*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Αυτή τη στιγμή μου λέει υπόλοιπο 0€.
Χτες έκανα μια πληρωμή μέσο κινητού στις 2 το μεσημέρι και μάλλον δεν είχε ενημερωθεί μέχρι το βράδυ που κάλεσα στο τηλέφωνο.
 
Καλησπέρα hercoulis,

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support
 
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αλλά θα ήταν χρήσιμο μελλοντικά να δέχεστε και πιστωτικές κάρτες american express.

Ευχαριστώ.
 
Καλησπέρα sat_guy,

Οι κάρτες AMEX δεν υποστηρίζονται προς το παρόν για πληρωμές μέσα από το site μας.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για κάρτες American Express, οι οποίες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, υπάρχει δυνατότητα για άμεση χρέωση συγκεκριμένου παραστατικού σε επικοινωνία με τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών καθώς επίσης και η δυνατότητα παγίας εντολής.

Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστούμε για την επισήμανσή σου.

Δημήτρης, Forthnet Support
 
Last edited:
καλησπέρα σας εδώ και μερικές μέρες έχω πάγωμα εικόνας στο nova σε όλα τα κανάλια . Βγάζοντας ένα μήνυμα ελέγξτε καλώδιο συνδέσεις.....Από χθες είναι ποιο συχνό
ευχαριστώ
 
Καλησπέρα 5giannis,

Ενημέρωσέ μας σε προσωπικό μήνυμα με στατιστικά Ακρίβειας & Στάθμης σήματος ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε περαιτέρω
Menu > Βοήθεια > Πληροφορίες

Δημήτρης, Forthnet Support
 
Καλησπέρα 5giannis,

Ενημερώνουμε να επικοινωνήσει μαζί σου αρμόδιος συνάδελφος, ώστε να πραγματοποιηθεί αρχικά ο απαραίτητος έλεγχος και οι ανάλογες ενέργειες προς επίλυση.

Ωστόσο, θα προτείναμε παράλληλα να αφαιρέσεις τον δέκτη σου από το ρεύμα και να τον τοποθετήσεις εκ νέου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support
 
Καλησπερα σας πως μπορω να γινω συνδρο!ητης στο αθλητικο πακετο,σημ οχι ομως δορυφορικα μεσω ιντερνετ καθως διαθετω vdsl γραμμη
 
Καλησπέρα xlemp21,

Αρχικά σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνεις προς τις υπηρεσίες μας και στην εταιρεία μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι το τηλεοπτικό μας περιεχόμενο παρέχεται μέσω δορυφορικών υπηρεσιών, εντός της ελληνικής επικράτειας.

Για τις υπηρεσίες μας και τις διαθέσιμες προσφορές μας, μπορείς να ενημερωθείς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Nova 3Play
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/
https://eshop.nova.gr/nova3play

Nova Τηλεόραση
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support
 
Απάντηση: Re: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

το πρόβλημα αυτές τι μέρες είναι μόνιμο , είχα και επικοινωνία από το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της nova μαζί τους κάναμε ρύθμιση στις περιβαλλοντικες τύπος απενεργοποίησης το έβαλα αναμονή . Έπαιξε για λίγο ...τα ίδια . Αφαιρέσα τον δέκτη σου από το ρεύμα τα ίδια , αυτό που έκανα και σήμερα είναι η επαναφορά συστήματος για την ώρα παίζει .Οι τεχικοι μετά από την τελευταία επικοινωνία που είχα ήταν μετά την ρύθμιση περιβαλλοντικές ήταν αν συνεχίσει είναι να έρθει τεχικός να το δει .
 
Σύμφωνα και με όσα έχουμε αναφέρει, έχουμε ενημερώσει για εκ νέου επικοινωνία από αρμόδιο συνάδελφο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support
 
Συγνώμη,αν έχει επαναληφθεί το ερώτημα.Στο nova go πιάνω όλα τα novasports εκτός από το novasports7.Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο κανάλι εκτός της τηλεόρασης,μέσω laptop;Ευχαριστώ
 
Καλησπέρα sas11097,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Novasports7, δεν περιλαμβάνεται στην κατηγορία των καναλιών LiveTV του NovaGO.

