*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλή Χρονιά σε όλο το avclub!!!

Ευχόμαστε Ο νέος χρόνος να έχει υγεία και χαρά!!

:4624::christmaswreath:

:happynewyearblue:

Κώστας, Nova Support

Χρονια πολλά και καλή χρονιά με την σειρα μου. Ερώτηση: Σκέφτεστε σαν nova να προσθέσετε ψηλότερες αναλύσεις στο NOVA GO app πχ 720p (ή και 1080p αν και το βλεπω πολύ δύσκολο) σαν streaming settings? Το 576p που ήδη υπάρχει ως maximum (με τις 50άρες και 100ρες ταχυτητες που πλέον υπάρχουν) είναι ξεπερασμένο..

Καλησπέρα Haris1977 και Χρόνια Πολλά!

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι σκοπός μας είναι η διαρκής βελτίωση της υπηρεσίας NovaGO, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Αλέξης, Nova Support

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στη Nova; Ξαφνικά κόπηκε το σημα από όλα εκτός τα ελληνικά κανάλια και εμφανίζει Ε18-4. Κάντε σας παρακαλω γιατί έχω sport pack και έχει ευρωλιγκα

Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα Γιώργος Κ. & Καλή Χρονιά!

Έχουμε προχωρήσει σε σχετικές ενέργειες.

Σε περίπτωση που παραμένει το οποιοδήποτε ζήτημα θα θέλαμε να μας ενημερώσεις εκ νέου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα Γιώργος Κ. & Καλή Χρονιά!

Έχουμε προχωρήσει σε σχετικές ενέργειες.

Σε περίπτωση που παραμένει το οποιοδήποτε ζήτημα θα θέλαμε να μας ενημερώσεις εκ νέου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Κώστας, Nova Support
Ακόμα τίποτα... Κάντε κάτι σας παρακαλώ... Είναι όλα πληρωμένα στην ώρα τους χωρίς καθυστέρηση.... Απαράδεκτο να κόβονται τα κανάλια χωρίς λόγο

Καλησπέρα Γιώργος Κ.

Για το ζήτημα που αντιμετωπίζεις, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή σου.

Menu - Ρυθμίσεις - Τεχνικές Ρυθμίσεις - Αρχικές Ρυθμίσεις (PIN 1234)

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι με την παραπάνω ενέργεια, θα διαγραφούν τυχόν προσωπικά μπουκέτα που έχεις δημιουργήσει.

Επίσης, κατόπιν της επαναφοράς σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, προτείνουμε να παραμετροποιήσεις τις Περιβαλλοντολογικές Ρυθμίσεις σύμφωνα με το παρακάτω.

Menu - Ρυθμίσεις - Περιβαλλοντολογικές - Χρόνος: Ποτέ / Τύπος: Αναμονή

Σε περίπτωση που μετά από το παραπάνω παραμένει το οποιοδήποτε ζήτημα, ενημέρωσέ μας σε pm με το ποσοστό που σου εμφανίζει στις επιλογές "Στάθμη Σήματος" και "Ακρίβεια Σήματος" καθώς και με την έκδοση λογισμικού που είναι εγκατεστημένη στο δέκτη σου, ώστε να βοηθήσουμε.

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις το παρακάτω:
Menu -> Βοήθεια -> Πληροφορίες

Αντώνης, Nova Support

Καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε!!! αντιμετοπιζω προβλημα συνδεσης multiview εχω 2 δεκτες 831 και προσπθησα να τους συνδεω μεσω utp σε home network και δεν παιζουν η συνδε ση τους ειναι καπως πολυπλοκη υπαρχει ενα access point ενα switch και ενα repeater θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας ευχαριστω.

Καλησπέρα Γιώργος Κ.

Για το ζήτημα που αντιμετωπίζεις, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή σου.

Menu - Ρυθμίσεις - Τεχνικές Ρυθμίσεις - Αρχικές Ρυθμίσεις (PIN 1234)

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι με την παραπάνω ενέργεια, θα διαγραφούν τυχόν προσωπικά μπουκέτα που έχεις δημιουργήσει.

Επίσης, κατόπιν της επαναφοράς σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, προτείνουμε να παραμετροποιήσεις τις Περιβαλλοντολογικές Ρυθμίσεις σύμφωνα με το παρακάτω.

Menu - Ρυθμίσεις - Περιβαλλοντολογικές - Χρόνος: Ποτέ / Τύπος: Αναμονή

Σε περίπτωση που μετά από το παραπάνω παραμένει το οποιοδήποτε ζήτημα, ενημέρωσέ μας σε pm με το ποσοστό που σου εμφανίζει στις επιλογές "Στάθμη Σήματος" και "Ακρίβεια Σήματος" καθώς και με την έκδοση λογισμικού που είναι εγκατεστημένη στο δέκτη σου, ώστε να βοηθήσουμε.

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις το παρακάτω:
Menu -> Βοήθεια -> Πληροφορίες

Αντώνης, Nova Support
Δυστυχώς ακόμα δεν εχω εικονα. Σας έστειλα πμ

Τελικώς επανήλθε η εικόνα. Ευχαριστώ και καλή χρονιά σας ευχομαι

Καλημέρα σας,

Καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε!!! αντιμετοπιζω προβλημα συνδεσης multiview εχω 2 δεκτες 831 και προσπθησα να τους συνδεω μεσω utp σε home network και δεν παιζουν η συνδε ση τους ειναι καπως πολυπλοκη υπαρχει ενα access point ενα switch και ενα repeater θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας ευχαριστω.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου (πχ. ΑΦΜ, αρ. κάρτας Nova κλπ), ώστε να βοηθήσουμε;

Τελικώς επανήλθε η εικόνα. Ευχαριστώ και καλή χρονιά σας ευχομαι

Εμείς σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία και παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, σ ένα μήνα περίπου πρόκειται να μετακομίσω σε διαμέρισμα το οποίο δεν υπάρχει η δυνατότητα για vdsl, τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; επίσης πόσο είναι το κόστος μεταφοράς;

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλησπέρα dimtz Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου (πχ. ΑΦΜ, αρ. κάρτας Nova κλπ), ώστε να βοηθήσουμε;

Αντώνης, Nova Support

Καλησπέρα σας. Ήμουν παλιός συνδρομητής nova full pack και είχα την προσφορά για πάντα στα 25 ευρώ τον μήνα.

Τώρα με ενδιαφέρει να ξανά ανοίξω το nova sports πακέτο.
Μπορώ να το ξανά έχω στην τιμή της προσφοράς που το είχα ξανά κλείσει ? Η στα 27 όπως ακούω ότι το δίνουν σε προσφορά?

Ευχαριστώ
Παναγιώτης

Να διευκρινίσω ότι μιλάω για σκέτο Νοβα sports pack , χωρίς τηλέφωνα Ίντερνετ κλπ. Παρακαλώ ας επικοινωνήσει κάποιος συνεργάτης σας μαζί μου για την προσφορά.

Καλημέρα corfu,

Αρχικά, σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνεις προς τις υπηρεσίες μας και στην εταιρεία μας.

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπερα , εχω 2 Νοβα 3 play , το 1 ειναι full pack και το αλλο ειναι start pack , θελω να βαλω και το sport pack , θα ηθελα μια προσφορα .

Καλησπερα , εχω 2 Νοβα 3 play , το 1 ειναι full pack και το αλλο ειναι start pack , θελω να βαλω και το sport pack , θα ηθελα μια προσφορα .

Καλησπέρα 123abc123,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τον ΑΦΜ του κατόχου), για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Status
Not open for further replies.