Nova Multiview

Δεν το έγραψα για σένα.
Απαραίτητη άλλωστε προυπόθεση για να δουλέψει ο 865 ως PVR είναι η παρουσία τουλάχιστον twin lnb, κάτι που δεν δίνει, άρα δίνει το quad και για μελλοντική χρήση του multiview.

Γινετε να κανω αφοιρεσει του master 865 και να χρεισιμοποιησω μονο τον 831 χωρις multiview?

Αν διακόψεις την συνδρομή στην κάρτα του 865 και την μεταφέρεις σε αυτή του 831, γιατί όχι;

δεν ξερω η νοβα δεν μου τα λεει καλα το μηχανημα θελω να το παρω απο τον πατερα μου

Απάντηση: Re: Nova Multiview

Αν διακόψεις την συνδρομή στην κάρτα του 865 και την μεταφέρεις σε αυτή του 831, γιατί όχι;

Οι κάρτες δεν μεταφέρονται. Πρέπει να κάνεις διακοπή της υπηρεσίας (865) και να ζητήσεις να μεταβιβαστεί το μηχανημα του πατέρα σου, νομίζω σε πρώτου βαθμού συγγένειας το κάνουν, σε σένα με νέα συνδρομή.

θες ουσιαστικά να διακόψεις το multiview που το έχει ο πατέρας σου και να πάρεις τον 831 να το βάλεις στη συνδρομή σου?
Εσύ τι έχεις τώρα? Παλιό αποκωδικοποιητή?

Αν κατάλαβα καλά,θέλεις να το κόψει ο πατέρας σου,να συνεχίσει τη συνδρομή του με τον 831 όμως κι εσύ να πάρεις τον 865 του πατέρα σου για να κάνεις multivew.Κάντε αίτηση σε κατάστημα για μεταβίβαση του δέκτη.Αλλά γιατί δεν κάνετε κάτι πιο απλό?Πάρε τους δέκτες του πατέρα σου και δώσε στον πατέρα σου τον δικό σου.Αφού έχετε και οι 2 ενεργές συνδρομές.Δεν είναι πιο απλό?

Αα,μάλιστα!Τότε πηγαίνετε σε κατάστημα να σου κάνει αίτηση μεταβίβασης του δέκτη του.Πριν από αυτό όμως,θα κάνετε και διακοπή του multivew που έχει ο πατέρας σου.Δεν ξέρω πόσο καιρό κάνει να εγκριθεί το αίτημα της μεταβίβασης.Αν το έχει κάνει κάποιος ας μας ενημερώσει.Η άλλη λύση που είναι άμεση,είναι η αλλαγή των πακέτων σας.Δηλαδή να το μετατρέψει ο πατέρας σου σε full pack κι εσύ σε sport pack.Αυτό γίνεται άμεσα.Και παίρνεις εσύ τους δέκτες που έχει ο πατέρας σου κι ο πατέρας σου παίρνει τον δικό σου.

Last edited:
Πάρε εσύ τους δέκτες του πατέρα σου και δώστου τον δικό σου! Και μη μεταβιβάζετε τπτ!

Απο οτι μου ειπαν γινεται αλλα ειναι μπερδεμα εγω εχω φουλ πακετ με συμβολαιο ενος ετους....

εχω παρει για τους φιλαθλους και θελω να βαλω multiview.
Να ενεργοποιησω αρχικα την συνδρομη στον 831 η να βαλω multiview και να την ενεργοποιησω κατευθειαν στον 865?
Εχει και ο slave δεκτης καρτα φανταζομαι και απλα πρεπει να δεχεται τον παλμο απο τον μαστερ για να αποκωδικοποιει

Σήμερα ενεργοποίησα το multivew.Έχω το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς 3play με τα κανάλια novasports.Έχω πάγια εντολή με πιστωτική και πήρα τους 6 μήνες δώρο που δικαιούμαι.Το καλώδιο που ενώνει τους 2 δέκτες είναι δορυφορικό,πολύ καλής ποιότητας και έχει συνολικό μήκος 56 μέτρα,μονοκόμματο.Ανέβηκε αναγκαστικά από το σπίτι στην ταράτσα και ξανακατέβηκε,διανύοντας και μερικά μέτρα μέσα στο σπίτι μέχρι να φτάσει στον slave δέκτη.Μέχρι στιγμής δουλεύει τέλεια,αυτό έλειπε βέβαια να αρχίσουν προβλήματα από την πρώτη μέρα.Αυτά που παρατήρησα δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτά που έχουν αναφέρει άλλα παιδιά.Δηλαδή παρατηρώ από το display του 865 να αλλάζει χρώμα στιγμιαία το λαμπάκι κάθε περίπου 30 δευτερόλεπτα,όταν δηλαδή στέλνει παλμό.Ο master δέκτης δεν χρειάζεται να είναι αναμμένος για να παίρνει παλμό ο slave,αρκεί να είναι φυσικά στην πρίζα.Αν αποσυνδεθεί το καλώδιο από τον slave δέκτη,η εικόνα του χάνεται μετά από περίπου 3 λεπτά.Μόλις ξανασυνδεθεί το καλώδιο η εικόνα επανέρχεται σχεδόν ακαριαία.Εννοείται ότι θα αναφέρω ότι παρατηρώ και αξίζει αναφοράς.

Μιας και δεν χρησιμοποιούσα το multiview εδώ και μερικούς μήνες, είχα βγάλει από το ρεύμα τον 831. Σήμερα που λόγω Παναθηναϊκού είπα να το ενεργοποιήσω, δεν λειτουργούσε. Τελικά πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών, όπου το ξεκίνησαν. Από ότι μου είπαν αν δεν λειτουργήσει για λίγο καιρό, κλειδώνει η κάρτα...
Οπότε, μην ψάχνετε τις συνδέσεις σε παρόμοια περίπτωση (όπως έκανα εγώ...)