*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
μετά την αναβάθμιση που έκανα στο novago του υπολογιστή δεν ανοίγει ο player και δε μπορώ να δω ταινίες. Τι μπορούμε να κάνουμε;;;

Καλησπέρα mithra,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Γεια σας στις στις 22 η 20 Μαιου ανανεωσα το συμβολαιο μου full pack με δωρο το multiview στα 34,33 οτι ειχα και πριν δηλαδη στις 10/6 εκδιδεται ενας λογαριασμος για την χρηση 17/05/2017 - 31/07/2017 και με χρεωνει Χρέωση λόγω μετατροπής: 42,77

Τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης: 4,28 εχω τον 13ο μηνα δωρεαν δεν θα πρεπει να μου επιστραφει καποιο ποσο? αφου δεν εγινε καμια μετατροπη? μπορειτε να μου εξηγηετε τι γινεται γιατι δεν βγαζω ακρη? εχω στειλει ηδη τα στοιχεια μου με pm

Καλησπέρα lak100,

Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα support, είμαι υφιστάμενος συνδρομητής nova 3play, θα ήθελα μια πρόταση ανανέωσης με vdsl πακέτο, σας προωθώ τα στοιχεία επικοινωνίας μου με Pm, ευχαριστώ.

Καλησπέρα djepoxy,

Έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα Support. Είμαι συνδρομητής και θα ήθελα να με καλέσει συνεργάτης σας και να μου δώσει προσφορά. Θα σας στείλω τα στοιχεία της υπηρεσίας μου με pm.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα Michael40,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Suppor

Καλησπέρα και απο μενα στο support.Ενδιαφερομαι για προσφορα tripleplay με vdsl ,δεδομενου οτι τελειωνει το συμβολαιο με γνωστο παροχο της αγορας.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα giorgis4886,

Αρχικά, σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνεις προς τις υπηρεσίες μας και στην εταιρεία μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με ένα ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και τις διαθέσιμες προσφορές μας;

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα
Μετά την αναβάθμιση 7.3.3 που έκανα στο novago του υπολογιστή δεν ανοίγει ο player.Εχω windows 7 64bit

Καλησπέρα palm238,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, ώστε να βοηθήσουμε;

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το δεκτή μου. Τον είχα εκτός πρίζας για κάποιες μέρες. Το βάζω στο ρεύμα. Και ενώ έχω 100% σήμα και στα δυο πεδία μου αναφέρει να κάνω σάρωση και ενώ την έχω κάνει δεν βρίσκει κανάλια.

Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα WolfRathmA,

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, παρακαλούμε ενημέρωσέ μας σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου.

Αλέξης, Nova Support

Καλημέρα έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου τον μήνα Ιούνιο έχω την δυνατότητα να μεταφέρω την σύνδεση nova (μόνο τηλεόραση ) που έχω σε άλλο συνδρομητή 3play?

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλημέρα έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου τον μήνα Ιούνιο έχω την δυνατότητα να μεταφέρω την σύνδεση nova (μόνο τηλεόραση ) που έχω σε άλλο συνδρομητή 3play?

Καλησπέρα manosvitacar,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Σας ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση .

Εμείς σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Γιώργος, Nova Support

Ειμαι συνδρομιτης στο full πακετο

Πως μπορω να εχω δω nova on demand ?
Πρεπει να εχω και adsl forthnet ?

Status
Not open for further replies.