ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Παλιος συνδρομητης κι εγω, την εκοψα γιατι δεν εβλεπα και πολυ τηλεοραση τοτε. Τωρα, λογω περιοχης με κακο επιγειο σημα, μαλλον θα χρειαστω να βαλω. Ομως το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα λογω κακιστου σηματος!!! Μεσα κι εγω!

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Τάσος , είμαι συνδρομητής απο καταβολής NOVA και παρακολουθώ στον ίδιο χώρο NOVA με άλλα 3 άτομα.Επίσης συνδρομητές έιναι ο πατέρας(με άλλα 2 άτομα) και ο αδελφός μου.Με την ευκαιρια να ρωτησω :Εχω την philips 9732 37'' , θα βελτιωθει η εικονα εαν χρησιμοποιησω ραδιοενισχυτη DENON 2308 ο οποιος συμφωνα με το περιοδικο ''Εικονα και Ηχος'' εχει καταπληκτικο scaler και μετατρεπει το αναλογικο σημα σε ψηφιακο 1080p με εξοδο HDMI 1,3?

Ήμουν συνδρομητής και εγώ (δυο άτομα). Τη σταματήσαμε για τους ιδίους λόγους: Κακή ποιότητα εικόνας, όχι 16:9 (και ούτε πρόκειται), υψηλό κόστος, δεν είμαστε ποδοσφαιροφιλοι

Θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά, αν βελτίωνε το σήμα και φυσικά το έκανε 16:9. Αυτό είτε μέσω δορυφορικής είτε αν έμπαινε στο χώρο της καλωδιακής σε συνεργασία με κάποιον ISP.

Καλημέρα και από μένα. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω συνδρομητής κυρίως για τα αθλητικά & documentaries κανάλια αλλά...:
- Δυσθεώρητο κόστος (και τα νέα πακέτα = Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α)
- Κάκιστη ποιότητα εικόνας & ήχου.
- Ελλειψη μετάδοσης 16:9 (Μπράβο στο ΣΚΑΙ)
- Απαγόρευση μοιράσματος εικόνας διαφορετικών καναλιών σε διαφορετικές τηλεοράσεις εντός του χώρου του συνδρομητή. (Αυτό δε το κατάλαβα ποτέ μου, δηλαδή δε πληρώνω???)

Data: Τηλεόραση 42" Πλασμα HD Ready, 3 άτομα στο χώρο.

Last edited:

Δεν υφίσταται απαγόρευση μοιράσματος εικόνας διαφορετικών καναλιών σε διαφορετικές τηλεοράσεις εντός του χώρου του συνδρομητή. Αμα ήταν έτσι τότε το PVR της Nova είναι παράνομο ...

επαυξανω ακι εγω.παροτι ειμαι ποδοσφαιροφυλος λογω υψηλου κοστους και χαμηλης ποιοτητας δεν εχω ''βαλει'' καθολου NOVA.αν εβαζα θα το χρησιμοποιουσαμε 7 ατομα.....!!!

Εχω υπογραψει και εγω ποιο πριν,απλα ηθελα να σας πω,οτι οι τουρκοι και οι αλβανοι που τους κοροιδευουμε,εχουν ξεκινησει στα πακετα τους HD ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!

Λευτέρης, δεν είμαι συνδρομητής (είναι ο πατέρας μου ο οποίος σκέφτεται να διακόψει λόγω της απαράδεκτης σχέσης εικόνας-τιμής και λόγω έλλειψης προβολών σε 16:9). Προσωπικά δεν είμαι συνδρομητής στο δικό μου σπίτι για τον ίδιο λόγο. Τα νέα πακέτα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!! Ποιος φωστήρας τα σκέφτηκε νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ......... άντε να μην πω μέρες που είναι!!! Καλές γιορτές!

αφου παει για πούλημα θα κάνουν αναβάθμιση τώρα?

αλλά και εγώ μαζί σας ....

Δεν υφίσταται απαγόρευση μοιράσματος εικόνας διαφορετικών καναλιών σε διαφορετικές τηλεοράσεις εντός του χώρου του συνδρομητή. Αμα ήταν έτσι τότε το PVR της Nova είναι παράνομο ...

Το PVR δίνει ένα ακομα κανάλι και μόνο. Αν μιλήσεις με Nova, σου λένε οτι δεν γίνεται (αλλά έλα που γίνεται:smash:) και ότι είναι παράνομο(!). Πως αλλιώς θα αγοράσεις το PVR????

εαν έχεις δ.δέκτη, δες το nova promo ... που σου δείχνει ότι ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει ... Τι είναι αυτό;

Παίδες να μη ξεφεύγουμε απο το θέμα μας που είναι η συμμετοχή σας στην επιστολή.
Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω συνδρομητής κυρίως για τα αθλητικά κανάλια αλλά δεν προκειται για τους παρακατω λογους:
- Υψηλό μηνιαίο κόστος
- Κακή ποιότητα εικόνας & ήχου (Στα χαρτια ειναι ψηφιακη!)
- Ελλειψη μετάδοσης 16:9
- Απαγόρευση μοιράσματος εικόνας διαφορετικών καναλιών σε διαφορετικές τηλεοράσεις εντός του χώρου του συνδρομητή.(Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω 4 συνδρομες για να μπορω να δω σε ολες τις τηλεορασεις NOVA??:rifle:)

Data: Κυρια τηλεόραση 40" LCD HD Ready,
Aκόμα: 21'' LCD HD Ready,
32''CRT
25'' CRT.
4 άτομα στο χώρο!

Συμφωνά και εγώ μαζί σας.

Και εγώ μέσα!
Ήμουνα συνδρομητής μόνο για 4 μήνες μετά το έκοψα λόγω κακής ποιότητας.

Ειμαι συνδρομητης σχεδον απο την αρχη της ΝΟΒΑ. Συμφωνω με την επιστολη και βλεπω με την γυναικα μου. αρα ειμαστε 2 ατομα που γκρινιαζουμε. Κακη μεταχειρηση προς τους πελατες τους. Πριν απο 2 χρονια περιπου μου κλεψανε τον δεκτη (μπηκανε μεσα στο σπιτι μου). Οταν πηγα και τους ενημερωσα οτι θελω να διακοψουνε την παλια καρτα και να μου δωσουν καινουρια η απαντηση τους ηταν (και αφου για 3-4-5 (δεν θυμαμαι ποσα) χρονια ημουνα συνδρομητης) οτι θα μου δωσουν συνδρομη σαν να ειμαι καινουριος πελατης, δηλαδη επρεπε να προπληρωσω την συνδρομη 3 μηνων. Αυτα ειναι απαραδεκτα. Φυσικα το εκανα γιατι λογω καταστασεων ημουν αναγκασμενος αλλα αν μπορουσα θα τους εφτυνα.

Ειμαι συνδρομητης 2 χρονια αλλα ας ειναι καλα τα αλλα πακετα με 16/9 εικονα και βλεπω ξενο ποδοσφαιρο και ταινειες εκει.
Την νοβα την εχω μονο για το ελληνικο πρωταθλημα ( δυστηχως ).

Συμφωνω με τις παρατηρησεις αλλα δε νομιζω να ιδρωσει το αυτι τους.
Εχουν πολλα προβατα που θα τους πληρωνουν συνδρομη για να δουνε mega και ant1 , εστω σε αυτην την τρισαθλια ποιοτητα εικονας/ηχου.