Καλημέρα , επειδή στον επόμενο ένα με ενάμιση μήνα πρόκειται να μετακομίσω από μια περιοχή της Θεσσαλονίκης σε άλλη (άλλος δήμος) ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σχετικά με την απεγκατάσταση και εγκατάσταση του εξοπλισμού.Η ερώτηση αφορά τον χρόνο που χρειάζεται και το κόστος. Επίσης επειδή από ότι βλέπω στην νέα περιοχή προς το παρόν δεν υπάρχει κάλυψη VDSL αλλά στην παλιά μου διεύθυνση είναι ενεργό τι γίνεται με το κόστος της υπηρεσίας που πλέον δεν θα λαμβάνω.
Η σύνδεση μου περιέχει , τηλεφωνία , ίντερνετ με VDSL , Nova full pack με Nova Cinema και αθλητικά καθώς και multiview.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα, με το πρόβλημα σε μένα να μην επιλυεται για άλλη μια φορά με reset των δεκτών - ΟΤΑΝ αποφασίσουν μεταξύ τους οι δέκτες να συνεργαστούν, θα δουλέψει ο 831!Καλησπέρα.
Εδώ και 5 τουλάχιστον ημέρες αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον MATTHIAS.
Ο slave (831) εμφανίζει τακτικότατα μήνυμα Ε143-4 ενώ ο master (865) παίζει κανονικά. Το σήμα επανέρχεται μόνο αν κάνω reset και τους δύο αλλά μερικές ώρες αργότερα χάνεται ξανά (στις περιβαλλοντικές έχω απενεργοποιημένη την αδρανοποίηση κλπ).
Τι έχει συμβεί; Πώς θα το λύσουμε;
Οι δικoί μου δέκτες μετά το χθεσινό restor factory defaults καθ'υπόδειξη του support (το οποίο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση), για την ώρα δεν ξαναεμφάνισαν πρόβλημα Ε143-4. Ελπίζω να μην επανέλθει...
Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να βοηθήσετε, αλλά το να ξαναπάω τους δέκτες για έλεγχο δεύτερη φορά σε τόσο λίγες μέρες, δεν σημαίνει περα απο τη δικη μου ταλαιπωρία ότι ΔΕΝ έγινε ο έλεγχος που έπρεπε;
Δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε πριν λίγα λεπτά. Και πάλι έχω Ε143-4 στον slave 831.... Δεν είναι περίεργο που εμφανίζεται ταυτόχρονα το ίδιο πρόβλημα σε περισσότερους από έναν χρήστες;
Μήπως υπάρχει νεότερο σχετικά με τη διάθεση της υπηρεσίας nova on demand σε όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτως παρόχου;
Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα!!! Μετά από επέμβαση λύθηκε.Ο εδώ συνεργάτης σας μου είπε ότι θα περιμένουμε ενημέρωση μέχρι τη Δευτέρα
Από χτες το βράδυ είμαι παλι με Ε143-4....
Τετάρτη 1 ώρα, Πέμπτη 3 ώρες....Από χτες βράδυ δεν αγχώνομαι - δεν βλέπω καθόλου στο slave
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.