Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Τελικά η "επόμενη εβδομάδα" ήρθε αλλά δε βλέπουμε φως.

Δεν νομιζω να περάσει σε ολους απο αυτή την εβδομάδα. Απο το τεχνικο τμημα μου είπανε πως θα αναβαθμιζονται καποιες εκατοντάδες δέκτες ημερησίως αλλα απο οτι κατάλαβα αυτό θα γίνει τελείως τυχαία χωρίς καποια προτεραιότητα. Τώρα αν αυτό θα ισχύσει πιλοτικά και θα το παρουνε αρχικά λιγοι και μετα θα περασει μαζικά δεν το ξέρω. Απο την τεχνική υποστηριξη μου ειπανε πως μεχρι τελη καλοκαιριού ΛΟΓΙΚΑ θα το έχουνε όλοι. Τι να σας πω μακαρι να ειμαι απο την πρώτη παρτιδα που θα αναβαθμιστεί αν και η πορεία μου μεχρι τώρα έχει δείξει πως η γκαντεμιά μου με θεωρει οχι απλα καλο της φίλο αλλα κολλητό της.( και μετα μου λετε δεν υπάρχει φιλια αναμεσα σε αντρα και σε γυναικα...μωρε υπάρχει...) Η αναβαθμιση σε μενα λογικα θα έρθει κατα τα Χριστούγεννα :grandpa:. Σε καποιο φιλο μας πιο πάνω οπως ειδαμε ο δέκτης του αρχισε ήδη τα φλερτ με την νέα αναβάθμιση.

Αν την αναβαθμιση την εχουν στον αερα μπορουμε να την κανουμε εμεις. Απλα.πρεπει να ξερουμε οτι υπαρχει στον δορυφορο και ειτε απο.τον δεκτη ειτε απο.το μαι ακαουντ η περνωντας τους τηλ.τωρα εγω ποτε δεν εχω λαβει αυτοματα αναβαθμιση απο τοτε που ξεκινησε η νοβα παντα μονος μου απο τον δεκτη της εκανα.εκτος αν τωρα θελουν να την κανουν μονοι τους οπως κανει ο οτε τιβι. Αν το κανουν μονη τους καλο πασχα ,αν υπαρχει στον αερα πρεπει να τους πιεσουμε τηλ. Να μας την δωσουν η να μας αφησουν να την κανουμε εμεις.

Επανέρχομαι με νεώτερα απο το μέτωπο της τεχνικής εξυπηρέτησης.

1. Η αναβάθμιση θα γίνει με βάση πληθυσμιακά κριτήρια. Αρχικά θα δίνεται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε το feedback να ειναι πιο μεγάλο και πιο αξιόλογο. Εφοσον σε αυτές τις 2 περιοχές προχωράει κανονικά, τότε θα δοθεί η δυνατότητα ΜΕΣΩ ΤΟΥ MYACCOUNT να γίνει απο τον οποιονδήποτε. Μέχρι τότε το myaccount θα ειναι off.
2. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου είπανε πως οι 865 ΔΕΝ θα πάρουν αναβάθμιση (ενδιαφέρομαι για τους γονείς μου που έχουν multiview και με ρωτήσαν). Οταν τους είπα πως μου είπανε πως θα τους αναβαθμισουνε και αυτούς σε άλλο τηλεφώνημα, η απάντηση ήταν αφοπλίστικη: Δεν θα πάρουν αναβαθμίσεις οι 865 αλλά ακόμα και αν αλλάξει κάτι δεν ειναι κατι που θα γίνει άμεσα αφού το ξέρω προσωπικα (το ατομο στο τηλεφωνο μου το ειπε το πρσωπικά) πως ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει κάτι τέτοιο, ούτε ακούστηκε κάτι. Έχουνε ρίξει ολο το βάρος στους 831 και στους 3001. Φίλε cmoustakas μακάρι να εισαι εσύ σωστός και οι πληροφορίες σου αφου θα με γλυτώσουν και απο ερωτήσεις γνωστών και φίλων και γονιών που έχουνε τον 865 και τα ακούω καθημερινά (λες και φταιω εγω) που η ΝΟΒΑ δεν πιάνει τον 865 να τον αναβαθμίσει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην το ξεχάσω:
Μου είπαν επίσης πως οχι μονο θα κρατήσει τα κινηματογραφικά στούντιο ως έχει αλλά θα κανει ακόμα ένα χτύπημα το επόμενο διάστημα στο κινηματογραφικό κομμάτι. (Λογια βέβαια...θα δούμε)
και πως θα κινηθεί και για να παρει την football league κάνοντας μάλιστα πρώτη προσφορά. (επίσης λόγια...)
Τα 2 παραπάνω που αφορούν νέα ειναι καθαρά σε φιλολογικό επίπεδο αφού ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση, ούτε καν πρόταση απλά το αναφέρω σαν φήμη και δεν θα ήθελα να παρερμηνευτεί απο τα μέλη του φόρουμ ως διασπορά ειδήσεων και ανυπόστατων φημών.
Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε. Σας ευχαριστώ.

