Nova Multiview

Φίλε malakudi,όχι δεν έστειλα σχετικό e-mail για τη μηχανογράφηση.Από τις 14/08 μέχρι και της 23/08 όπου τελικά ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία μου έκανα αλλεπάληλα τηλεφωνήματα...Στο σύστημα φαίνομαι ενεργοποιημένος από της 20/08 κι απ'ότι μου είπαν θα πιστωθούν οι 3 μέρες σε επόμενο λογαριασμό.Από την άλλη τα δώρα ξεκινάνε να μετράνε από τις 20/08 και όπως μου είπαν δεν υπάρχει τρόπος να μετατεθούν όπως πρέπει στις 23/08.

Επ'ευκαιρίας να σε ρωτήσω και κάτι άλλο φίλε malakudi: Ο τεχνικός δεν μου έκανε την τεχνική που μου είχες αναφέρει ώστε από το splitter να περνάει μόνο το επίγειο σήμα.Δηλαδή από τα splitter τώρα περνάει επίγειο+ δορυφορικό σήμα.
Στις ενδείξεις των 2 tuner και στους 2 865 δέκτες έχω περίπου:

Tuner 1:
Στάθμη Σήματος: Περίπου 70%
Ακρίβεια Σήματις: 100%

Tuner 2 :
Στάθμη Σήματος: Περίπου 45%
Ακρίβεια Σήματις: 100%

To tuner 2 έχει συνδεθεί με την δορυφορική μπρίζα που έρχεται από το splitter.Πιστεύεις πως αν κάνω το "κόλπο" που μου είχες πει με τους μείκτες,ώστε να περάσει από το splitter μόνο το επίγειο σήμα και όχι επίγειο+δορυφορικό θα έχω σημαντική βελτίωση της στάθμης? Θα πρέπει να το κάνω κατά τη γνώμη σου ?

Αντίθετα το tuner 1 έχει συνδεθεί με την δορυφορική μπρίζα που συνδέεται απευθείας με το LNB.

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Πολύ σωστά φίλε kataras,θα συμφωνήσω μαζί σου! Όπως μπορείς να δεις και παραπάνω και ο ίδιος έγραψα ποιός είναι ο λόγος που μπήκα στον κόπο να τα αναφέρω όλα αυτά:
Έμεινα ένα δεκαήμερο να με έχουν να περιμένω το περίφημο "τμήμα μηχανογράφησης" όπως και άλλοι φίλοι έδω,ίσως θα έχεις διαβάσει σχετικά...Μια σωστή εταιρεία που θα ήθελε να διαφημίζεται από τους ευχαριστημένους πελάτες της,ως αντιστάθμισμα για την ταλαιπωρία θα έπρεπε έστω να δώσει ένα δωράκι (π.χ.,+ 3μήνες multiview,+2 μήνες adult κλπ.).
Από την άλλη όμως όταν έφαγες την ταλαιπωρία και μετά δεν βλέπεις και έστω μια μικρή κίνηση ανταπόδωσης...
Κι όπως θα με έχεις καταλάβει δεν είναι προφανώς για τα 2-3 ευρώ το θέμα μας.Είναι για την όλη εντύπωση που σου αφήνει από πλευράς εξυπηρέτησης! Οπότε τα αναφέρω όλα αυτά,για να τα βλέπετε κι όλοι εσείς οι φίλοι εδώ!
Πιστεύω καταλάβες τη φιλοσοφία με την οποία κινήθηκα! Κατά τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου,το πακέτο που πήρα είναι σε καλή τιμή και δεν αξίζει τον κόπο να τρώμε χρόνο με ...τρίχες! Υπάρχει μια ολόκληρη ζωή που αξίζει!

Αν ψάξεις στο νήμα με τα παράπονα του ΟΤΕ TV να δεις τι πέρασα εγώ (που ο δέκτης σε μισή ώρα από την ενεργοποίηση κάηκε), με ταλαιπωρία (και χρέωση) ενός μεγάλου διαστήματος, μετακινήσεις στο κατάστημα με αγενής υπαλλήλους (που διαμαρτύρονταν γιατί μίλαγα στον ενικό) και αιτήσεις αποχρέωσης και αντιδικίες - ακόμα δεν ξέρω τι έχω πληρώσει και τι όχι τελικά, νομίζω θα σκευτείς ότι 3 μέρες δεν είναι και πολύ, υπάρχουν και χειρότερα... :flipout:
Μέχρι ανάκριση μου έκαναν, για το πως βρέθηκαν 2 δέκτες στο σύστημα! Αν δεν ήταν αυτό το κανάλι με τις ελληνικές ταινίες, θα τους τα είχα στείλει όλα πίσω...
[Τα θυμήθηκα και συγχύστηκα... :flipout: Η "ανταμοιβή" ήταν η αύξηση τιμής στον 5ο μήνα του συμβολαίου... :flipout:]

Αυτο το ε143-4 ληξη χρονου χρησης καρτα προσβασης που εμφανιζεται στον slave στα καλα καθούμενα ξέρουμε γιατι ειναι? και πως λυνεται πιο γρηγορα εκτος απο το να ανοιγοκλεισεις τους 2 δεκτες?

e143-4 σημαίνει ότι έχασε 6 παλμούς στη σειρά. Ο παλμός είναι κάθε 30 sec και δίνει "ζωή" για 3 λεπτά. Αν χάσεις 6 παλμούς στη σειρά, βγαίνει το E143-4. Πως είναι συνδεδεμένοι οι δύο δέκτες;

Μου το εμφανίζει και εμένα ανα 2 εβδομάδες.
Λυνεται με reset του master (ανα 2 εβδομάδες).

