Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Αυτό ειναι καλό οτι βελτιώνεται άμεσα Πέτρο η υπηρεσία και ειναι λογικό, μια νέα υπηρεσία συνεχώς βελτιώνεται και δοκιμάζεται διαρκώς έως να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υποθέτω ότι προσπαθούν να λύσουν τα παιδικά προβλήματα ,πρωτίστως της ομαλής αναπαραγωγής .
το είχα ρωτήσει και στην αρχή αυτού του νήματος σε σχέση με τη δυνατότητα αναπαραγωγής συγχρόνως ταινιών [on demand] και εύρυθμης λειτουργίας του υπολοίπου δικτύου στο σπίτι Κρατώ κάποιες επιφυλάξεις ακόμη για αυτό το θέμα

Καπου θα εχει ειπωθει, αλλα εχει δοκιμασει κανεις να κανει monitor το traffic της υπηρεσιας;

Καλή ιδέα!
Έχω δυνατότητα να το προσπαθήσω, το router μου είναι του εμπορίου και μου δίνει πληθώρα δυνατοτήτων. Ένα έλλειμμα χρόνου έχω αυτές τις μέρες, θα το βάλω στο πρόγραμμα και θα επανέλθω με απαντήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορώ μα πώ ότι εδώ και λίγες μέρες η υπηρεσία δουλεύει σχεδόν τέλεια
Χθές είχα μόνο μία διακοπή ,μετά από συνεχείς απροβλημάτιστες θεάσεις περίπου δέκα ημερών
Σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξει το λειτουργικό πού εμφανίζεται στην οθόνη με κάτι πιό σύγχρονο και με περισσότερες επιλογές ,καθώς και να αυξηθεί η ταχύτητα ,παραμένοντας σταθερή η μετάδοση
Πιστύω ότι έφυγαν οι παιδικές ασθένειες
Μακάρι να μπορούσα να πω κι εγώ το ίδιο. Μετά από περίπου 7-8 μέρες που δούλεψε καλά και αφού διαπίστωσα ότι αποσυνδέοντας τον σκληρό τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα (ίσως ήταν και τυχαίο ) , εδώ και 4-5 μέρες δεν υποφέρεται . Τα κολλήματα και τα reset είναι 2-3 σε καθημερινή βάση . Σήμερα είμαι ήδη στο 4ο και είναι ακόμη απόγευμα. Αυτές τις μέρες είναι πιο χάλια από ότι όταν πρωτοδώθηκε η υπηρεσία.

Δεν μιλησα για αυτονοητα πραγματα. Μιλησα για 24mbs, κλειδωμα στα 16 και τεχνικα προβληματα που λυθηκαν με αλλαγη παροχου ( τωρα κλειδωνω πανω απο 20mbs ) Η ιδια υπηρεσια πεταει με forthnet ενω με ΟΤΕ θα ειχα προβληματα. Θα τον ενοιαζε τον ΟΤΕ ( οπως και δεν τον ενοιαζε τοτε) αν εγω εχω προβλημα σε μια υπηρεσια αλλης εταιρειας ανταγωνιστριας;

Σου έγραψα και πριν, δεν έχει να κάνει που η υπηρεσία είναι άλλης εταιρίας.
Ο ΟΤΕ σου προσφέρει την τάδε ταχύτητα, άμα δεν τρέχει η υπηρεσία προφανώς και δεν τον νοιάζει τον ΟΤΕ και όχι μονο γιαυτην την υπηρεσία, αλλα και για δικες του υπηρεσίες, αλλα και για οτιδήποτε άλλο δεν μπορεί να τρέξει..
Δεν έχει να κάνει ποιανού είναι η υπηρεσία, έχει να κάνει η ταχύτητα του internet, που από μέρος σε μέρος διαφέρει
Μπορεί κάποιος να έχει forthnet 3play αλλα και πάλι να μην τρέχει η υπηρεσία ondemand γιατί σου λέει η forthnet αυτή την ταχύτητα μπορώ να σου δώσω. Aυτός δηλαδή θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από τη nova επειδή είναι της nova η υπηρεσία, προφανώς και όχι, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα η nova, σου λέει κύριε αυτή την ταχύτητα μπορω σου προσφέρω.
Μην κοιτάς που σε εσένα λύθηκε το πρόβλημα, κάποιου αλλου μπορεί να μη λύθηκε.
Εγώ που έχω 50άρα vdsl και κλειδώνω στα 49999 γιατί δεν μου δίνει την υπηρεσία, επειδή κάποιος με οτε που κλειδώνει 2-3 mbps δεν θα μπορεί να δει και θα κάνει παράπονα στη nova
Δε στέκουν αυτά τα πράγματα

Παίζει κάτι με το on demand?

Μου κολλάει κάθε 2 λεπτά μέχρι προχτές καλά είταν.
Το ίντερνετ δεν το χρησιμοποιώ αλλού.

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Έχω παλιό δέκτη nova PVR. Αξίζει πιστεύετε να αγοράσει κάποιος τον καινούριο δέκτη για να έχει on demand? Πόσο έχει ο δεκτης;
Επίσης μέσω streaming η ποιότητα είναι HD? (το netflix παντως μου κλειδώνει στο HD 1080). Ο ήχος στο ondemand της nova είναι dolby digital?

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετώπισε κάποιος άλλος προβλήματα απόψε (6/9) στο On Demand ? Έχω την υπηρεσία από τα μέσα Ιουλίου και λειτουργούσε απρόσκοπτα. Σήμερα το βράδυ προσπάθησα να δω μία σειρά και διακόπτεται συνέχεια με το μήνυμα αργής σύνδεσης Internet. Έλεγξα το router και η ταχύτητα δεν έχει μεταβληθεί (~12 mpbs).

Δε ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα το εχει δοκιμασει κανεις εκτος Ελλαδος;

Σε αυτούς που έχουν μόνο τα κανάλια του ποδοσφαίρου δίνουν την υπηρεσία ! γιατί νομιζώ ότι δεν ισχύει για εμάς μόνο αυτοί που έχουν τις ταινίες ισχύει.

Καλησπέρα!! Για απόσταση μεταξύ ρούτερ και αποκωδικοποιητή περίπου 15 μέτρα, αξίζει να αγοράσω το powerline extender ή καλύπτομαι από ένα ethernet γύρω στα 20 μέτρα;

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Καλησπέρα!! Για απόσταση μεταξύ ρούτερ και αποκωδικοποιητή περίπου 15 μέτρα, αξίζει να αγοράσω το powerline extender ή καλύπτομαι από ένα ethernet γύρω στα 20 μέτρα;

Σημασια εχει η αποσταση που εχει το καλωδιο απο την πριζα εως το ρουτερ ,οσο πιο κοντο τοσο καλυτερα, αρα δεν εχεις θεμα με 20 μετρα ethernet

Σε εμένα ανοίγει κανονικά. Ας προσπαθήσει και κάποιος άλλος να δούμε. Πάντως το νήμα που έγινε η μεταφορά ειναι το κυτιο παραπόνων για Nova.

Σε εμένα ανοίγει κανονικά. Ας προσπαθήσει και κάποιος άλλος να δούμε. Πάντως το νήμα που έγινε η μεταφορά ειναι το κυτιο παραπόνων για Nova.
3dbc269f11e55503edb51109115f1b61.jpg

Εμένα μου ανοίγει κανονικά το link και από το ποστ του cmoustakas όσο και από την παράθεση του lllidari, είναι όντως το κυτίο παραπόνων για ΝΟΒΑ.