μακαρι να κρατησει τα studio γθατι αμα αρχγσει και χανει και αυτα.

Το ποτε θα ξεκινησουν και αν θα μπορουμε να την κανουμε μονοι μας οπως παντα η θα πρεπει να την κανουνε αυτοι δεν. Μας λενε οποτε παιρνω τηλ. Δεν εχουμε ενημερωση ποτε θα γινει περιμενουμε .τωρα ο ζαπερ πως καταφερνει και μιλαει με τον καταλληλο τεχνικο μπραβο. Γιατι εγω 3 μερες ολο κατι ασχετοι βγαινουν στο τηλ.κεντρο η κανουν την παππια.χαχα. ζαπερ μαθε ποτε θα ειναι στον αερα εσυ καταφερνεις και τους παιρνεις πληροφοριες.

Φιλε linatsa. Δεν πέφτώ με την μια στον κατάλληλο εννοείται. Έχω πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα με σκοπό να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα ή να αλιεύσω κατι νεώτερο. Και εγώ πέφτω στα κλασικά ρομποτάκια της επίσημης ενημερωσης, δεν ξέρουμε ακόμα και θα δούμε. Απλα όταν εχω νέα γράφω. Σήμερα για παραδειγμα πήρα 3 φορές και την δεύτερη έπεσα σε αυτά που σας έγραψα. Ξαναπήρα οταν τα έμαθα αλλά δυστυχώς έμεινα στο "δεν υπάρχει επισημη ενημερωση" την τρίτη φορά. Χαχαχαχα

Ζαπερ θα παιρνω τηλ. Και εγω θα παιρνεις και εσυ και οποιος αλλος θελει μηπως και καταφερουμε να παρουμε πληροφορια .μονο αν επιμενουμε στα τηλεφωνα θα μας πουν αυτο που θελουμε.χαχα.

Για τον Novabox+ (865PVR) όλα τα μηνύματα μεταφέρθηκαν ΕΔΩ. και δωθηκαν και η απαντησεις στις σχετικες ερωτησεις που σας απασχολουν. Θα παρακαλέσω πολύ στο παρών νήμα να μην ξανά ασχοληθούμε με την αναβάθμιση του 865PRV, αν έχετε να γράψετε κάτι στο νήμα του.

Εναρξη υπηρεσιας την Δευτερα. Για τους κατοχους των 831 και 3001 απο τη δευτερα μονο μεσω του myaccount για αρχη, η πολυποθητη αναβαθμιση που θα ξεκιναει το vod. Μεσω του δεκτη αργοτερα. Τωρα το πληροφορηθηκα. Θα μπορει ο οποιοσδηποτε αλλα μονο μεσα απο το myaccount.

