/3, αλλά δεν καταλαβαίνουν.

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε, και είναι σπάνιο μία εταιρεία να σέβεται τους πελάτες της, μόνο με πίεση σε πολλά μέσα ενημέρωσης μπορεί να γίνει κάτι.
Μόνο αν κουνηθεί η μάζα(=μέσος όρος) θα υπάρξει αντίδραση.
Τους κατέχοντες τη γνώση τους αγνοούν και όταν γίνονται ενοχλητικοί, όσο μπορούν τους θάβουν... (πάντα έτσι ήτανε)