Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Στον τόσο αναλυτικό και τεκμηριωμένο λόγο του φίλου ilise δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές απαντήσεις. Πολύ φοβάμαι πως δεν θα σου απαντήσουν ουσιαστικά παρά με copy paste απαντήσεις που έχουν έτοιμες στο συρτάρι τους.
Εγώ θα τους πρότεινα το on demand να το δίνουν μόνο σε αυτούς που έχουν 4play (τηλέφωνο , Ίντερνετ , τηλεόραση και ρεύμα).
Έτσι θα βγάλουν και τους λίγους ακόμα που έχουν τώρα το on demand και οι τόσο απασχολημένοι τους servers .....θα κάθονται!!!!!!

Κάνω το update στον αποκωδικοποιητή μου (χωρίς να έχω προσέξει ότι χάνεται το on demand αν δεν έχεις triple play) και αφού βλέπω ότι δεν έχω την συγκεκριμένη υπηρεσία καλώ την εξυπηρέτηση πελατών για να ρωτήσω τι συμβαίνει. Κλασικά ο υπάλληλος που μου απαντά δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό και με βάζει στην αναμονή για να ρωτήσει (προφανώς το τεχνικό τμήμα) οπότε και γυρνάει θριαμβευτικά να μου πει ότι μόνο σε συνδρομητές Forthnet δουλεύει... Η λύση που μου πρότεινε ήταν να πάρω τηλέφωνο έναν συνεργαζόμενο τεχνικό για να ρωτήσω αν μπορεί να μου επαναφέρει τον αποκωδικοποιητή στην προ του update κατάσταση.
Κάνω τα παράπονα μου και κλείνω.
Μετά από 2-3 μέρες με καλεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να με ρωτήσει τι πρόβλημα έχω (προφανώς κάπου καταγράφηκαν ότι έκανα παράπονα αλλά όχι για ποιο λόγο... και πήραν να με καλμάρουν).
Βασικό επιχείρημα ήταν ότι ''μα πως να γίνει αυτό , αφού για την υπηρεσία απαιτείται σύνδεση στους servers της NOVA!!!'' με ύφος μα καλά Κύριε πόσο άσχετος είστε....
Τους λέω λοιπόν ότι είμαι συνδρομητής και COSMOTE TV με double play από VODAFONE και το αντίστοιχο On Demand δουλεύει τέλεια!!!
Άλλο επιχείρημα δεν υπήρχε.
Μπορώ να σας εξυπηρετήσω σε κάτι άλλο ? μου λέει... Γιατί της λέω με εξυπηρέτησες σε αυτό ???

Αν και πέρασαν 2μιση χρονάκια απο την έναρξη της υπηρεσίας, μπράβο στην ΝΟΒΑ που την δίνει πλέον σε όλους (και αυτό ήταν το σωστό). Απο αύριο λοιπόν καλές θεάσεις με την υπηρεσία nova on demand. Γεια σου ρε davinci με τα ωραία νέα σου...

Nova : Διαθέσιμη σε όλους πλέον η υπηρεσία NOVA On Demand!

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...simi-se-olous-pleon-i-ypiresia-nova-on-demand

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Αν και πέρασαν 2μιση χρονάκια απο την έναρξη της υπηρεσίας, μπράβο στην ΝΟΒΑ που την δίνει πλέον σε όλους (και αυτό ήταν το σωστό). Απο αύριο λοιπόν καλές θεάσεις με την υπηρεσία nova on demand. Γεια σου ρε davinci με τα ωραία νέα σου...

Nova : Διαθέσιμη σε όλους πλέον η υπηρεσία NOVA On Demand!

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...simi-se-olous-pleon-i-ypiresia-nova-on-demand
Με 5 χρέωση!!!!!!!!

ειναι η ωρα της αρπαχτης!

