*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα kypseli,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Αρκεί να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με τον αριθμό τηλεφώνου της υπηρεσίας σου, ώστε να φροντίσουμε να επικοινωνήσει μαζί σου αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά για τις διαθέσιμες προσφορές μας.

Αλέξης, Nova Support

Έχουμε λάβει το πμ σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα apostolis89,

Καταρχάς ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι εξακολουθεί να ισχύει ο 13ος μήνας δωρεάν μετά απο 12 συνεχόμενες χρεώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω πάγιας εντολής πιστωτικής κάρτας για τις υπηρεσίες 3play.

Αναφορικά με την υπηρεσία on demand θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμη μέσω internet για τον δέκτη 831 οποίος χρειάζεται να έχει την τελευταία αναβάθμιση καθώς επίσης και να συνδεθεί με το router μέσω ethernet απευθείας είτε με την χρήση powerline.

Παραμένουμε στην διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείς.

Γεωργία, Νοva Support

Καλησπέρα apostolis89,

Καταρχάς ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι εξακολουθεί να ισχύει ο 13ος μήνας δωρεάν μετά απο 12 συνεχόμενες χρεώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω πάγιας εντολής πιστωτικής κάρτας για τις υπηρεσίες 3play.

Αναφορικά με την υπηρεσία on demand θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμη μέσω internet για τον δέκτη 831 οποίος χρειάζεται να έχει την τελευταία αναβάθμιση καθώς επίσης και να συνδεθεί με το router μέσω ethernet απευθείας είτε με την χρήση powerline.

Παραμένουμε στην διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείς.

Γεωργία, Νοva Support

ΟΚ. Οπότε δεν ισχύει για όσους έχουν μόνο Nova τηλεόραση και όχι Nova 3play; Ευχαριστώ!

ΟΚ. Οπότε δεν ισχύει για όσους έχουν μόνο Nova τηλεόραση και όχι Nova 3play; Ευχαριστώ!

Η υπηρεσία On Demand ευρυζωνικα είναι προς το παρόν Διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές Nova triple play οι οποίοι όμως είναι κάτοχοι των αποκωδικοποιητών Novabox pace 831 η Novabox pace 3001.

Η υπηρεσία On Demand ευρυζωνικα είναι προς το παρόν Διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές Nova triple play οι οποίοι όμως είναι κάτοχοι των αποκωδικοποιητών Novabox pace 831 η Novabox pace 3001.

Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ο δωρεάν 13ος μήνας μετά απο 12 συνεχόμενες χρεώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω πάγιας εντολής πιστωτικής κάρτας. Δεν το διευκρίνισα, με συγχωρείτε!

Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ο δωρεάν 13ος μήνας μετά απο 12 συνεχόμενες χρεώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω πάγιας εντολής πιστωτικής κάρτας. Δεν το διευκρίνισα, με συγχωρείτε!

Ναι αυτό πιστεύω ότι ισχύει για όλες τις υπηρεσίες, θα μας το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά του support.

Καλησπέρα apostolis89,

Όπως αναφέρει και ο cmoustakas, o 13ος μήνας δωρεάν μετά από 12 συνεχόμενες χρεώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω πάγιας εντολής πιστωτικής κάρτας, ισχύει τόσο σε 3play υπηρεσίες όσο και σε υπηρεσίες τηλεόρασης.

Κώστας, Nova Support

Καλημέρα σας!είμαι στον ΟΤΕ και το συμβόλαιο μου έχει ληξει. υπάρχει καποιά προσφορά για φορητότητα σε νοβα για 3play ; Σας ευχαρηστω.

Καλησπέρα georho32,

Αρχικά σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνεις προς τις υπηρεσίες μας και στην εταιρεία μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και τις διαθέσιμες προσφορές μας;

Αλέξης, Nova Support

Γεια σας. Ο αποκωδικοποιητής δεν ανοίγει καθόλου. Είναι μόνιμα αναμμένο το λαμπάκι, αλλά αντί για κόκκινο είναι πορτοκαλί. Παραμένει αναμμένο ακόμα και αν τον αποσυνδέσω από το ρεύμα. Τι μπορεί να φταίει;
Edit: Άκυρο ήταν κάποιο πρόβλημα που το προκαλούσε ο σκληρός δίσκος

Καλησπέρα pektis7,

Για οτιδήποτε χρειαστείς, είμαστε στη διάθεσή σου.

Κώστας, Nova Support

Καλημέρα είμαι συνδρομητής από το 2008 και έχω τη προσφορά 3play full με αστικά, υπεραστικά, κινητά 12 ώρες, διεθνή, Ίντερνετ 24, με 53.70 με φόρους από 49.90 που ήταν τι καλύτερο μπορεί να γίνει από τιμή μόνο καθώς δεν θέλω να βγάλω τίποτα.

Καλημέρα valkyrion,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, ώστε να βοηθήσουμε;

Αλέξης, Nova Support

Καλημέρα. Έχω 3 play nova κ το συμβόλαιο μου λήγει. Θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για να μου πείτε τις προσφορές σας; ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα jima,

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε από τη πλευρά μας, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Αλέξης, Nova Support

Γεια σας, εχω εδω και 1 μηνα ενεργοποιηση το sports pack στην τιμη των 27,5 για 24 μηνες.
Μπορω να παω στο cinema και αν ναι σε ποια τιμη?

Καλησπέρα kostas733,

Θα μπορούσες αρχικά να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, ώστε να βοηθήσουμε;

Αλέξης, Nova Support

Status
Not open for further replies.