παρατηρησα πως οταν το εκανε, οταν πατουσα το κουμπι help στον μαστερ εβγαζε μαυρη οθονη. αρα εχει θεμα το firmware. Η το εχει κανει σκοπιμως η νοβα?

Εμένα μου έχει συμβεί αυτό 3 φορές.Και τις 3 φορές είχε κολλήσει ο master δέκτης.Έβγαζε το μήνυμα(ο master δέκτης)ελέγξτε το καλώδιο της κεραίας(κάτι τέτοιο τέλος πάντων).Σήμα είχε κανονικά ο δέκτης από την κεραία,αλλά είχε μαύρη εικόνα σε όλα τα κανάλια,ακόμα και στα ελεύθερα.Κι εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με το firmware του 865.

Δε μου το έχει κάνει ακόμα αλλά δεν έχω πολύ καιρό multiview. Όπως το περιγράφετε μάλλον είναι κάποιο bug του λογισμικού του 865.

δηλαδη για να δουλεψει ο 2ος δεκτης,πρεπει οποσδηποτε να υπαρχει καλωδιο rf συνδεδεμενο μεταξυ τους.
αρα απο το σαλονι που ειναι ο 865,να παει στο δωματιο(δεκα μετρα μακρυα)και να περασει απο που...?
εαν το παω μεσω...ταρατσας,θα βγει αποσταση τουλαχιστον 35-40 μετρων.
δεν υπαρχει αλλος τροπος να βγει το multiview?

Re: Απάντηση: Nova Multiview

κοιτα-ετσι κι`αλλιως υπαρχει 2ος δεκτης(831).το novago,εξυπηρετει σε καποιες περιπτωσεις,αλλα δεν μπορει να αντικαταστησει εναν δεκτη στο δωματιο.
ειναι βεβαια και τα 10+ το μηνα.το σκεφτομαι-δεν εχω ακομα αποφασισει κατι.
ειναι και η εγκατασταση,που-απ`οτι βλεπω-ειναι μεγαλη φασαρια.

δηλαδη για να δουλεψει ο 2ος δεκτης,πρεπει οποσδηποτε να υπαρχει καλωδιο rf συνδεδεμενο μεταξυ τους.
αρα απο το σαλονι που ειναι ο 865,να παει στο δωματιο(δεκα μετρα μακρυα)και να περασει απο που...?
35-40 μέτρα είναι μικρή απόσταση για να έχεις πρόβλημα.Αν δε θες να τρυπάς τοίχους ανάμεσα στα δωμάτια,τότε η διαδρομή μέσω ταράτσας είναι μονόδρομος.Χρησιμοποίησε δορυφορικό καλώδιο για την ένωση των δεκτών και δε θα έχεις πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Nova Multiview

τοσα μετρα πανω κατω εχω και γω,μεσω ταρατσας, δεν υπαρχει κανενα προβλημα,νομιζω αξιζει το κοπο....

σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος για το multiview. (εχω τον πακετο τον φιλαθλων). Συνηθίζεται να πρέπει να προπληρώσεις 4 μήνες?

ειχα επιλεξει χρεωση ανα 3 μηνες για να μην δινω 10 καθε μηνα. και μου ειπαν οτι θα ερθει στο τελος του τριμηνου. αλλα αυτοι χρεωσαν τον Σεπτεμβρη αναδρομικα για 25 μερες και το τριμηνο Οκτ-Δεκ. Με προθεσμια πληρωμης 27-9

Τότε είναι εντάξει ο λογαριασμός.Δεν το ήξερα ότι υπάρχει επιλογή για τρίμηνη χρέωση αντί μηνιαία.Προφανώς τα τρίμηνα που γίνονται χρεώσεις είναι 4.Το τρίμηνο Οκτ-Δεκ είναι το τελευταίο του έτους που γίνεται η χρέωση.Και οι μέρες του Σεπτεμβρίου θα έπρεπε να προστεθούν σε κάποιο τρίμηνο,στη δική σου περίπτωση προστίθενται στο αμέσως επόμενο τρίμηνο που είναι το τρίμηνο Οκτ-Δεκ. Άρα είναι σωστή η χρέωση.Ίσως να περίμενες ότι θα χρεωθεί ο Σεπτέμβριος μαζί με Οκτ+Νοε αλλά δεν πάνε έτσι.

καλησπερα,multiview γινεται και με δυο δεκτες 831?δηλαδη να μην εχεις το pvr,μονο τους απλους τους hd(831)

Last edited by a moderator: