Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Re: *** Nova official support ***
Καλησπέρα Sers1612.
Δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο γενικότερο πρόβλημα με τη συμπεριφορά που αναφέρεις.
Είναι σχεδόν αδύνατο να προτείνουμε κάποια λύση απο εδώ, χωρίς να έχουν προηγηθεί οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι.
(Δε γνωρίζουμε ούτε το βασικότερο, τη στάθμη/ακρίβεια του σήματος σου στις συγκεκριμένες συχνότητες των καναλιών που αναφέρεις)
Όπως αναφέρεται και στο αρχικό μήνυμα των διαχειριστών του forum, σκοπός μας δεν είναι να καταργήσουμε τους ελέγχους και την επικοινωνία με το customer care.
Αν θέλεις, μπορείς να μας στείλεις σε προσωπικό μήνυμα, ένα κινητό επικοινωνίας και τα στοιχεία της σύνδεσης σου, για να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να το ελέγξουμε περαιτέρω.
Αλέξης, Forthnet Support
Καλησπέρα .
Όταν κάνω σάρωση ,με το στικακι για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση πάνω στον αποκωδικοποιητη , χάνει κανάλια από την δορυφορική . Αυτά που έχω παρατηρήσει ότι έχουν θέμα είναι τα ESP και το ΡΙΚ ,χωρίς να αποκλείεται να είναι και αλλα.
Απικοινωνησα τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα της nova αλλά δήλωσαν άγνοια για το θέμα .
Το ίδιο συμβαίνει και σε συγγενικό μου πρόσωπο . Άρα δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό .
Έχετε να μου προτείνεται κάποια λύση ...
Καλησπέρα Sers1612.
Δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο γενικότερο πρόβλημα με τη συμπεριφορά που αναφέρεις.
Είναι σχεδόν αδύνατο να προτείνουμε κάποια λύση απο εδώ, χωρίς να έχουν προηγηθεί οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι.
(Δε γνωρίζουμε ούτε το βασικότερο, τη στάθμη/ακρίβεια του σήματος σου στις συγκεκριμένες συχνότητες των καναλιών που αναφέρεις)
Όπως αναφέρεται και στο αρχικό μήνυμα των διαχειριστών του forum, σκοπός μας δεν είναι να καταργήσουμε τους ελέγχους και την επικοινωνία με το customer care.
Επίσης είναι σαφές πως η παρουσία της Nova στο forum δεν αντικαθιστά το customer care της Nova (18345 & [email protected]) αλλά λειτουργεί επικουρικά.
Αν θέλεις, μπορείς να μας στείλεις σε προσωπικό μήνυμα, ένα κινητό επικοινωνίας και τα στοιχεία της σύνδεσης σου, για να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να το ελέγξουμε περαιτέρω.
Αλέξης, Forthnet Support