Nova Multiview

οσον αφορα το upgrade kit που λεγαμε οτι δινεται, τελικά μου είπαν οτι δίνεται 30Ε αν κανεις την εγκατάσταση μόνος σου. Δωρεάν είναι μονο αμα έρθει ο τεχνικός της νόβα

Το ξαναλέω ακόμα μια φορά.Το upgrade kit δίνεται δωρεάν όταν πάρει κάποιος τον 865.Δεν το συζητάμε αυτό.Όταν θέλει κάποιος να κάνει multivew,χωρίς να πάρει τον 865,είναι άλλη ιστορία.Αν δηλαδή έχει κάποιος ήδη και τους 2 δέκτες ή πάρει για δεύτερο δέκτη τον 831,σε αυτή την περίπτωση δεν σου δίνουν το kit δωρεάν από το κατάστημα.Με λίγα λόγια,μήπως ξανά δεν το καταλάβει κάποιος,ξαναλέω ότι ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ 865 θα πάρει δωρεάν και το kit.Δηλαδή πάει πακέτο με την αγορά του 865.Τελεία και παύλα.

δουλευεις στην nova? αν ναι πες μου πως να το κανω η που το λεει αυτο γιατι οπου και να πηγα μου ειπαν οτι δεν δινεται δωρεαν. 149 + 30 μου ειπαν

Σε αυτο πηγα κι εγω και στην αρχη μου λεγανε 50. Τους λεω σε αλλο καταστημα μου ειπαν 30. Και μετα μου λενε α ναι 30 εχει.
Ποτε το πηρες απο εκει? Για να καταλαβω, απλα πηρες τον 865 για multiview και στο εδωσαν δωρεαν? χωρις να σου κανει την εγκατασταση η ΝΟΒΑ?

Και μενα το kit μου το εδωσαν δωρεαν κατα την αναβαθμιση απο 831 σε 865

Στη Πεντέλης ??? :flipout::flipout:

Σόρυ δεν κρατήθηκα !!! :guitarist:

Ειχα παρει Χολαργο πριν και μου ειπε κι εκει 30Ε κι οτι δεν δινεται ποτε δωρεαν..

Οσο για το γελιο ισχυει αλλα ειπα μηπως γλιτωσω την αποσταση.

Καλα Χαλάνδρι δεν ηξεραν καν οτι υπαρχει upgrade κιτ

δουλευεις στην nova? αν ναι πες μου πως να το κανω η που το λεει αυτο γιατι οπου και να πηγα μου ειπαν οτι δεν δινεται δωρεαν. 149 + 30 μου ειπαν
Αν από όσα έχω γράψει,έχεις καταλάβει ότι δουλεύω στη Nova,τότε τι να σου πω?Απαλλάσσεσαι.Και καλά αυτό.Το ότι ήδη 2 απάντησαν ότι το πήραν δωρεάν,ενώ αντίθετα κανείς ότι το πλήρωσε δεν σου λέει κάτι?Το ότι πριν από 1 εβδομάδα το πήρε δωρεάν συγγενής μου μαζί με τον 865 και του έκανα την εγκατάσταση,μήπως είναι κι αυτό τυχαίο?Μήπως θες να σου στείλω την απόδειξη που μου έδωσαν εμένα μαζί με τον 865,για να δεις ότι κόστισε 0,01 ευρώ?Το ότι η ασχετοσύνη των υπαλλήλων σε μερικά καταστήματα έχει πάρει διαστάσεις είναι πλέον γεγονός αδιαμφισβήτητο.Τι να συζητήσουμε?Ότι σου είπαν ότι δεν δίνεται ποτέ δωρεάν?Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να είναι σχετικοί?Εδώ μιλάμε ότι ζήτησα από κατάστημα κάτι που δικαιούμαι κι ενώ μου είπε κάποιος υπάλληλος όχι,αφού του είπα ευγενικά ότι κάνει λάθος και θα έπρεπε να το γνωρίζει,τον προέτρεψα να πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά(κάτι που έκανε) όπου και,όπως ήταν φυσικό,άλλαξε χρώμα και υποχρεώθηκε να μου το δώσει.Αλλά όλα αυτά να τα προσπεράσουμε.Δεν έχεις δει κι άλλους στο forum που έχουν αναφέρει ότι πήραν τον 865 με το κιτ δωρεάν?Επειδή σου είπαν έτσι στο κατάστημα,σημαίνει ότι όποιος άλλος σου λέει ότι είναι δωρεάν δουλεύει στη Nova?Ψάξε πρώτα,ρώτα αν έχεις κάποιον γνωστό σου,αν πήρε τον 865 και πλήρωσε για το κιτ και τα ξαναλέμε.Καλό είναι να την ψάχνουμε πρώτα σε βάθος και να είμαστε απόλυτα σίγουροι για κάτι και μετά να ειρωνευόμαστε.

Παρεξηγησες. Δεν ειρωνευτηκα καθόλου. Απλα μου εκανε εντυπσωση γιατι εχω παρει με την σειρα ολα τα καταστηματα τηλεφωνο και κανεις δεν λεει δωρεαν! Μπορείς να μου στείλεις με ενα πμ την απόδειξη? Σβήσε οποιαδήποτε στοιχεία αρκει να φαινεται το 0.01. Θα παω μ αυτη στο καταστημα κι ας μην το δωσει δωρεαν αν θελει. Απο ποιο κατάστημα το πηρες?

και κατι αλλο. εχεις triple play η σκετη νοβα? Ξαναμιλησα με αλλα 2 και ηταν καθετοι οτι δεν δινεται δωρεαν και οταν τους ειπα μας πως αφου αλλοι τα παιρνουν, μου ειπε οτι θα τα εδωσαν απο λαθος δωρεαν τα καταστηματα! Σε ενα αλλο μου ειπαν οτι δεν ξερουν για καποια χρεωση και λογικα δεν θα το πληρωσω αλλα πρεπει να παω απο εκει να το δουμε.(δεν με πολυεπεισε γιατι δεν ηξερε καν ποσο παει ο 865)

Last edited:
Όταν πήρα τον 865 στο κατάστημα Forthnet της Πάτρας στη Μαιζώνος, μου έδωσαν και το multiview upgrade kit. Ένα quad lnb και καλώδια. Τιμή 0,01 ευρώ. Αυτό έγινε τον Μάιο, δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.

Last edited:
μπορεις να μου στειλεις την αποδειξη σε παρακαλω? να δω την φατσα τους οταν την δουν. Για να το χτυπανε 0.01 υπαρχει συγκεκριμενος κωδικος η βαζουν 100% εκπτωση?

Το module που μου ειχε δωσει ο παροχος καλωδιακης αν θυμαμαι καλά το ειχα πληρώσει 1 κορωνα (8.5 λεπτα του ευρω). Το κανουν επειδη έτσι καταγραφεται σαν αγορά και όχι σαν δωρο, δειχνοντας ετσι υψηλοτερη κίνηση στα λογιστικά τους.

Το ξαναλέω ακόμα μια φορά.Το upgrade kit δίνεται δωρεάν όταν πάρει κάποιος τον 865.Δεν το συζητάμε αυτό.Όταν θέλει κάποιος να κάνει multivew,χωρίς να πάρει τον 865,είναι άλλη ιστορία.Αν δηλαδή έχει κάποιος ήδη και τους 2 δέκτες ή πάρει για δεύτερο δέκτη τον 831,σε αυτή την περίπτωση δεν σου δίνουν το kit δωρεάν από το κατάστημα.Με λίγα λόγια,μήπως ξανά δεν το καταλάβει κάποιος,ξαναλέω ότι ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ 865 θα πάρει δωρεάν και το kit.Δηλαδή πάει πακέτο με την αγορά του 865.Τελεία και παύλα.
Εγώ αγόρασα τον 865 από κατάστημα της Forthnet τον Ιούνιο και δεν μου έσωσαν κανένα upgrade kit. Ο τεχνικός της Forthnet που έκανε την εγκατάσταση έφερε όσα χρειάζονταν (πιάτο, βάσεις, διπλό LNB, καλώδια). Προφανώς αν ήθελα και multiview θα είχε φέρει τετραπλό LNB και τα επιπλέον καλώδια. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα τίποτα. Εξάλλου βλέπουν στην καρτέλα αν έχεις πάρει κάτι από το κατάστημα ή όχι.

Last edited:
Σωστά.Αν όμως τους έλεγες ότι θα έκανες την εγκατάσταση μόνο σου,θα σου έδιναν το kit δωρεάν.Δηλαδή το κουτί με τις 2 κουλούρες καλώδιο,το τετραπλό lnb και τα βύσματα τύπου F.Περιμένω τον Eki να επιβεβαιώσει την απόδειξη με το δωρεάν kit.

λοιπον πηγα στην Ερυθραια. Δεν χρειαστηκε καν να τους δειξω την αποδειξη. Κατευθειαν μου ειπαν οτι δινεται μαζι με το pvr στα 149Ε! Τα αλλα τα λαμογια που τον χρεωνουν θα επρεπε να ντρεπονται. Βεβαια σαν κλασσικος γκαντεμης μολις γυρισα σπιτι και ανοιξα τον 865, ηταν ξεκολημενο το πανω μερος του tuner και εκοβε βολτες μεσα στον δεκτη. Ξαναπηγα και μου εδωσαν αλλον. Αντε να το στησω κιολας αυριο.

Ευχαριστω hdanca και Πανο.

Last edited by a moderator:
Καλησπερα!Εχω εγκατασταση multiview στο σπιτι μου.Ειναι δυνατο να παρω τον ενα δεκτη,να τον συνδεσω με το πιατο νοβα που εχω σε αλλο σπιτι(στο αλλο σπιτι υπαρχει απλα το πιατο,χωρις δεκτη) και να λειτουργει κανονικα;

Last edited by a moderator: