Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Ω ναι! Αυτή την στιγμή μου κατεβαίνει η αναβάθμιση! :D
Την εντολή την έδωσα απ το myaccount

linatsa που είσαι;;;; Αντε καλές θεάσεις φίλε μου....καιρός ήτανε. :drool1:

Επιτελους επρεπε να φυγει η αγγλια για να δουμε .κανει τωρα αναβαθμιση για να δουμε τι θα δουμε yupiiii

χμμμ "προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα" :/
Εσείς μπορείτε να συνδεθείτε στο ondemand αυτή την στιγμή;

εγω πατησα απο το myaccount αναβαθμιση.εχω μαστερ τον 865 και slave τον 831.απο εδω μου εδειξε οκ.τωρα τι εχει κανει,θα το δω σε λιγο που θα ειμαι σπιτι.

Εμένα δεν το δέχτηκε απο my account.Το κατέβασμα ξεκίνησε από τις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή.

πωπω πεσαμε ολοι με τα μουτρα και κατερευσε το συστημα :music-smiley-005: .ουτε στο my account δε μπορω να μπω.

απο τις "συχνες ερωτησεις" στο μενου της ιστοσελιδας του Ondemand:

Είμαι συνδρομητής Nova3play SAT, μπορώ να έχω πρόσβαση στο Nova On Demand;
Για τεχνικούς λόγους η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Nova3play που έχουν σύνδεση internet μέσω σταθερού επίγειου δικτύου

Έχω Nova3play , περιμένω το απόγευμα/βράδυ που θα γυρίσω σπίτι για να δώσω την εντολή και αν όλα πάνε καλά θα γράψω εντυπώσεις .

Δουλεύει. Κανονικα στην αρχη αργησε λιγο μετα ενταξει .τωρα εμαθα οτι δουλευει και σε αλλο παροχο οτε δηλαδη αλλα μην σας παρω στο λαιμο θα τσεκαρω αυριο και θα σας ενημερωσω .τωρα δεν ξερω αν πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων μηπως για αυτο και δεν σας παιζει απο αλλο παροχο δοκιμαστε το εγω δεν το πειραξα η αναβαθμιση για τον 3001 ειναι η 51.

Στο τηλέφωνο μου είπαν μονο σε forthnet ip. Δεν δουλεύει με ΟΤΕ.

Last edited:
Επειδή είναι σε πιλοτική φάση έως Αύγουστο ίσως να το δίνουν αποκλειστικά μέσω του δικού τους δικτύου

σας δουλευει κανονικα;εμενα σερνεται και δεν εμφανιζονται ολες οι επιλογεσ ακομα.

Εμενα την κατέβασε την αναβάθμιση. Μου γραφει
Τοπικό Δίκτυο ok, Κατάσταση Σύνδεσης Ιnternet ok. Μου έβγαλε και την επιλογή on demand στο μενου. Πατάω και μου λέει καλωσήρθατε στη νέα υπηρεσία μπλα μπλα μπλα..και παρακάτω σου βγάζει επιλογή αν συμφωνείς. Πατάω ΟΚ
και μετά γραφει, προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης δοκιμάστε αργότερα
Το κάνει αυτό λόγο του ότι έχω ιντερνετ ΟΤΕ?

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Εμενα την κατέβασε την αναβάθμιση. Μου γραφει
Τοπικό Δίκτυο ok, Κατάσταση Σύνδεσης Ιnternet ok. Μου έβγαλε και την επιλογή on demand στο μενου. Πατάω και μου λέει καλωσήρθατε στη νέα υπηρεσία μπλα μπλα μπλα..και παρακάτω σου βγάζει επιλογή αν συμφωνείς. Πατάω ΟΚ
και μετά γραφει, προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης δοκιμάστε αργότερα
Το κάνει αυτό λόγο του ότι έχω ιντερνετ ΟΤΕ?
Ναι

Καλησπέρα κι από εμένα!
Έκανα τη νεα αναβάθμιση στον 831 για την υπηρεσία nova on demand, εγινε η αναβάθμιση, συνδέω το modem με τον αποκωδικοποιητη, μπαινω στην υπηρεσία και στις ταινίες, πατάω μια ταινία και μου βγαζει κλειδωμένο και το μήνυμα "Δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθησεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επισκεψου το myaccount ή με την εξυπηρέτηση πελατών για αναβάθμιση της συνδρομής σου"
Καταρχήν να πω ότι έχω Nova 3play με Novacinema 1, που σημαίνει ότι έχω ταινίες, ακόμα και τις ταινίες του NovaLife και του NovaSummer τις βγαζει κλειδωμένες ενώ είναι μέσα στο πακέτο μου.
Μην μου πείτε ότι θέλει να έχεις όλο το Cinema Pack για να δεις ταινίες 😢😭

Παιδιά είναι τούμπανο. Με 6,5 ταχύτητα πάει μια χαρά. Ήχος στις περισσότερες ταινίες dolby. Στις ελληνικές ταινίες στέρεο. Πολύ δυνατή υπηρεσία.