ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Καλ'ως σας βρήκα όλους... για 1ο post συμμετέχω κι εγώ στην κίνηση του forum. Έχω υπα´ρξει συνδρομητής, αρχικά filmnet supersport και στη συνέχεια Nova... και τις 2 φορές είχα διακόψει τη συνδρομή μου, λόγω απόυσίας value for money... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ξαναγινόμουν συνδρομητής είναι τα αθλητικά και τα ντοκιμαντερ.... αν και με αυτές τις τιμές...δύσκολο....

Γιώργος, 7 χρονια τους υπομένω λόγω κακού επίγειου σήματος στην περιοχή, 2 άτομα και μαζί σας ΜΠΑΣ και τους ταρακουνίσουμε λιγάκι.

Είμαι ενεργός συνδρομητής στο full pack της nova ,βλέπουμε 2 άτομα και είμαι μαζί σας all the way !!!:SFGSFGSF:

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Γειά σας και από'μένα.

Πριν κάποια χρόνια ήμουν συνδρομητής της ΝΟΒΑ, αλλά διέκοψα λόγω των πολύ κακών τότε παιδικών προγραμμάτων και της ακριβής της τιμής.
Είμαστε 4 άτομα.
Αν μειώσουν κι'άλλο την τιμής τους, βελτιώνοντας το σήμα τους μπορεί και να ξαναγίνω συνδρομητής τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κωστής Μποτωνάκης

Οντως με μεγαλη τηλεοραση η ΝΟΒΑ σχεδον δεν βλεπεται. Εχει και αλλα προβληματα οπως:

1. Υποτιτλισμος σε παδικα προγραμματα (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ). Καλυτερα θα ηταν να ειχε παιδικο φιλμνετ στα ελληνικα απο το να δειχνει το cartoon network με υποτιτλους.

2. Ελλειψη υποτιτλων σε ξενα προγραμματα στα καναλια των ντοκυμαντερ.

3. Καδρο 4/3. Ας ειχε καποιο καναλι με 16/9.

4. Ασυμβατοτητα με δεκτες που δεν ειναι δικοι της και μια καρτα για τηλεοραση σε αντιθεση με αλλα πακετα του εξωτερικου.

Εγω περασα απο το φουλ πακετο στο βασικο πακετο μολις εγινε διαθεσιμο οποτε εργα τελος απο τη ΝΟΒΑ (και 30 ευρω το μηνα στην τσεπη). Αμα τους βαρεθω κοβεται και αυτο.

Εχουμε και λιγο παραπλανητικη διαφημιση αυτο που λεει 200 καναλια στο σποτακι βλεπεται και χωρις την καρτα της. Δεν χρειαζεσαι ΝΟΒΑ για να δεις οχι 200 αλλα 500 καναλια - ασε που τα περισσοτερα ειναι αχρηστα.

Περαστικα μας. Ας ανεβασει ο ΟΤΕ η η ΕΡΤ καποιο πακετο να δουμε και λιγο ανταγωνισμο επιτελους.

Eagleone , για το 1) διαφωνώ , καθώς το cartoon network έχει αρκετά βίαια cartoons που δεν θα πρέπει να βλέπουν παιδιά κάτω των 10 ετών ...
2) ποια έλλειψη;
3) όπως είχα αναφέρει παλιότερα , έχω δει και αναμορφικό 16/9 και κάδρο ...
4)Οχι και πλήρης , αλλά και από την άλλη τι παραπάνω προσφέρει; παιχνίδια;

Παιδιά, σε αυτό τo thread περιοριστείτε σε συμμετοχές και προαιρετικά σε κάποια αιτιολογία.
Λόγος και αντίλογος σε άλλο θέμα για να μην χάσουμε την ουσία.

Ευχαριστώ.

Χρήστος Γ. μέχρι πριν απο λίγο καιρό ήμουν ενεργός συνδρομητή τους για 10 χρόνια περίπου (τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα προς χρήση και πιέση προς multichoice)... Λόγω της κακής ποιότητας σήματος και ακριβού κόστους 57 πήρα την απόφαση να διακόψω ...
Στο σπίτι παρακολουθούσαν μαζι με εμένα 5 άτομα....

Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

KAΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.
2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (3 ΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Ο 1 ΕΤΟΥΣ ΥΙΟΣ ΜΑΣ)
ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΒΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ CHAMPIONS' LEAGUE "ΣΠΑΣΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. Ο TOPFIELD 6400 IR ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΖΕΤΑ. ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΙ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΚΥΡΙΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΝΤΑΜ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ NOVA
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Γρηγόρης είμαι συνδρομητής Filmnet με άλλα 3 άτομα στον ίδιο χώρο. Αν και διαθέτω πλήρη δορυφορικό εξοπλισμό (κινητό κάτοπτρο, HD decrypter Humax και Powersky 8210) παρακολουθώ μόνο το Filmnet για τους παραπάνω λόγους. Είμει δε γραμμένος σε συνδρομητικά κανάλια του εξωτερικού (sky, Fila)

Επειδη δεν μου αρεσει να συμβιβαζομαι,αν μειωση το τιμολογιο της η NOVA και φυσικα γινει ανταξια με τη FOX,τοτε βλεπουμε.

2 ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ (ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΠΙΓΕΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ) Κ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ 50 PLASMA. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΤΟ ΔΕ VALUE FOR MONEY ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ.......

EIMAI SYNDROMHTHS FILMNET APO 1999 . TO 2003 AN DEN KANW LATHOS TO GYRISA SE NOVA . OK KALA TA KANALIA DEN LEW ALLA ....
1) DEN MPOREI NA ANEVAZEIS 1-2 EYRW PANW ANA DIMHNA K TRIMINA !!
2)TOULAXISTON AN THEWREIS OTI EISAI TOSO KALOS KAI KANEIS AYKSISEIS STHN PAROXH YPHRESIWN POU PROSFEREIS NA KANEIS ANTISTOIXA AYKSISI STHN POIOTITA TOY SHMATOS
!!!!

ELEOS PIA .... AN DEN ALLAKSOUN KATI SYNTOMA POLY FOVAMAI OTI -bye-

ME STENAXWREI TO OTI DEN DEIXNOUN STOUS SYNDROMITES KATHOLOU RESPECT :tdown:

Παλιος συνδρομητης...
Απλα απαραδεκτο σημα για μενα....:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ημουν συνδρομητης και εχω την καρτα ανενεργη.Δεν γινομαι συνδρομητης για τους εξης λογους:1)Πολυ ακριβη συνδρομη στο φουλ πακετο.2)Πριν καιρο απαραδεκτη εικονα,χαμηλη αναλυση,τωρα λιγο καλυτερη.Μηπως οι κυριοι εχουν δει ποτε ποιοτητα εικονας απο Multivision η Taquilla?Δηλαδη δωσαμε τα ωραια μας λεφτα να παρουμε dreambox 7025 και plasma 42 pioneer για να ξεθαψουμε την 14αρα απο την αποθηκη να δουμε φιλμνετ? Ημαρτον κυριοι της νοβα.Ειμαστε τρια ατομα στο σπιτι.

Βαγγέλης, δεν είμαι συνδρομητής καθώς πιστεύω οτι η τιμή σε σχέση με παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πολύ υψηλή. Εάν αυτό βελτιωθεί σκοπεύω να γίνω συνδρομητής και θα παρακολουθώ μαζί με ακόμα 1 άτομο.:BDBDG54:

Άγγελος: Είμαι συνδρομητής εδώ και 1 χρόνο και παρακολουθώ NOVA μαζί με άλλο 1 άτομο. Θέλω να αναφέρω πως το σήμα είναι εντελώς χάλια σε τηλεόραση 40" LCD high definition.

150 σχεδον μελη μας συμμετεχουν στην επιστολη διαμαρτυριας και ενημερωσεις προς την ΝΟVA ευελπιστουμε μεχρι τον Ιανουαριο να εχουμε συγκεντρωσει 300+ υπογραφες

1080p
Abarth
Afam
Alexst
Alkar
Amnic
Angelheart
Aragorn
Aris464
A-sxizas
Babis71
BabisK