Φίλε malakudi,όχι δεν έστειλα σχετικό e-mail για τη μηχανογράφηση.Από τις 14/08 μέχρι και της 23/08 όπου τελικά ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία μου έκανα αλλεπάληλα τηλεφωνήματα...Στο σύστημα φαίνομαι ενεργοποιημένος από της 20/08 κι απ'ότι μου είπαν θα πιστωθούν οι 3 μέρες σε επόμενο λογαριασμό.Από την άλλη τα δώρα ξεκινάνε να μετράνε από τις 20/08 και όπως μου είπαν δεν υπάρχει τρόπος να μετατεθούν όπως πρέπει στις 23/08.
Επ'ευκαιρίας να σε ρωτήσω και κάτι άλλο φίλε malakudi: Ο τεχνικός δεν μου έκανε την τεχνική που μου είχες αναφέρει ώστε από το splitter να περνάει μόνο το επίγειο σήμα.Δηλαδή από τα splitter τώρα περνάει επίγειο+ δορυφορικό σήμα.
Στις ενδείξεις των 2 tuner και στους 2 865 δέκτες έχω περίπου:
Tuner 1:
Στάθμη Σήματος: Περίπου 70%
Ακρίβεια Σήματις: 100%
Tuner 2 :
Στάθμη Σήματος: Περίπου 45%
To tuner 2 έχει συνδεθεί με την δορυφορική μπρίζα που έρχεται από το splitter.Πιστεύεις πως αν κάνω το "κόλπο" που μου είχες πει με τους μείκτες,ώστε να περάσει από το splitter μόνο το επίγειο σήμα και όχι επίγειο+δορυφορικό θα έχω σημαντική βελτίωση της στάθμης? Θα πρέπει να το κάνω κατά τη γνώμη σου ?
Αντίθετα το tuner 1 έχει συνδεθεί με την δορυφορική μπρίζα που συνδέεται απευθείας με το LNB.
Σε ευχαριστώ και πάλι!
Επ'ευκαιρίας να σε ρωτήσω και κάτι άλλο φίλε malakudi: Ο τεχνικός δεν μου έκανε την τεχνική που μου είχες αναφέρει ώστε από το splitter να περνάει μόνο το επίγειο σήμα.Δηλαδή από τα splitter τώρα περνάει επίγειο+ δορυφορικό σήμα.
Στις ενδείξεις των 2 tuner και στους 2 865 δέκτες έχω περίπου:
Tuner 1:
Στάθμη Σήματος: Περίπου 70%
Tuner 2 :
Στάθμη Σήματος: Περίπου 45%
To tuner 2 έχει συνδεθεί με την δορυφορική μπρίζα που έρχεται από το splitter.Πιστεύεις πως αν κάνω το "κόλπο" που μου είχες πει με τους μείκτες,ώστε να περάσει από το splitter μόνο το επίγειο σήμα και όχι επίγειο+δορυφορικό θα έχω σημαντική βελτίωση της στάθμης? Θα πρέπει να το κάνω κατά τη γνώμη σου ?
Αντίθετα το tuner 1 έχει συνδεθεί με την δορυφορική μπρίζα που συνδέεται απευθείας με το LNB.
Σε ευχαριστώ και πάλι!