Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Καλημερα, ποια θα ειναι η version για τον 831 οπου θα υποστηριζει την εν λογω υπηρεσια;

Καλα μας κοροιδευουν ολα τα λενε πιλοτικα ετσι και το νοβα go ηταν 2,3χρονια βετα και τωρα ειναι κανονικο .το λενε επιτηδες γιατι αμα κανουν κατι λαθος να Πουν οτι ειναι πιλοτικο σας το ειπαμε .τωρα 50 συνδεση δεν εχει η νοβα αυτο δεν ισχυει απλως λεει οτι δεν εχεις προβλημα να δουλευουν πολλες συσκευες ταυτοχρονα .το θεμα ειναι πως λειτουργει με ταχυτες 2,4,6,8 γιατι παραπανο η νοβα δεν εχει αντε να φτασει μεχρι 16 που δεν.αντε να δουμε αυτες τις λιγες μερες ποσες ειναι σε 1 μηνα

Συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα και 50αρα συνδεση δινει οπου υπαρχει διαθεσιμοτητα (εχω προσωπικα και το λεω) και για το κομματι του πως θα λειτουργει η υπηρεσια θα υπαρχει σιγουρα καποιο ελαχιστο standard που θα δοθει. Αν εχεις 2mbps πχ δεν μπορεις να δεις ουτε 480p video στο youtube θα μπορεις να δεις streaming σε δεκτη χωρις σκληρο δισκο? Ας βγει με το καλο και βλεπουμε!

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Την επόμενη εβδομάδα θ' αρχίσει η αναβάθμιση των δεκτών με το νέο λογισμικό.

Ολων των δεκτών ή μονο του 3001; Τμηματικά θα δοθεί η αναβάθμιση ή θα ανεβει στο δορυφόρο ώστε να την πάρουμε όλοι;

Η υπηρεσία θέλει το ελάχιστο 4Mbps ταχύτητα για να λειτουργήσει χωρις προβλήματα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα και 50αρα συνδεση δινει οπου υπαρχει διαθεσιμοτητα (εχω προσωπικα και το λεω) και για το κομματι του πως θα λειτουργει η υπηρεσια θα υπαρχει σιγουρα καποιο ελαχιστο standard που θα δοθει. Αν εχεις 2mbps πχ δεν μπορεις να δεις ουτε 480p video στο youtube θα μπορεις να δεις streaming σε δεκτη χωρις σκληρο δισκο? Ας βγει με το καλο και βλεπουμε!

Απο αυτά που λένε, που ακούω και μου είπανε απο το τμημα εξυπηρετησης δεν θα ειναι streaming οπου αν δεν μπορείς να δεις δεν θα βλέπεις. Προσαρμόζεται η ποιότητα με βάση την ταχύτητα. Δεν ειναι ξερό τόσα πιάνω αρα χρειαζομαι τα διπλάσια άρα δεν βλέπω.

ολοι οι συνδρομητες nova 3 play? δηλαδη και σε οσους εχουν sport pack? και ποιο το νοημα να βαλεις καποιος cinema pack?

Έχει αναφερθεί πως και οι συνδρομητές που έχουν μονο ΝΟΒΑ και ιντερνετ απο άλλο πάροχο θα μπορούν να χρησιμοποιησουν την υπηρεσία. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που υπευθυνα το γνωρίζει πως θα μπορούν ολοι ανεξαρτητως παρόχου να έχουν προσβαση στην υπηρεσία γιατι καλο χρυσο το άρθρο αλλα με ψιλομπέρδεψε στο σημειο του NOVA 3 PLAY.

λέει ότι το τεστ έγινε με πάροχο (isp) που δεν ήταν η φορθνετ

To test μπορεί να έγινε με άλλο πάροχο. Η τελική υπηρεσία θα ειναι όμως για όλους τους παρόχους;

Ολων των δεκτών ή μονο του 3001; Τμηματικά θα δοθεί η αναβάθμιση ή θα ανεβει στο δορυφόρο ώστε να την πάρουμε όλοι;
Αν κρίνω από την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που έγινε για το timeshift , θα γίνει τμηματικά.

Ελπίζω να μην κάνουν τέτοια χαζομάρα
(Στο ποστ του zapper πήγαινε)

ολοι οι συνδρομητες nova 3 play? δηλαδη και σε οσους εχουν sport pack? και ποιο το νοημα να βαλεις καποιος cinema pack?

Ειναι απλό. Αυτοί που έχουν sports pack θα βλέπουν περιεχόμενο απο τα καναλια που έτσι κι αλλιώς διαθέτουν στο πακέτο τους. Δηλαδή ταινίες κ εκπομπές του Novalife, σειρές του Fox και FOXlife, ντοκιμαντέρ απο History, παιδικά κλπ. Δεν θα έχουν φυσικά πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν πληρώνουν, δηλαδή στα Novacinema! Να διευκρινησω οτι η υπηρεσία θα παίζει σε οποιοδήποτε πάροχο Ίντερνετ εχουμε! Εμείς στο άρθρο είχαμε 50αρι Vdsl του ΟΤΕ και δεν είχαμε κανένα θέμα.

Sent from my iPad using Tapatalk

To test μπορεί να έγινε με άλλο πάροχο. Η τελική υπηρεσία θα ειναι όμως για όλους τους παρόχους;

Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε επίσημα ακόμα. Κάντε λίγο υπομονή σε μια εβδομάδα αρχίζουν η αναβαθμίσεις τότε θα μάθουμε περισσότερα.

Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε επίσημα ακόμα. Κάντε λίγο υπομονή σε μια εβδομάδα αρχίζουν η αναβαθμίσεις τότε θα μάθουμε περισσότερα.
Αν κάνουν κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να μου δώσουν με κάποιο τρόπο το παλιο on-demand του 865 που τους το ζητάω μήνες και απ'όσο ξέρω εξαντλήθηκε και σταμάτησε η παραγωγή του.

Μολις τώρα μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Υπερεξυπηρετικοι και μπράβο τους. Εχουμε και λέμε:

1. Η υπηρεσία ΤΩΡΑ ειναι σε πιλοτικη φάση και θα αρχίσει να δινεται τμηματικά απο την επομενη εβδομάδα σε όλους τους συνδρομητές.
2. Η αναβάθμιση θα γίνει τμηματικά και η ολοκλήρωση της θα διαρκέσει περίπου 1-1.5 μήνα. (περιπου 100 αποκωδικοποιητές την ημέρα αναβαθμίζονται).
3. Το περιεχόμενο της θα αναβαθμιστεί και θα έχει περισσότερες ταινίες απο το Nova GO. Δεν θα ειναι αντικατοπτρισμός της υπηρεσίας.
4. Θα παίζει με ολους τους παρόχους όχι μονο φορθνετ.
5. Οι δέκτες που θα αναβαθμιστούν θα ειναι οι 3001 και οι 831. Οι δέκτες 865 θα αντικατασταθούν με νέους pvr αλλα αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου. Η αναβάθμιση για τους 865 θα αργήσει αρκετά (μου ειπαν επι λέξει πως εφοσον χρειαστεί θα αναβαθμιστούν) δεν τους έχουν πιασει ακόμα.
6. Η αναβάθμιση γίνεται τις πρωτες πρωινες ώρες αυτόματα. Αυτό που δεν ρώτησα ειναι αν θα γίνει μέσω του myaccount.
7. Για να παιξει η υπηρεσία χρειάζεται 3 μβπς και πάνω. Αν ειναι χαμηλότερα ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ αλλα με χαμηλότερη ποιότητα. Απο 3 ΜΒΠΣ και πανω η ποιότητα θα ειναι εφαμιλη με HD.

Ελπίζω να σας κατατόπισα.

Last edited:
Μολις τώρα μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Υπερεξυπηρετικοι και μπράβο τους. Εχουμε και λέμε:

1. Η υπηρεσία ΤΩΡΑ ειναι σε πιλοτικη φάση και θα αρχίσει να δινεται τμηματικά απο την επομενη εβδομάδα σε όλους τους συνδρομητές.
2. Η αναβάθμιση θα γίνει τμηματικά και η ολοκλήρωση της θα διαρκέσει περίπου 1-1.5 μήνα. (περιπου 100 αποκωδικοποιητές την ημέρα αναβαθμίζονται).
3. Το περιεχόμενο της θα αναβαθμιστεί και θα έχει περισσότερες ταινίες απο το Nova GO. Δεν θα ειναι αντικατοπτρισμός της υπηρεσίας.
4. Θα παίζει με ολους τους παρόχους όχι μονο φορθνετ.
5. Οι δέκτες που θα αναβαθμιστούν θα ειναι οι 3001 και οι 831. Οι δέκτες 865 θα αντικατασταθούν με νέους pvr αλλα αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου. Η αναβάθμιση για τους 865 θα αργήσει αρκετά (μου ειπαν επι λέξει πως εφοσον χρειαστεί θα αναβαθμιστούν) δεν τους έχουν πιασει ακόμα.
6. Η αναβάθμιση γίνεται τις πρωτες πρωινες ώρες αυτόματα. Αυτό που δεν ρώτησα ειναι αν θα γίνει μέσω του myaccount.
7. Για να παιξει η υπηρεσία χρειάζεται 3 μβπς και πάνω. Αν ειναι χαμηλότερα ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ αλλα με χαμηλότερη ποιότητα. Απο 3 ΜΒΠΣ και πανω η ποιότητα θα ειναι εφαμιλη με HD.

Ελπίζω να σας κατατόπισα.

να ρωτησω, αυτη η υπηρεσια χρειαζεται να κατεβαινουν 2 καλωδια απο το πιατο;εγω εχω τον 831. Ωραιες οι πληροφοριες, ευχαριστουμε!!

Δεν εχει σχεση η δορυφορικη εγκατασταση, εχει γραφτει και πιο πανω η υπηρεσια ειναι μεσω καλωδιου ethernet. Οχι δεν χρειαζονται αλλα καλωδια.

Το δεν θα γινει αντικατοπρισμος υπηρεσιας δεν μου ακουγεται λογικο
Προς τι τοτε το σινεμα πακ(για τους περισσοτερους)
Δευτερον,παιρνω τον δεκτη μου και παω σε ενα φιλο χωρις δορυφορικη συνδεση μοναχα με ιντερνετ
και βλεπουμε μαζι μια επιλεγμενη ταινια πινοντας μπυριτσα
Ολα αυτα ακουγονται τελεια και μπραβο στην φορτνετ αν ισχυσουν-θα πατησει τον οτε σιγουρα
Κραταω και μια επιφυλαξη για τα προηγουμενα και να μη γινω μαντης κακων προβλεπω οτι
θα μπει χρεωση μετα απο λιγο καιρο για την υπηρεσια

ο αντικατοπτρισμος παει στο novago. Δεν θα ειναι ακριβως το ιδιο με την υπηρεσια novago. Aυτο εννοουσαν. Θα εχει περισσοτερους τιτλους. Κατα τα αλλα οτι πακετο εχεις βλεπεις.