με τo WebTVPlugin version 2.2.5.19 ... δεν ειχα κανενα προβλημα, απο τοτε που εγινε υποχρεωτικη η εγκατασταση της νεας version τιποτα ανοιγει δειχνει ενα frame και πεταει το γνωστο "Web TV PC plugin NPDLL has crashed" μπορουμε να κανουμε τιποτα..(εχω κανει απεγκατάσταση του plugin και ξανά εγκατάσταση, εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, cookies, Κωδικούς πρόσβασης, απειρες φορες....)?
Kαλημέρα. Έκανα αίτηση ανανέωσης της συσκευής στο Nova Go εδώ και μία εβδομάδα μέσα από το site και δεν έγινε ακόμα τίποτα.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ειμαι συνδρομητης στην NOVA πολυ καιρο. Τον Αυγουστο του 2013 εφυγα απο το πατρικο με αριθμο τηλεφωνου 2271092*** γιατι παντρευτηκα. Τον Σεπτεμβριο εκανα αιτηση να μεταφερω τον αποκωδικοποιητη στη νεα μου κατοικια, με αριθμο 2271103****,να εχω internet εκει και να κανω πια στο πατρικο μου απλο το τηλεφωνο. Αντι γι´αυτο ειχα μονο NOVA στο νεο μου σπιτι και internet στο πατρικο. Λογαριασμος στο νεο σπιτι δεν ερχοταν ενω στο πατρικο πληρωνα κανονικα για τις υπηρεσιες οπως ηταν. Μετα απο συνεχεις ενοχλησεις μεσα του Ιανουαριου του 2014 τακτοποιηθηκε η κατασταση εχοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Internet και Nova στο νεο μου σπιτι. Πηγαινοντας να πληρωσω τον πρωτο λογαριασμο μου ειπαν στο εδω καταστημα οτι υπαρχει ΥΠΟΛΟΙΠΟ!! της ταξεως 190 ευρω. Δηλαδη με ενα αποκωδικοποιητη, ενα internet και δυο τηλεφωνικες γραμμες- που στο πατρικο μου επαναλαμβανω πληρωνονταν κανονικα - και προσθετοντας την ταλαιπωρια μου να πληρωσω για υπηρεσιες που δεν ειχα. Σας παρακαλω να ξανακοιταξεται την υποθεση και ξεκαθαριστει η κατασταση γιατι μετα απο οχτω μηνες εχω πραγματικα κουραστει.
Mε τη λήξη του δωρεάν τριμήνου του adult pack, πρέπει να ενημερώσουμε αν θέλουμε, ή αν ΔΕΝ θέλουμε να συνεχίσουμε να το έχουμε με χρέωση; και πού να απευθυνθούμε;
Μηνυμα μόλις σας έστειλα,αλλά ενώ το τρίμηνο έληγε σημερα,έχει ηδη χρεωθεί η υπηρεσία από 28/3....Kαλησπέρα MATTHIAS
Εάν επιθυμείς να συνεχίσει η υπηρεσία δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, συνεχίζει να υπάρχει στο πακέτο σου, με χρέωση μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου. Από την άλλη εφόσον ΔΕΝ θέλεις να συνεχίσει, μπορείς να ζητήσεις να διακοπεί καλώντας στο 18345, είτε με μήνυμα σε εμάς, είτε μέσω των καταστημάτων.
Δημήτρης,Forthnet Support
Ειμαι συνδρομητης στην NOVA πολυ καιρο. Τον Αυγουστο του 2013 εφυγα απο το πατρικο με αριθμο τηλεφωνου 2271092*** γιατι παντρευτηκα. Τον Σεπτεμβριο εκανα αιτηση να μεταφερω τον αποκωδικοποιητη στη νεα μου κατοικια, με αριθμο 2271103****,να εχω internet εκει και να κανω πια στο πατρικο μου απλο το τηλεφωνο. Αντι γι´αυτο ειχα μονο NOVA στο νεο μου σπιτι και internet στο πατρικο. Λογαριασμος στο νεο σπιτι δεν ερχοταν ενω στο πατρικο πληρωνα κανονικα για τις υπηρεσιες οπως ηταν. Μετα απο συνεχεις ενοχλησεις μεσα του Ιανουαριου του 2014 τακτοποιηθηκε η κατασταση εχοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Internet και Nova στο νεο μου σπιτι. Πηγαινοντας να πληρωσω τον πρωτο λογαριασμο μου ειπαν στο εδω καταστημα οτι υπαρχει ΥΠΟΛΟΙΠΟ!! της ταξεως 190 ευρω. Δηλαδη με ενα αποκωδικοποιητη, ενα internet και δυο τηλεφωνικες γραμμες- που στο πατρικο μου επαναλαμβανω πληρωνονταν κανονικα - και προσθετοντας την ταλαιπωρια μου να πληρωσω για υπηρεσιες που δεν ειχα. Σας παρακαλω να ξανακοιταξεται την υποθεση και ξεκαθαριστει η κατασταση γιατι μετα απο οχτω μηνες εχω πραγματικα κουραστει.
Απλως το υπενθυμιζω γιατι ακομα δεν εχει επικοινωνησει καποιος αρμοδιος.
Καλησπέρα, έχω εναν pvr865 και τις τελευταιες μερες κολλαει συνεχεια. Πχ αλλαζω καναλι και κανει να αλλαξει κανα λεπτο γιατι μενει στην μαυρη οθονη... Εχω κανει reset, τον εχω βγαλει απο την πριζα αλλα τιποτα. Αναβαθμισεις δεν υπαρχουν, υπαρχει κατι αλλο να κανω μεχρι να καταφερω να τον παω στο service?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.