Δεν νομίζω να προσβαλω κανέναν ούτε να είμαι αντίθετος με τους κανόνες του φόρουμ.Αν αντιθέτως έλεγα σε κάθε ευκαιρία πόσο φανταστική είναι η νοβα θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση;Αν δεν εχω εγω, να μην εχει κανεις. Επαναλαμβανεσαι διαρκως και δε προσθετει κατι στην οικονομια της συζητησης. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι. Δηλωσε τη δυσαρεσκεια σου κανοντας διακοπή όταν μπορεις.
Αν δεν εχω εγω, να μην εχει κανεις. Επαναλαμβανεσαι διαρκως και δε προσθετει κατι στην οικονομια της συζητησης. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι. Δηλωσε τη δυσαρεσκεια σου κανοντας διακοπή όταν μπορεις.
Αν αναφέρεστε σε μένα στην τεχνική βοήθεια μίλησα και πήρα τις απαντήσεις που έγραψα περί αναβάθμισης και γνωστών προβλημάτων, γι'αυτό και το προηγούμενο μήνυμα μου. Και βέβαια ούτε pc ηταν ανοικτό εκείνη την ώρα ούτε κάποια άλλη συσκευή που να κόβει bandwidth. Εξάλλου η Nova θέλει πάνω απο 4αρα γραμμή για να λειτουργήσει το on demand και έχω 18αρα......
Ακόμα και έλεγχο που έκανα στην γραμμή δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα.
Είχα και εγώ θέματα με το on demand κολλούσε ο δέκτης ο 831, έβγαζε μυνημα δεν έχει νετ και τα σχετικά μιλούσα με την τεχνική υποστήριξη αλλάξαμε προφίλ στη γραμμή επαναφορά ρυθμίσεων και πολλά αλλα. Μόλις τον άλλαξα και πήρα τον 3001 όλα αυτά εξαφανίστηκανε. Χωρίς να αλλάξω τπτ στο μόντεμ. Μου φαίνεται ότι ο 831 δεν κάνει για το on-demand
Ποσο στοιχιζει ο 3001 ? Δεν μπορω να βρω τον τιμοκαταλογο..
Εμένα έχει τρελά κολλήματα ο 831 (τύπου ξεκινάει η ταινία κολλάει όλος ο αποκωδικοποιητής και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον βγάλω από την πρίζα, γίνεται κάθε φορά που βάζω ταινία να δω) από τότε που ξεκίνησε το on demand. Έχω την εντύπωση ότι ο 831 δεν μπορεί να ''σηκώσει'' την νέα αναβάθμιση. Επίσης δεν μου κάνει καμία επαφή το τηλεκοντρόλ, κάποια κουμπιά δεν πατιούνται (και δεν είναι θέμα μπαταριών γιατί έχω αλλάξει πόσες φορές) γιατί βλέπω αργεί η ανταπόκριση με τον αποκωδικοποιητή και μένει αναμμένο το κόκκινο φωτάκι. Έχω κάνει πόσες φορές επανεκκίνηση και επαναφορά εργ.ρυθμ. αλλά τα κολλήματα συνεχίζονται. Τι ακριβώς τους είπες και σου έδωσαν τον 3001; Να υποθέσω δωρεάν έτσι;
Νομίζω για αντικατάσταση σε ήδη συνδρομητές ειναι 70 ευρώ.
Ευχαριστω.
Σκεφτομαι να τον παρω, απο την στιγμη μαλιστα που μπορω να τον πληρωνω με δοσεις ,μεσω του λογαριασμου (απ'οτι μου ειπαν). Ο καινουργιος ερχεται με νεα καρτα ? Βασικα το προβλημα μου ειναι το εξης.Εχω κανει πολλες εγγραφες με τον 831, πολλες δεν τις εχω δει, καποιες θα ηθελα να τις ξαναδω στο μελλον .Με ποιο τροπο μπορω να τους χρησιμοποιω και τους δυο αν χρειαστει ? Εκτος αν ο 3001 αναγνωριζει τις εγγραφες του 831 ..εχετε κανει καποια δοκιμη ?
Εμένα έχει τρελά κολλήματα ο 831 (τύπου ξεκινάει η ταινία κολλάει όλος ο αποκωδικοποιητής και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον βγάλω από την πρίζα, γίνεται κάθε φορά που βάζω ταινία να δω) από τότε που ξεκίνησε το on demand. Έχω την εντύπωση ότι ο 831 δεν μπορεί να ''σηκώσει'' την νέα αναβάθμιση. Επίσης δεν μου κάνει καμία επαφή το τηλεκοντρόλ, κάποια κουμπιά δεν πατιούνται (και δεν είναι θέμα μπαταριών γιατί έχω αλλάξει πόσες φορές) γιατί βλέπω αργεί η ανταπόκριση με τον αποκωδικοποιητή και μένει αναμμένο το κόκκινο φωτάκι. Έχω κάνει πόσες φορές επανεκκίνηση και επαναφορά εργ.ρυθμ. αλλά τα κολλήματα συνεχίζονται. Τι ακριβώς τους είπες και σου έδωσαν τον 3001; Να υποθέσω δωρεάν έτσι;
Ευχαριστω.
Σκεφτομαι να τον παρω, απο την στιγμη μαλιστα που μπορω να τον πληρωνω με δοσεις ,μεσω του λογαριασμου (απ'οτι μου ειπαν). Ο καινουργιος ερχεται με νεα καρτα ? Βασικα το προβλημα μου ειναι το εξης.Εχω κανει πολλες εγγραφες με τον 831, πολλες δεν τις εχω δει, καποιες θα ηθελα να τις ξαναδω στο μελλον .Με ποιο τροπο μπορω να τους χρησιμοποιω και τους δυο αν χρειαστει ? Εκτος αν ο 3001 αναγνωριζει τις εγγραφες του 831 ..εχετε κανει καποια δοκιμη ?
Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά ειναι οτι ο 3001 έρχεται με καινούργια κάρτα. Για το δεύτερο ερώτημα για το αν βλέπει ο 3001 εγγραφές του 831 προσωπικά δεν το γνωρίζω, αλλά απο τη στιγμή που τρέχουν το ίδιο firmware δεν βλέπω το λόγο να μην τις διαβάζει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.