Κατι αλλο περα απο την αναβαθμιση που εμαθα σας το δινω οπως το εχουν γραψει Με 4 νέα κανάλια εμπλουτίζει μέσα στο Καλοκαίρι η Nova το πρόγραμμά της.Το πρώτο, είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova και Nova 3Play από την 1η Ιουνίου, το Novasummer Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη ευρωπαϊκού ερωτικού περιεχομένου. Τα υπόλοιπα δύο θα είναι μουσικά με “μεγάλες επιτυχίες” και...
“ζωντανές συναυλίες”.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Η εκδοση 24 κανει μονο εγραφη και υπαρχει απο τον ιανουαριο στον αερα .οποιος παιρνει καινουριο δεκτη 3001 κανει αναβαθμιση απο 12 σε 24 για να εχει ολα οσα εχουν ολοι οι δεκτες εκτος του on demand .εγω πηρα τηλ. Και μου ειπαν( οτι δεν υπαρχει update 61,μονο 65 και θα μπει ο 75 τωρα για 81 δεν υπαρχει για τους 831 λεω μπορει να ηταν τεστερς μου ειπαν .) για τους 3001 ειχαν ανεβασει την 37 αλλα για τεστ και την κατεβασαν αμεσως η κανονικη θα ειναι η 45 αναβαθμιση εκτος αν παλι ανεβασουν καποια αλλη εκδοση θελουν να ειναι σωστη για μην εχουν τα προβληματα που ειχαν στον οτε tv . τωρα αν απο σημερα θα βγει εμενα μου ειπαν συντομα.μεσα στο μηνα αναμενουμε.