Αν πάρω αυτά που έχουν πρίζα πάνω και βάλω πάνω σε αυτά πολύπριζο θα έχω πρόβλημα;
Προβλημα θα υπαρξει μονο αν βαλεις πρωτα το πολυπριζο και μετα το powerline. Για να σε βοηθησω χρησιμοποιω το TP-LINK 8030 για να μεταφερω εικονα και δουλευει ρολοι. Εννοειται πως και τα devolo ειναι κορυφαια.
Η τυπικά σωστή απάντηση είναι αυτή που σου έδωσε ο cmoustakas.
Εγώ θα διαφοροποιηθώ όμως, με μια απάντηση ολίγον καυστική προς τους ιθύνοντες της Nova.
Κι εγώ πριν μετακομίσω στο τωρινό σπίτι υπολόγιζα στο multiview, στο κάτοπτρο έβαλα να φανταστείς 4απλό LNB. Επειδή όμως είναι 4όροφο οίκημα, και το τηλεοπτικό σήμα κατεβαίνει σε στήλες από την κεραία και τον ενισχυτή της, δεν θα μπορούσα να έχω multiview με σύνδεση των δεκτών μέσω ομοαξονικού καλωδίου. Και ούτε θα πέρναγα μέσα στο σπίτι 20+ μέτρα ομοαξονικό γι' αυτό τον λόγο, 100 φορές καλύτερα που έριξα UTP παντού. Οπότε περίμενα να υλοποιηθεί η μεταξύ τους σύνδεση μέσω LAN.
Και ήρθε η ώρα που υλοποιήθηκε. Και εδώ είναι η απάντηση μου:
Για 10,89 το μήνα προτίμησα να κάνω την μεταφορά του δέκτη πιο εύκολη και ασφαλή (μούφα Α/Α και μετά Θ/Θ στον δέκτη για να μην χαλάσει το βύσμα από το βάλε βγάλε, και σωστό μήκος καλωδίων) και να μεταφέρω τον δέκτη στην κρεββατοκάμαρα όποτε θέλω.
Άσε δε που κι εγώ δεν έχω full pack, πόσο μάλλον στην προνομιακή τιμή των 59,52 /μήνα στην οποία το multiview είναι 6 . Έτσι γλύτωσα από 130 +φόρους ετησίως για κάτι που η τιμολογιακή του πολιτική είναι εντελώς λάθος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.