cmoustakas
Supreme Member
Αυτή η δυνατότητα θα ειναι σύντομα διαθέσιμη, ακριβή χρόνο δεν ξέρω καθώς ήταν να δωθεί τώρα τελος του χρόνου, βλέπετε ομως τα προβλήματα με την υπηρεσία on demand και η αστάθεια στη νέα υπηρεσία πήγαν πίσω το διακεκριμένο project το οποίο ομως θα βρίσκεται στην επόμενη αναβάθμιση. Οπότε λίγο υπομονή ακόμα.Μάλλον αυτό που θέλεις (το ιδιο δηλ. Που θέλω και εγώ) δεν γίνεται, επισυνάπτω σημερινή απάντηση απο το support
Re: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ερωτήματος)
Καλησπέρα andrdive,
Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, πως η σύνδεση μεταξύ των δύο αποκωδικοποιητών, πραγματοποιείται με rf καλώδιο και δεν είναι εφικτή η σύνδεση με καλώδιο ethernet.
Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Γιώργος, Nova Support
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όχι δεν έχω multiview ,αλλά ρωταω θα χρειαστεί εγκατάσταση απο τεχνικό στο πιάτο και καλώδιο έξτρα σε δωμάτιο?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Έχω ενα masyer 831 και χθες βρήκα απο φιλο μου τον 865.Να περιμένω ώσπου να γίνει ο 831 με ethernet η να ξεκινησω το multiview με τον 865?(Exω δωρεάν για ενα χρονο με ανανέωση και δεν υπαρχουν δέκτες)
Άκου τώρα να δεις πως έχουν τα πράγματα.
Αν θες να συνδέσεις τον 831 με τον 865 πρέπει απο την ταράτσα και το πιάτο να φύγουν τρία καλώδια, ένα προς τον 831 και δυο προς τον 865. Τώρα για να παίξει άμεσα πρέπει αυτούς τους δυο να τους συνδέσεις μεταξύ τους με καλώδιο κεραίας για να περνάει ο τόνος της υπηρεσιας multiview. Με Ethernet ο 865 θα αργήσει να παίξει πολυ γιατί ακόμη στήνεται η αναβάθμιση του, οπότε και να περάσει η νέα αναβάθμιση στον 831 και 3001 με τον νέο χρόνο κανεις δεν εγγυάται οτι θα γίνει και στον 865,άρα αν θες οπωσδήποτε τον 831 με τον 865 το καλώδιο κεραίας μεταξύ τους ειναι μονόδρομος. Αν περιμένεις μέχρι να γίνει η επόμενη αναβάθμιση που ενεργοποίηση της υπηρεσιας για τόνο μέσο δυκτιου θα πέρασε για 831 και 3001 τότε θες ένα καλώδιο για κάθε δέκτη απο την ταράτσα και σύνδεση τους στο τοπικό δυκτιο και είσαι έτοιμος. Ελπίζω να μην σε κούρασα και να έγινα κατανοητός.