Εναρξη υπηρεσιας την Δευτερα. Για τους κατοχους των 831 και 3001 απο τη δευτερα μονο μεσω του myaccount για αρχη, η πολυποθητη αναβαθμιση που θα ξεκιναει το vod. Μεσω του δεκτη αργοτερα. Τωρα το πληροφορηθηκα. Θα μπορει ο οποιοσδηποτε αλλα μονο μεσα απο το myaccount.
Αντε να δούμε την καινούργια υπηρεσία!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οι συνδρομητες με δεκτη 3001 δεν εχουν επιλογη απο το mysccount για αναβαθμηση. θα προσθεσουνε;

Εγω που εχω τον 3001 στο my account πηγαινες τεχνικες ρυθμισεις και ειχε 2 μονο εντολες οχι αναβαθμιση .τωρα που μπηκα αμα πας τεχνικες ρυθμισης μετα το ξαναπατας τις 3 παυλες παλι βγαινει λεει για το ιντερνετ εχει μετα ρυθμισεις νοβα πατας εκει βγαινουν οι προηγουμενες 2 εντολες και μια 3 που λεει αναβαθμιση αποδικοποιητη πατας αποστολη βγαινει ενα αλλο παραθυρο κανεις επιβεβαιωση και μετα σου βγαζει εντολη για κλεισιμο του παραθυρου. Και τελειωσες μετα κανεις αποσυνδεση .και περιμενεις να την παρει ο δεκτης. Το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα οποτε μαλλον το ετοιμασανε για να. μπορουμε να την κανουμε την δευτερα εκτος αν βγει πιο μπροστα. Θα ξανακανω δοκιμη αυριο παλι να δω .

Εγω που εχω τον 3001 στο my account πηγαινες τεχνικες ρυθμισεις και ειχε 2 μονο εντολες οχι αναβαθμιση .τωρα που μπηκα αμα πας τεχνικες ρυθμισης μετα το ξαναπατας τις 3 παυλες παλι βγαινει λεει για το ιντερνετ εχει μετα ρυθμισεις νοβα πατας εκει βγαινουν οι προηγουμενες 2 εντολες και μια 3 που λεει αναβαθμιση αποδικοποιητη πατας αποστολη βγαινει ενα αλλο παραθυρο κανεις επιβεβαιωση και μετα σου βγαζει εντολη για κλεισιμο του παραθυρου. Και τελειωσες μετα κανεις αποσυνδεση .και περιμενεις να την παρει ο δεκτης. Το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα οποτε μαλλον το ετοιμασανε για να. μπορουμε να την κανουμε την δευτερα εκτος αν βγει πιο μπροστα. Θα ξανακανω δοκιμη αυριο παλι να δω .
αρα το προσθεσανε και ισχυουν οσα ειπε ο φιλος zapper

μπηκα κιεγω στο myaccoynt και οντως εχουνε προσθεση την επιλογη αναβαθμησης ενω πριν καμια εβδομαδα που ειχα κοιταξει δεν υπηρχε.

Last edited:
Σε μένα η επιλογή υπήρχε πάντα και δεν την είχα χάσει ποτέ υπήρχε δεν υπήρχε αναβάθμιση στον αέρα. Αν θέλετε την γνώμη μου μην πατάτε τσάμπα την εντολή γιατί αυτή την στιγμή η αναβάθμιση δεν υπάρχει διαθέσιμη. Όταν ειναι θα το μάθετε πρώτοι απο εμάς.

παιδια για τον 3001 λεμε.στον 831 υπηρχε,στον 3001 εμενα δεν υπηρχε που ειχα κοιταξει.εκτος αν ειχε φαει κανα κολημα η εκανα εγω κατι λαθος.

Επανέρχομαι με μια σκέψη σχετική με το (προσωρινό) προνόμιο που μου επιφύλαξε η Nova στο VoD.

Όταν αγόρασα την (εξαιρετική) προσφορά των 49,90 πριν 2 χρόνια, την πρότεινα και σε ένα ξάδελφό μου, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι δεν έχει ασχοληθεί με τον 831 και τις αναβαθμίσεις του από τότε. Σκέφτηκα, λοιπόν, να πάω στο σπίτι του με ένα ethernet και να επιχειρήσω την αναβάθμιση του δέκτη για να δω το αποτέλεσμα. Θα το κάνω και θα περιγράψω το αποτέλεσμα.

Εμένα πάντως τη περσινή αναβάθμιση του καλοκαιριού που άλλαξε το ui και πρόσθεσε usb support, την είχε περάσει μονο του σε μια περίοδο που δεν ήμουν καν συνδρομητής (είχα διακόψει απο τέλη Μαΐου μεχρι Σεπτέμβριο) απλά αφήνοντας idle τον αποκωδικοποιητή (έβλεπα κανα Russia today hd που και που)