Δηλαδή αλλάζουν ξανά τις κάρτες? Καλά κατάλαβα? Άχρηστοι άνθρωποι! Τον Μάρτιο πέρσι δεν είχαν προχωρήσει σε αντικατάσταση? Μάλλον κι εγώ με βλέπω σύντομα προς digea μεριά. Και τζάμπα και εικόνα κρύσταλλο... όχι ό,τι να ναι... η χθεσινή προβολή king kong στο star ήταν λες και έβλεπα βίντεο!
Η απόφαση της ΕΕΤΤ δεν λέει ότι πρέπει να πουλάνε σκέτη κάρτα, για δέκτες που υποστηρίζουν secure silicon? Ξέρει κανείς αν το εφαρμόζουν?
Μόνο το κόστος για τα 30 και, HD κανάλια.
Αρε μαναμ, τετοια εποχη σε εξοδα που τους βαζουν ρε γμτ.......:BXVZCBXZ6:Δεν αλλάζουν ξανά. Άλλαξαν τις v2 και v4 σε v7 (kappa). Θεωρούσαν ότι οι v5 και v6 μπορούσαν να αναβαθμιστούν από τον αέρα, κάτι που μάλλον απέτυχε. Τώρα λοιπόν αλλάζουν τις v5 και v6 με v7.
Δεν αλλάζουν ξανά. Άλλαξαν τις v2 και v4 σε v7 (kappa). Θεωρούσαν ότι οι v5 και v6 μπορούσαν να αναβαθμιστούν από τον αέρα, κάτι που μάλλον απέτυχε. Τώρα λοιπόν αλλάζουν τις v5 και v6 με v7.
Άρα αυτός που πήρε καρτούλα τον Οκτώβρη v5 πρέπει να αλλάξει?
Βρε δεν πάνε να πνιγούνε όλοι μαζί?
Δηλαδή όποιος είχε καρτούλα v4 άλλαξε πέρσι. Μετά πήρε για τα HD κανάλια νέα καρτούλα με πάντρεμα δέκτη και τώρα υποχρεούται να αλλάξει πάλι? Έχει καταλάβει η εταιρία ότι απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα? Επειδή αυτή τυγχάνει να είναι στάβλος δεν θα μας κάνει του χεριού της. Μαλακοπίτουρες του κερατά!
Εμένα πέρσι με απάντρευτη κάρτα (Θεέ μου, τι σφάλμα έκανα!) κατά την αντικατάσταση μου την έστειλαν συστημένη. Ο Κούριερ δεν με βρήκε δύο φορές και πλήρωσα πέντε Ευρώ μεταφορικά, μάλιστα μου το κράτησαν στον επόμενο λογαριασμό ως έξοδα εξοπλισμού!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.