sotiriadisc
Senior Member
- 23 February 2007
- 414
Re: *** Nova official support ***
Νομιζω οτι το εχω κανει αυτο και εχω αφησει καποιο ευλογο χρονικο διαστημα για να παρω απαντηση , δεν ζητησα απαντηση μετα απο 2 μερες , περιμενω ακομα μετα απο 10 εργασιμες .. 15 ημερολογιακες ημερες ...
απο 25/5 .... απάντηση στο θεμα ποτε θεωρουμε οτι μπορω να εχω ? ποιο ειναι το ευλογο διαστημα που πρεπει να περιμενω ?
η εξυπηρετηση πελατων φυσικα και εχει μαθει και λεει υπαρχει πεναλτυ ... ομως κανενας δεν μου εχει απαντησει με στοιχεια .. ρωταω παλι ... με ποιον νομο και ποια παραγραφο η εταιρια μου λεει (μεσω τηλεφωνου) οτι εαν φυγω πριν συμπληρωσω 1 χρονο σε προσθηκη που εκανα στο πακετο μου υπαρχει πεναλτυ ? ενας φιλος απο το forum εδω αναφερει "Αν η συμφωνία ήταν από 23/6/14 και μετά και δεν έχεις υπογράψει νέο συμβόλαιο, δεν υπάρχει συμφωνία και δεν δεσμευεσαι.". Η αλλαγη του πακετου μου εχει γινει μεσω τηλεφωνου.
Παραπάνω τονίσαμε ότι το ερώτημά σου δεν έχει αμεληθεί και ότι απαιτείται επιπλέον χρόνος.
Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι γίνονται καθημερινά πιέσεις για την αμεσότερη διεκπεραίωσή του.
Δημήτρης, Forthnet Support
Νομιζω οτι το εχω κανει αυτο και εχω αφησει καποιο ευλογο χρονικο διαστημα για να παρω απαντηση , δεν ζητησα απαντηση μετα απο 2 μερες , περιμενω ακομα μετα απο 10 εργασιμες .. 15 ημερολογιακες ημερες ...