Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Έτσι κι αλλιώς μπορεί να ισχύουν διαφορετικά πράγματα. Εγώ πχ που έχω τον 831 και τον 865 σίγουρα δεν περιμένω την ίδια ημερομηνία για την αναβάθμιση τους. Μπορεί και για τους 3001 να ισχύει άλλο χρονοδιάγραμμα. Υπομονή!

Και τελευταίο και σημαντικό: Η αναβάθμιση θα δοθεί ταυτόχρονα σε 831 και 3001.
Το παραπάνω αναφέρεται στο αρχικό ποστ review της υπηρεσίας απο τον hdanca.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οταν πηρα στα χέρια μου τον δέκτη (3001) είχε την εκδοση 12. Με την αναβάθμιση που του έκανα (Παρασκευή) πήγε στην 24. Άλλη δεν έχει ούτε απο τον δέκτη, ούτε απο το myaccount. Με την 24 πάντως δεν άνοιξε το videoclub.

Εγώ που τους πήρα μου είπαν από Δευτέρα.μου είπανε ότι θα κάνουν ρύθμιση της αναβάθμισης για 2, 24 ώρα...

Τι ακριβώς εννοείς;

Κατι αλλο περα απο την αναβαθμιση που εμαθα σας το δινω οπως το εχουν γραψει Με 4 νέα κανάλια εμπλουτίζει μέσα στο Καλοκαίρι η Nova το πρόγραμμά της.Το πρώτο, είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova και Nova 3Play από την 1η Ιουνίου, το Novasummer Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη ευρωπαϊκού ερωτικού περιεχομένου. Τα υπόλοιπα δύο θα είναι μουσικά με “μεγάλες επιτυχίες” και...

“ζωντανές συναυλίες”.

Η εκδοση 24 κανει μονο εγραφη και υπαρχει απο τον ιανουαριο στον αερα .οποιος παιρνει καινουριο δεκτη 3001 κανει αναβαθμιση απο 12 σε 24 για να εχει ολα οσα εχουν ολοι οι δεκτες εκτος του on demand .εγω πηρα τηλ. Και μου ειπαν( οτι δεν υπαρχει update 61,μονο 65 και θα μπει ο 75 τωρα για 81 δεν υπαρχει για τους 831 λεω μπορει να ηταν τεστερς μου ειπαν .) για τους 3001 ειχαν ανεβασει την 37 αλλα για τεστ και την κατεβασαν αμεσως η κανονικη θα ειναι η 45 αναβαθμιση εκτος αν παλι ανεβασουν καποια αλλη εκδοση θελουν να ειναι σωστη για μην εχουν τα προβληματα που ειχαν στον οτε tv . τωρα αν απο σημερα θα βγει εμενα μου ειπαν συντομα.μεσα στο μηνα αναμενουμε.

ο φιλος makfil ηταν απο τους τυχερους που την τσιμπησε λογω λαθους του συστηματος την προηγουμενη εβδομαδα. Γιαυτο αλλωστε επεσε και το συστημα την παρασκευη και ξαναανεβηκε η σωστη. Αυτο μου ειπανε στην τεχν εξυπηρετηση.

Και μένα το ίδιο.Το κακο είναι ότι δεν μας δίνουν μια ημερομηνία εστω.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

ο φιλος makfil ηταν απο τους τυχερους που την τσιμπησε λογω λαθους του συστηματος την προηγουμενη εβδομαδα. Γιαυτο αλλωστε επεσε και το συστημα την παρασκευη και ξαναανεβηκε η σωστη. Αυτο μου ειπανε στην τεχν εξυπηρετηση.

Δεν ξέρω αν ήταν λάθος του συστήματος ή το ότι είχα το αρχικό fw και αυτό θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί μόνο από κάποιον που εξακολουθεί να έχει το αρχικό fw στον 831.