Σκοπός μας είναι η διαρκής βελτίωση της υπηρεσίας τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Δημήτρης, Forthnet Support
 
Καλησπερα σας πως μπορω να γινω συνδρο!ητης στο αθλητικο πακετο,σημ οχι ομως δορυφορικα μεσω ιντερνετ καθως διαθετω vdsl γραμμη

Αν και ο τίτλος του νήματος είναι ξεκάθαρος,δεν τον έλαβες καθόλου υπόψη σου.Και δεν τον έλαβες καθόλου υπόψη σου,διότι αν είχες διαβάσει το πρώτο post θα καταλάβαινες ότι οι ερωτήσεις που υποβάλλονται από τα μέλη,αφορούν προβλήματα για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται.Και σε κάθε περίπτωση,δεν υποβάλλονται ερωτήσεις σχετικές με το ενδιαφέρον που μπορεί να έχει κανείς για να γίνει συνδρομητής.

Τέλος,με αφορμή το παραπάνω μήνυμα,θα ήθελα να υπενθυμίσω προς όλους,ότι για τυχόν απορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Nova,υπάρχει σχετικό νήμα όπου μπορούν να γραφτούν και να συζητηθούν εκεί.

Ευχαριστώ.
 
Το θέμα του 5giannis το έχω και εγώ από το Σάββατο 12/3/2016. Μόνο ήχος, μαύρη εικόνα, ενώ εμφανίζονται οι πληροφορίες προγράμματος. Η εικόνα επανέρχεται σε εμένα με άνοιγμα-κλείσιμο του δέκτη (από το τηλεκοντρόλ). Παρακαλείται το support να μας ενημερώσει αν πρόκειται για γενικό πρόβλημα, εάν χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή εάν ο δέκτης μας ειδοποιεί ότι η ζωή του εξαντλείται. Ευχαριστώ.
 
Καλησπέρα pkontos1970,

Θα θέλαμε αρχικά να σε ενημερώσουμε ότι δε διαπιστώνεται οποιοδήποτε γενικό ζήτημα στην παροχή των υπηρεσιών μας.

Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ζήτημα το οποίο έχει παρουσιαστεί στο δέκτη σου και να βοηθήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της σύνδεσής σου μέσω προσωπικού μηνύματος;

Αλέξης, Forthnet Support
 
+1 το ίδιο πρόβλημα με pkontos1970 και 5giannis, το έχω εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μου το κάνει συνέχεια. Το διορθώνει με on-off από το τηλεχειριστήριο. Επίσης πολλές φορές αργεί πολύ να ξεκινήσει και να δείξει εικόνα και βγάζει ένα μήνυμα που ξεκινά από Ε-304 ή κάτι τέτοιο και μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η υπηρεσία, μετά από λίγο δείχνει κανονικά το κανάλι. Ο αποκωδικοποιητής είναι στο ρεύμα και είναι standby (κόκκινο φωτάκι), ποτέ δεν τον κλείνω τελείως από το ρεύμα.
Τα στοιχεία μου τα έχετε από άλλες επικοινωνίες.
 
Κι εδώ το ίδιο με την μαύρη οθόνη. Εγώ για να "ξυπνήσει" η οθόνη γυρίζω στο ράδιο και επανέρχεται.
 
Καλημερα παιδια,

Χτες απο το πρωι εως και το μεσημερι ειχα το μηνυμα λαθους που βλεπετε στην φωτο.

12243950_10207605579950643_1791264670_n.jpg


Μετα το μεσημερι μεχρι και το βραδυ ολα δουλευαν κανονικα.
Απο το βραδυ μεχρι και το πρωι σημερα ο ειχε μουλαρώσει με αποτελεσμα να μην ανταποκρινεται σε καμια εντολη απο το τηλεχειρηστηριο αλλα και απο τα κουμπια του.
Το εβγαλα απο το ρευμα, τον ξαναεβαλα ...τιποτα
Εβγαλα την καρτα και την ξαναεβγαλα...τιποτα...

Τωρα δουλευει κανονικα...μεχρι να το ξανακανει

Μια βοηθεια?
 
Status
Not open for further replies.