μετα τα 5 για τα HD τωρα βαζει 5 για τα ondemand :flipout:

Nai ειναι αληθεια,
Ειπα και γω too good to be true. Πηρα τωρα το πρωι το εμπορικο και το επιβεβαιωσαν. Το χαρατσι αρχιζει να πεφτει απο τον δευτερο μηνα (γιατι ο πρωτος ειναι δωρεαν τρομαρα τους).
Οποτε ειναι σαν να σου λενε, δεν εισαι συνδρομητης 3play forthenet? Θα πληρωσεις θες δεν θες αν φυσικα θελεις την υπηρεσια.
Απαραδεκτο και επιεικως αρπαχτη. Αρα ειχα δικιο που φωναζα μηνες ολοκληρους οτι δεν ηταν ποτε θεμα bandwidth αλλα απλα αισχροκερδειας την οποια οομαζουν εμπορικη πολιτικη.
Τσακιστε τους στα τηλεφωνα. Μην τους αφησετε σε χλωρο κλαρι. Ετσι για να μην ξερουν απο που να φυγουν,
Εννοειται οτι δεν προκειται να ενεργοποιησω την υπηρεσια,
Οχι και παλι εις υγειαν του μακακα!

διαφωνω... καλυτερα να ενεργοποιηθουν ολοι και οταν τελειωσει ο δωρεαν μηνας BYE-BYE - για να δουν ποσους εχασαν με την κινηση των 5 !

διαφωνω... καλυτερα να ενεργοποιηθουν ολοι και οταν τελειωσει ο δωρεαν μηνας BYE-BYE - για να δουν ποσους εχασαν με την κινηση των 5 !

Συμφωνα με τα λεγομενα τους Στελιο η υπηρεσια ενεργοποιειται αυτοματα απο σημερα η οποτε πατησει κανεις το on demand πληκτρο και μετραει 28 μερες ( μη με ρωτας 28 κι οχι 30 η 31 ετσι ειπαν στο τηλεφωνο)
Θα συμφωνουσα με το σκεπτικο σου αν δεν ειχα καταλαβει τι ρεζιληδες ειναι.
Θα στειλουν λεει sms στο τελος του μηνα για οποιον θελει να συνεχισει οποτε θα πρεπει να μπει στο account του και να κανει μονιμη ενεργοποιηση απο εκει μεσα,
Θελεις να βαλουμε ενα στοιχημα σε ποσους θα χρεωσουν την υπηρεσια μετα το τελος του μηνα και μετα θα τρεχουν να ζητανε ΑΚΥΡΩΣΗ?

εαν την επομενη ημερα που εχεις ζητησει την διακοπη το On demand συνεχιζει να δουλευει τοτε ναι αρχιζεις τα τηλεφωνα!

Σε εχουν ομως ηδη χρεωσει και αντε βγαλε ακρη ενω συνεχιζεις να χρεωνεσαι στα 5 ψηφια τηλεφωνα μη εξυπηρετησης

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Πάντως μια αγάπη με τα 5ευρα την έχει η Nova.
Και τα hd 5 ευρώ τα χρέωνε.

M αυτη την αγαπη θα μεινει!

Ξέρει κανείς τι ταχύτητα ''λέει'' ότι απαιτείται για να δουλέψει το On demand, αν δεν έχεις 3play Forthnet ?

αν εχεις full η cinema αξιζει αλλιως οχι πολυ.

ειναι γνωστο οτι παντα προωθει τα 3play οπου εκει συνεχιζει να ειναι δωρεαν.

θεωρω οτι σε περιοχες που δεν εχει δικο της δικτυο θα το δινουν δωρεαν με ανανεωσεις, στις αλλες περιπτωσεις ουτως η αλλως σε συμφερει να εχεις 3play. ειδικα ακομα και τωρα που δινει vdsl50 με 5 ευρω (κανενας αλλος δεν το δινει τοσο).

Πάντως ακόμα δεν δουλεύει... Το δοκίμασα πριν από λίγο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως ακόμα δεν δουλεύει... Το δοκίμασα πριν από λίγο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
13.05 ακόμα εξακολουθεί ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Τι γίνεται ;;;;;;