Καλησπέρα sakels,
Η υπηρεσία VDSL, παρέχεται με τη νέα προσφορά, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της εκάστοτε περιοχής.
Αναφορικά με την υπηρεσία σου, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η παροχή υπηρεσίας VDSL.
Δημήτρης, Forthnet Support
Αυτο σημαίνει μονο όσοι εχουν vdsl μπορούν ν να πάρουν την προσφορά ;σε περίπτωση που δεν ειναι διαθέσιμο το vdsl στην περιοχή ή τιμή αλλάζει ;οπως εγω στην περιοχή δεν έχω σημαίνει οτι δεν μπορω να πάρω και την προσφορα ;σας ευχαρηστω .
Με ευχάριστη έκπληξη βλέπω ότι στη διεύθυνσή μου παρέχεται vdsl 50, αν και πριν από 2 χρόνια η Forthnet δεν έδινε από KV (απέχω αρκετά από το ΑΚ) και αναγκαστικά έφυγα από τη Forthnet και πήγα σε άλλο πάροχο για 50/5.
Με δεδομένο ότι είμαι δεσμευμένος για ένα διάστημα, γνωρίζετε μέχρι πότε θα ισχύει η χριστουγεννιάτικη προσφορά;
Καλησπερα ,μετα την τελευταια αναβαθμιση (57/1.0.4.21) δεν μου κραταει ο δεκτης την ρυθμιση εικονας σε 1080i ,τι πρεπει να κανουμε γι αυτο; επισης μετα την αναβαθμιση ο συγκεκριμενος δεκτης (pace 831) δεν αλλαζει τις καρτελες καναλιων ανα 10, ξερετε ποσο κουραστικο ειναι αυτο; ειναι δυνατον μετα απο μια αναβαθμιση να εχουμε τοσα προβληματα; τι να πω δε ξερω ,αλλαξα 50 δεκτες μονο ο συγκεκριμενος εχει τετοια γελοία θεματα
Καλημέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν τέλη ενεργοποίησης για την καινούρια σας χριστουγεννιάτικη προσφορά
Καλησπέρα,
Μια ερώτηση που δεν εχει απαντηθει. Γιατι το novago δεν λειτουργει σε imac; To imac δεν ειναι desktop με πυργο για να μην λειτουργει. Ουτε εχει θυρα hdmi ή vga ή κάτι παρόμοιο. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει στο σχεδιασμο για imac υποστηριξη;
εχει mini display σε hdmi ... ειμαι σιγουρος οτι δεν θα δουλευει σε imac και πρωτα ο θεος να δουλεψει σε macbook πρωτα..( που επισης νομιζω θα αργησει )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.