Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δηλαδή αλλάζουν ξανά τις κάρτες? Καλά κατάλαβα? Άχρηστοι άνθρωποι! Τον Μάρτιο πέρσι δεν είχαν προχωρήσει σε αντικατάσταση? Μάλλον κι εγώ με βλέπω σύντομα προς digea μεριά. Και τζάμπα και εικόνα κρύσταλλο... όχι ό,τι να ναι... η χθεσινή προβολή king kong στο star ήταν λες και έβλεπα βίντεο!

Η απόφαση της ΕΕΤΤ δεν λέει ότι πρέπει να πουλάνε σκέτη κάρτα, για δέκτες που υποστηρίζουν secure silicon? Ξέρει κανείς αν το εφαρμόζουν?

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δηλαδή αλλάζουν ξανά τις κάρτες? Καλά κατάλαβα? Άχρηστοι άνθρωποι! Τον Μάρτιο πέρσι δεν είχαν προχωρήσει σε αντικατάσταση? Μάλλον κι εγώ με βλέπω σύντομα προς digea μεριά. Και τζάμπα και εικόνα κρύσταλλο... όχι ό,τι να ναι... η χθεσινή προβολή king kong στο star ήταν λες και έβλεπα βίντεο!

Δεν αλλάζουν ξανά. Άλλαξαν τις v2 και v4 σε v7 (kappa). Θεωρούσαν ότι οι v5 και v6 μπορούσαν να αναβαθμιστούν από τον αέρα, κάτι που μάλλον απέτυχε. Τώρα λοιπόν αλλάζουν τις v5 και v6 με v7.

Η απόφαση της ΕΕΤΤ δεν λέει ότι πρέπει να πουλάνε σκέτη κάρτα, για δέκτες που υποστηρίζουν secure silicon? Ξέρει κανείς αν το εφαρμόζουν?

Το πρώτο σκέλος της απόφασης, δηλαδή η δημοσιοποίηση των προδιαγραφών (πχ Irdeto secure sillicon softcell 3.0 GR edition) δεν έχει γίνει ακόμη. Συνεπώς δε μπορούμε να ξέρουμε ποιοι δέκτες είναι συμβατοί, για να ζητήσουμε κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δεν αλλάζουν ξανά. Άλλαξαν τις v2 και v4 σε v7 (kappa). Θεωρούσαν ότι οι v5 και v6 μπορούσαν να αναβαθμιστούν από τον αέρα, κάτι που μάλλον απέτυχε. Τώρα λοιπόν αλλάζουν τις v5 και v6 με v7.
Αρε μαναμ, τετοια εποχη σε εξοδα που τους βαζουν ρε γμτ.......:BXVZCBXZ6:

Μενει να δουμε αν οι δρακοκαρτες εχουν κρυφο ασο στο μανικι, αν δλδ. μπορουν να βγαλουν αρχειο απο καππα ή θα εχουν κι αυτες το τελος των προγενεστερων γατοτιτων...

Εμένα γιατί μου φαίνεται πως θα βγάλουν άσσο από το μανίκι τους, αργά η γρήγορα? Τώρα, γάτα θα είναι, σκύλος θα είναι δράκος ή χελώνα, μικρή σημασία θα έχει!
Όσο το σκέφτομαι μάλλον θα το ονομάσουν "ύδρα"! Ξέρετε, την λερναία ύδρα που τις ...κόβεις ένα κεφάλι και βγάζει δύο στη θέση του κομμένου!

Αν οι τιμές ήταν αυτές που έπρεπε, με βάση το τι προσφέρει και το τι υπάρχει στην Ευρώπη (δηλαδή θα έπρεπε να έχει 40% με 50% λιγότερο) θα είχε τριπλάσιους πελάτες από Ελλάδα και δε ξέρω πόσους από όλη την Ευρώπη που θέλει να βλέπει μπάλα.
Δε θα τρελαινόταν τόσο πολύ για τη πειρατεία όπως δεν τρελαίνονται όλοι οι μεγάλοι με τα εκατομμύρια συνδρομητών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Άρα αυτός που πήρε καρτούλα τον Οκτώβρη v5 πρέπει να αλλάξει?
Βρε δεν πάνε να πνιγούνε όλοι μαζί?

Δηλαδή όποιος είχε καρτούλα v4 άλλαξε πέρσι. Μετά πήρε για τα HD κανάλια νέα καρτούλα με πάντρεμα δέκτη και τώρα υποχρεούται να αλλάξει πάλι? Έχει καταλάβει η εταιρία ότι απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα? Επειδή αυτή τυγχάνει να είναι στάβλος δεν θα μας κάνει του χεριού της. Μαλακοπίτουρες του κερατά!

Και τι πειράζει τον συνδρομητή το να του στείλει νέα κάρτα η νόβα ??????

Δεν σε καταλαβαίνω....

Μα δεν την στέλνουν απλή! Την στέλνουν συστημένη και με κούριερ. Δύο φορές να λείψεις σκας 5,00 μεταφορικά -γιατί έτσι έγινε πέρσι στην περίπτωση μου. Καλά χαιρετίσματα δηλαδή...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Άρα αυτός που πήρε καρτούλα τον Οκτώβρη v5 πρέπει να αλλάξει?
Βρε δεν πάνε να πνιγούνε όλοι μαζί?

Δηλαδή όποιος είχε καρτούλα v4 άλλαξε πέρσι. Μετά πήρε για τα HD κανάλια νέα καρτούλα με πάντρεμα δέκτη και τώρα υποχρεούται να αλλάξει πάλι? Έχει καταλάβει η εταιρία ότι απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα? Επειδή αυτή τυγχάνει να είναι στάβλος δεν θα μας κάνει του χεριού της. Μαλακοπίτουρες του κερατά!

Αν σου στείλει η εταιρία μια κάρτα σπίτι σου για αλλαγή, σου συμπεριφέρεται σαν ζώο...???? Δεν μπορώ να καταλάβω το συλλογισμό σου!!!

Και μια κάθε μήνα να μου στέλνει, δε θα μου καίγεται καρφάκι!

Τότε επιστροφή και κράξιμο, είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αυτοί και όχι ο πελάτης.

Εγώ στο μαγαζί μου χρεώνομαι όταν ο πελάτης δεν παραλάβει αυτό που του έχω αποστείλει και παραμένει στην εταιρεία κούριερ...

Εμένα πέρσι με απάντρευτη κάρτα (Θεέ μου, τι σφάλμα έκανα!) κατά την αντικατάσταση μου την έστειλαν συστημένη. Ο Κούριερ δεν με βρήκε δύο φορές και πλήρωσα πέντε Ευρώ μεταφορικά, μάλιστα μου το κράτησαν στον επόμενο λογαριασμό ως έξοδα εξοπλισμού!!!

Κακώς δεν τους πήρες τηλ. Μην φωνάζεις για κάτι που θα μπορούσες να είχες αποφύγει.

Πολλές φορές ένα τηλ τα λύνει όλα...

Εμένα πέρσι με απάντρευτη κάρτα (Θεέ μου, τι σφάλμα έκανα!) κατά την αντικατάσταση μου την έστειλαν συστημένη. Ο Κούριερ δεν με βρήκε δύο φορές και πλήρωσα πέντε Ευρώ μεταφορικά, μάλιστα μου το κράτησαν στον επόμενο λογαριασμό ως έξοδα εξοπλισμού!!!

Ομολογώ ότι αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί...
Τι είναι αυτά τα χάλια;