Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Παιδιά μην παραξενευόμαστε για αυτό μπορεί με το πάλιο λογισμικό να μην υπήρχε δυνατότητα να γίνει και τώρα με το νέο λογισμικο που είχε βγει πριν απο το VOD η με την τελευταία αναβάθμιση του VOD να εχει φτιαχτεί ώστε να βλέπει τις εγγραφές σε όλους τους δέκτες. Ειναι θέματα που απο αναβάθμιση σε αναβάθμιση είτε τροποποιούνται είτε διορθώνονται.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Λέμε τα παράπονα και τις δυσλειτουργίες , να λέμε και τα σωστά .
Αφού ανέφερα στο ανάλογο νήμα του avclub πρόβληματα με κολλήματα κατά την θέαση VOD σήμερα ήρθε τεχνικός και μου αντικατέστησε τον δέκτη με άλλον 831 .
Μάλιστα αναγνώρισε και τον σκληρό τον οποίο είχα συνδεδεμένο για εγγραφές(τον παρακάλεσα τηλεφωνικά να το δοκιμάσει γιατί δεν ήμουν σπίτι) και μου είπε οτι είδε όλες τις εγγραφές κανονικά. Το αναφέρω γιατί κάπου είχα διαβάσει οτι οι εγγραφές αναγνωρίζονται μόνο από τον ίδιο δέκτη όπου έχουν πραγματοποιηθεί και ούτε κάν από άλλο 831.
Τώρα για το αν το κολλήματα σταματήσουν , μένει να το δείξει ο καιρός.
Μπράβο και ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση.
Αν και βγαίνουμε εκτός, μια ερώτηση... Ο τεχνικός σου είπε ότι είδε τις εγγραφές... Δοκίμασε να δει αν παίζουν? Τσέκαρε όταν μπορείς και πες μας.

Ξεκινησε και λεει για την αναβαθμιση του 831 μεσω μαι ακαουντ για το nova on demand η ιστοσελιδα www.satleo.gr . μηπως τωρα αρχισει και παιζει και σε αλλους παροχους για τσεκαρετε να δουμε.

Δεν νομιζω linatsa, αναφέρεται στην εκδοση 81(για τους 831) και η 51 (για τους 3001) η οποια ειναι η αρχική που υποστήριζε το ondemand. Προφανώς στο satleo απλά τωρα το εγραψαν σαν νέο, δεν φαντάζομαι να άλλαξε κάτι. Ας το επιβεβαιώσει καποιος παρολα αυτά. Εγω θα το ελεγξω όταν γυρίσω σπίτι.

Ξεκινησε και λεει για την αναβαθμιση του 831 μεσω μαι ακαουντ για το nova on demand η ιστοσελιδα www.satleo.gr . μηπως τωρα αρχισει και παιζει και σε αλλους παροχους για τσεκαρετε να δουμε.

Δοκιμασα τωρα με οτε , δεν παιζει

Χαλασε και αυτο απο τοτε που το πηρε το digitaltvinfo τα νεα αργουν αλλα σε αλλα 3 σαιτ ακομα δεν το αναφερουν .σημερα το ειπε το σατλεο .μηπως ξεκινανε να το φτιαξουν γιατι τωρα θα το μαθουν και αλλη και αμα δουν οτι δεν παιζει θα γινει χαμός αλλα πρεπει να βγει προς τα εξω γιατι μονο ετσι θα το φτιαξουν και σε αλλους .και κατι off topic γιατι η νοβα χρεωνει 2,50 το 10% και ο οτε τιβι 1,50 μπορει να μου πει κανεις αφου αυτα τα λεφτα ειναι του κρατους οχι της πλατφορμας

Μήπως για τα κολλήματα που έχουμε με το vod έχουμε, όσοι έχουμε, φταίει ο δέκτης και θέλουν αντικατάσταση; εγώ έχω τον 831.

