Αν και βγαίνουμε εκτός, μια ερώτηση... Ο τεχνικός σου είπε ότι είδε τις εγγραφές... Δοκίμασε να δει αν παίζουν? Τσέκαρε όταν μπορείς και πες μας.Λέμε τα παράπονα και τις δυσλειτουργίες , να λέμε και τα σωστά .
Αφού ανέφερα στο ανάλογο νήμα του avclub πρόβληματα με κολλήματα κατά την θέαση VOD σήμερα ήρθε τεχνικός και μου αντικατέστησε τον δέκτη με άλλον 831 .
Μάλιστα αναγνώρισε και τον σκληρό τον οποίο είχα συνδεδεμένο για εγγραφές(τον παρακάλεσα τηλεφωνικά να το δοκιμάσει γιατί δεν ήμουν σπίτι) και μου είπε οτι είδε όλες τις εγγραφές κανονικά. Το αναφέρω γιατί κάπου είχα διαβάσει οτι οι εγγραφές αναγνωρίζονται μόνο από τον ίδιο δέκτη όπου έχουν πραγματοποιηθεί και ούτε κάν από άλλο 831.
Τώρα για το αν το κολλήματα σταματήσουν , μένει να το δείξει ο καιρός.
Μπράβο και ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση.
Ξεκινησε και λεει για την αναβαθμιση του 831 μεσω μαι ακαουντ για το nova on demand η ιστοσελιδα www.satleo.gr . μηπως τωρα αρχισει και παιζει και σε αλλους παροχους για τσεκαρετε να δουμε.
Αν και βγαίνουμε εκτός, μια ερώτηση... Ο τεχνικός σου είπε ότι είδε τις εγγραφές... Δοκίμασε να δει αν παίζουν? Τσέκαρε όταν μπορείς και πες μας.
Ο δέκτης δεν έχει καμία δουλεία με τα κολλήματα όταν βλέπουμε μια ταινία στο on demand. Και εγώ τον 831 έχω και όσες φορές βλέπω ταινία δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Οι πιθανές αιτίες είναι μικρή ταχύτητα στο ιντερνέτ, άλλες συσκευές που δουλεύουν ταυτόχρονα και χρησιμοποιούν πόρους από το ιντερνέτ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.