Μήπως μάθαμε κάτι για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας; Σήμερα που ρώτησα πάντως μου είπανε πως γίνεται χαμός και παίρνουνε πολλοί τηλέφωνο και ζητάνε να γίνουν beta testers της υπηρεσίας μή έχοντας υπομονή για την φυσιολογική έλευση της υπηρεσίας (ήμουν και εγώ στους αρκετούς) :music-smiley-005: Πέρα απο την πλάκα μου είπανε πως λογικά δεν θα καθυστερήσει αφού δεν παρεμβάλονται μηχανισμοί εγγραφής και σήματα αλλά ειναι καθαρό streaming που δεν έχει να κανει με τους δέκτες αλλά με την ποιότητα της ταχύτητας. Η πιλοτική φαση ειναι καθαρά προληπτική.

Πραγματικά ,που το πρόβλημα να το έδιναν σε όσους το ζητάνε δοκιμαστικά;δεν θα άντεχε ο σέρβερ;δεν θα είναι ο ίδιος σέρβερ όταν βγει επίσημα;

Ξερό streaming θα ειναι; Μου κανει πιο λογικό να ειναι κατι σε p2p.

κατι θα τους ξεφυγε οσον αφορα την προστασια του streaming αναλογα τις συνδρομες η την χρηση των αποκωδικοποιητων

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά η υπηρεσία θα έχει και dolby digital;

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά η υπηρεσία θα έχει και dolby digital;
Εχω την ίδια απορία άλλα δεν εχω πάρει απάντηση ακόμη

απ 'οτι έμαθα οι νέες ταινίες θα έχουν ήχο dolby 5.1 ενω οι παλιότερες παραγωγές θα παίζουν stereo

απ 'οτι έμαθα οι νέες ταινίες θα έχουν ήχο dolby 5.1 ενω οι παλιότερες παραγωγές θα παίζουν stereo
Θετικό αυτο. Βέβαια το παλιότερες παραγωγές ελπίζω να μην αναφέρεται σε σχετικά πρόσφατο παρελθόν.

Η νέα υπηρεσία που θα ξεκινήσει να διατίθεται σε λίγες ημέρες για πιλοτική χρήση, θα προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές Nova3play χωρίς χρέωση!

http://www.digitaltvinfo.gr/news/ne...-demand-oi-entyposeis-mas-apo-ti-nea-ypiresia

Γιατί δεν αναφερεται πουθενά οτι ειναι για ολους τους παρόχους ιντερνετ; Αλλαξε κάτι;

Σε 50άρα VDSL (όχι της forthnet) όπου ταυτόχρονα έπαιζε μέσω tablet η εφαρμογή Nova Go, και σερφάραμε παράλληλα, το Nova On Demand δούλεψε υποδειγματικά χωρίς το παραμικρό buffering. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όμως τη συμπεριφορά του σε μια προβληματική σύνδεση internet.

Μετά το είδα...άρα άκυρο ειναι για όλους τους παρόχους απλά μπερδεύτηκα με το Nova 3play που διάβασα.

Θα αρχίσει να διατίθεται σε λίγες ημέρες γενικά; Σε πιλοτική χρήση ξέρω πως ειναι ήδη.

Καλα μας κοροιδευουν ολα τα λενε πιλοτικα ετσι και το νοβα go ηταν 2,3χρονια βετα και τωρα ειναι κανονικο .το λενε επιτηδες γιατι αμα κανουν κατι λαθος να Πουν οτι ειναι πιλοτικο σας το ειπαμε .τωρα 50 συνδεση δεν εχει η νοβα αυτο δεν ισχυει απλως λεει οτι δεν εχεις προβλημα να δουλευουν πολλες συσκευες ταυτοχρονα .το θεμα ειναι πως λειτουργει με ταχυτες 2,4,6,8 γιατι παραπανο η νοβα δεν εχει αντε να φτασει μεχρι 16 που δεν.αντε να δουμε αυτες τις λιγες μερες ποσες ειναι σε 1 μηνα

Όταν είχα forthnet internet στα τελευταία είχα vdsl 50 και στο σημείο που μένω κλειδωνα στα 45-46.Με ΟΤΕ ειμαι καρφωμένος στο 50ρικο άλλα anyway,απλα το ανέφερα γιατι όντως έχει 50αρα η φορθνετ,δεν ισχύει αυτο που λες.