Οπως έχω περιγράψει εκτενώς σε προηγούμενο post, έμεναν παίζει απροβληματιστα στα 50-60 μέτρα.
Τον παλμό τον είχαμε μετρήσει στο πεδioμετρό και ήταν στα 500 με 550 MHz η hz(δεν θυμάμαι καλά, sorry).
Keraki οι συνδέσεις στους 865 και 831 είναι όλες ftype, άρα τέτοια βήματα χρειάζεσαι!
Να θυμίσω κάτι που έχω ξαναγράψει....Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι μου δουλεύει με συνολικό μήκος σχεδόν 60 μέτρα, δύο καλώδια ενωμένα με μούφα. Το πρόβλημα είναι ότι δε δουλεύει όταν τα δύο καλώδια είναι συνδεδεμένα στις εξόδους ενός splitter. Ο λόγος που το προσπαθούμε αυτό είναι για να μπορείς να πάρεις το σήμα των επίγειων και τον παλμό του multiview από το ίδιο καλώδιο.
Εσύ φίλε μου είσαι ήδη συνδρομιτής.....θέλουν να τραβήξουν καινούριους....Πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω...Τέτοιες εποχές που είμαστε και σου λέει ο άλλος πως θα σου
δίνει λεφτά κι αυτή η εταιρεία να σου βάζει αστερίσκους,ενώ την ίδια στιγμή οι νέοι συνδρομητές παίρνουν
την προσφορά...
Τα πιο απλά που υπάρχουν.....αυτά με τη μία είσοδο και δύο εξόδους, ούτε τα χαρακηριστικά γράφουν επάνω να φανταστείς!@teri82: Τι splitter έχεις χρησιμοποιήσει;
τελικα η λυση με τα tvsat combiners δουλευει σε ολες τις συχνοτητες? ακομα κι αν εχουμε επιγεια κεραια πανω? η εστω χωρις κεραια
είτε φτιάχνοντας έναν IPTV encoder με πηγές τους 2 Pace. Η δεύτερη λύση είναι πιο πολύπλοκη αλλά θα μου επιτρέπει να κάνω ελεύθερες εγγραφές ενώ θα χρησιμοποιώ τους ήδη υπάρχοντες δορυφορικούς enigma2 δέκτες για να βλέπω και τη Nova (μέσω local streaming).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.