Ο δέκτης δεν έχει καμία δουλεία με τα κολλήματα όταν βλέπουμε μια ταινία στο on demand. Και εγώ τον 831 έχω και όσες φορές βλέπω ταινία δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Οι πιθανές αιτίες είναι μικρή ταχύτητα στο ιντερνέτ, άλλες συσκευές που δουλεύουν ταυτόχρονα και χρησιμοποιούν πόρους από το ιντερνέτ.

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Αν και βγαίνουμε εκτός, μια ερώτηση... Ο τεχνικός σου είπε ότι είδε τις εγγραφές... Δοκίμασε να δει αν παίζουν? Τσέκαρε όταν μπορείς και πες μας.

Σε μια δύο που δοκίμασα παίζουν. Δεν παίζουν κάποιες που έτσι κι αλλιώς είχαν μια έδειξη με Χ μπροστά και όταν τις έβαζες να παίξουν έλεξε η εγγραφή απέτυχε λόγω power off ή power fail (δεν θαμάμαι ακριβώς αλλά μπορώ να το δω).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα πάντως και με τον νέο δέκτη που μου έδωσαν είχα και σήμερα ένα κολλήμα κατά την έναρξη της ταινίας. Τον έβγαλα από το ρεύμα και μετά έπαιξε κανονικά.Δεν νομίζω όμως να έχω θέμα με το internet , η γραμμή είναι σταθερη με VDSL και στο συγκεκριμένο δωμάτιο μέσω του powerline κάνω streaming full blue ray οπότε ούτε και στην ποιότητα του δυκτίου πιστεύω υπάρχει κάτι.

Πολύ σημαντικό ότι παίζουν και σε νέο 831 οι εγγραφές του προηγούμενου. Στις δοκιμές που είχαμε κάνει, αυτό δεν συνέβαινε. Έβλεπε ο δέκτης τις εγγραφές που είχαν γίνει σε άλλο 831, αλλά δεν τις έπαιζε. Εκτιμώ, ότι τελικά έχει να κάνει με το κλείδωμα στην ίδια συνδρομή.

Το απαράδεκτο καθεστώς λειτουργίας της εν λόγω υπηρεσίας ΜΌΝΟ για τους 3play πελάτες της nova, Πότε θα σταματήσει? ???????

Ο δέκτης δεν έχει καμία δουλεία με τα κολλήματα όταν βλέπουμε μια ταινία στο on demand. Και εγώ τον 831 έχω και όσες φορές βλέπω ταινία δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Οι πιθανές αιτίες είναι μικρή ταχύτητα στο ιντερνέτ, άλλες συσκευές που δουλεύουν ταυτόχρονα και χρησιμοποιούν πόρους από το ιντερνέτ.

Η ταχύτητά μου 9 με 10. Νομίζω είναι αρκετά. Εννοείται ότι όταν είσαι έτοιμος για θέαση δεν χρησιμοποιείς καθόλου άλλες εφαρμογές που επηρεάζουν την ταχύτητα. Πιθανών να χρειάζεται μια ενημέρωση (όπως και θα γίνει πιστεύω αφού έχουν αρκετοί το θεματάκι), εάν δεν είναι τελικά θέμα δεκτη.

Σιγουρα υπάρχουν πράγματα που θα διορθωθούν εξάλλου για αυτο ειναι σε δοκιμαστική φάση η υπηρεσία. Όταν μαζέψουν ολα τα προβλήματα και τα διορθωσουν θα υπάρξει νεο update στους δέκτες.

Καποιο νεώτερο για εμάς που δεν ειμαστε 3 play αλλά έχουμε μονο ΝΟΒΑ; Ας απαντησουνε καποιοι που ξέρουνε και όχι απλά του στύλ (στραβό στόμα): Βαλλλ(παχυ λ) ε forthnet ρεεε!!! Ειμαι και απο Θεσσαλονικη και αυτοσαρκάζομαι....