Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Στις 23/4ου (την Τρίτη δηλαδή) αποδέχομαι την προσφορά της εταιρείας για δωρεάν αναβάθμιση της γραμμής μου από adsl σε vdsl και οφείλω ένα ευχαριστώ γι' αυτό. Από ότι μου είπαν η αναβάθμιση θα γίνει σε περίπου 8-10 εργάσιμες μέρες άρα και λόγω του Πάσχα μετά από 2 εβδομάδες τουλάχιστον. ΟΚ, no problem at all...
Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, αφήνουμε οικογενειακά την Αθήνα και πάμε στο εξοχικό μας στο Δερβένι Κορινθίας. Φθάνοντας προσπαθώ μέσω της app στο κινητό να ενεργοποιήσω την υπηρεσία "Εξοχικό" και να μεταφέρω την θέαση της Nova εδώ. Η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται... Προσπαθώ στην συνέχεια μέσω του laptop αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα...
Παίρνω τηλέφωνο στην Nova και ο εκπρόσωπος της μου λέει το απίστευτο... ότι λόγω της διαδικασίας αναβάθμισης σε vdsl (που θα γίνει όπως είπα σε 2 εβδομάδες όταν και θα παραλάβω τον εξοπλισμό - ρούτερ κ.λ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ενεργή η υπηρεσία "Εξοχικό" !!
Αποτέλεσμα η μη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων της Nova από χθές μέχρι και την μεθεπόμενη Κυριακή που η οικογένεια μου θα είναι εδώ - εγώ επιστρέφω από Δευτέρα - και ιδίως οι 2 μικρές εγγονές μου στερούνται τα παιδικά τους...
Θεωρώ αυτή την πρακτική του συστήματος - όπως μου είπε ο εκπρόσωπος της Nova - εντελώς άστοχη και ανεπίτρεπτη... Τι σχέση έχει η αναβάθμιση του internet ,που θα γίνει μάλστα μετά από 2 εβδομάδες τουλάχιστον, με την θέαση της Nova ?!?!?
Ας το κοιτάξουν αυτό το θέμα οι αρμόδιοι της Nova και επίσης ας φροντίσουν ώστε οι εκπρόσωποι τους να ενημερώνουν τους συνδρομητές τους σε ανάλογες περιπτώσεις... Γιατί αν το ήξερα θα φρόντιζα να αρχίσει η διαδικασία σε vdsl μετά το Πάσχα.