*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Παιδιά μια ερώτηση. Η προσφορά με 5 στα κινητά έχει το ΦΠΑ μέσα ή όχι? Όπως και η τιμή 29,90 ή 24,90 που βλέπουμε στο site της forthnet είναι με το ΦΠΑ ή όχι?

Καλησπέρα panokostas.

Όλες οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%. Μπορείς επίσης να δείς και τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας εδώ.

Αλέξης, Forthnet Support

Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση

Καλημέρα!

Έχω τον 865 και χρησιμοποιώ πολύ συχνά τη λειτουργία της εγγραφής, όμως πολλές φορές, κολλάει και δεν μπορεί να γράψει (βγάζει ένα μήνυμα περί σφάλματος).
Το πρόβλημα λύνεται, προσωρινά, απλά κάνοντας reset από το κουμπί στην πρόσοψη (έχω καλέσει την υποστήριξη 2-3 φορές και μου δώσανε αυτήν την οδηγία).

Όμως, έχει γίνει πολύ συχνό το φαινόμενο να κολλάει και να χρειάζεται reset για να ξεκολήσει (που έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό).

Υπάρχει καμία λύση για αυτό?

Καλημέρα!

Έχω τον 865 και χρησιμοποιώ πολύ συχνά τη λειτουργία της εγγραφής, όμως πολλές φορές, κολλάει και δεν μπορεί να γράψει (βγάζει ένα μήνυμα περί σφάλματος).
Το πρόβλημα λύνεται, προσωρινά, απλά κάνοντας reset από το κουμπί στην πρόσοψη (έχω καλέσει την υποστήριξη 2-3 φορές και μου δώσανε αυτήν την οδηγία).

Όμως, έχει γίνει πολύ συχνό το φαινόμενο να κολλάει και να χρειάζεται reset για να ξεκολήσει (που έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό).

Υπάρχει καμία λύση για αυτό?

Καλημέρα VaGyver,

Αρχικά δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία της αναβάθμισης να δεις αν ο δέκτης σου έχει την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού. Την διαδικασία αναβάθμισης μπορείς να την βρείς εδώ. Αν ο δέκτης έχει την τελευταία αναβάθμιση, στείλε μας με ένα pm τον αριθμό της κάρτας σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας να κάνουμε τους απαραίτητους επιπλέον ελέγχους.

Παναγιώτης, Forthnet Support

ειμαι παλιος συνδρομητης φορθνετ και νοβα τωρα εχω οτε και τελειωνει η συμβαση μου σε καμια 2 εβδομαδεσ.υπαρχει καμια προσφορα?

καλησπέρα liopp.

Μπορείς να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες μας και τις τρέχουσες προσφορές, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Αν θέλεις, μπορείς επίσης να μας στείλεις σε προσωπικό μήνυμα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά για τις προσφορές μας.

Αλέξης, Forthnet Support

Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη αλλά κάτι δεν πάει καλά...

Το τελευταίο επεισόδιο της προβολής της σειράς αυτής ήταν το επεισόδιο 16.
Αν το παρακολουθούσατε θα καταλαβαίνατε ότι δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς όπως σας ενημέρωσαν, υπήρχε ασφαλώς και συνέχεια.
Η σεζόν αυτή είχε 20 επεισόδια.

Kαλημέρα jpil

Υπάρχουν πράγματι 20 επεισόδια αυτού του κύκλου και μετά από νεότερη επικοινωνία με τον δικό μας πάροχο, για επιπλέον διευκρινήσεις, πήραμε την παρακάτω απάντηση:
''To Discovery είχε επιλέξει να προβάλλει τα επεισόδια σε μια διαφορετική σειρά, από ότι εμφανίζεται σε διάφορα portals όπως π.χ. το IMDB.
Δεν έχουμε οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες για το πότε θα παρουσιαστεί το υπόλοιπο της τέταρτης περιόδου.''

Υπενθυμίζουμε ότι το περιεχόμενο του καναλιού αναμεταδίδεται από εμάς χωρίς δυνατότητα παρέμβασης σε αυτό.

Δημήτρης, Forthnet Support

Το ΝΕΡΙΤ2 (ΝΕΡΙΤ SPORTS) στο οποίο θα μεταδοθούν αγώνες του μουντιάλ (και μεταδόθηκαν προηγουμένως άλλοι αγώνες μπάσκετ), σε ποιο κανάλι (θα) το βλέπουμε; http://7imeres.gr/το-πρόγραμμα-του-final-four-και-η-μετάδοση-από-τ/ To TV5 είναι το TV5MONDE EUROPE στη θέση 704 και θα αλλάζει αυτόματα στη ροή της ημέρας;

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι το δεύτερο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ θα φιλοξενηθεί άμεσα στην δορυφορική πλατφόρμα της NOVA μαζί με το υπάρχον NΕΡΙΤ HD και το NERIT 1, στις θέσεις 101, 102, 103 και δεν θα επηρεάσει την ύπαρξη του TV5 που θα συνεχίσει να υπάρχει στη θέση 704.

Στην επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα DTT, η Δημόσια Τηλεόραση είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα ΝΕΡΙΤ και TV5 και δεν γνωρίζουμε τα σχέδιά της.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλημέρα. Τον Αύγουστο λήγει το πακέτο μου (novasports των φιλάθλων). Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω ώστε μετά τη λήξη του πακέτου να διακοπεί και να μη ανανεωθεί αυτόματα σε συνδρομή αορίστου χρόνου?

Καλημέρα. Τον Αύγουστο λήγει το πακέτο μου (novasports των φιλάθλων). Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω ώστε μετά τη λήξη του πακέτου να διακοπεί και να μη ανανεωθεί αυτόματα σε συνδρομή αορίστου χρόνου?

Καλημέρα achillesgk,

Έχουμε λάβει και το αντίστοιχο μήνυμα σου στο Facebook.
Ελέγξαμε την καρτέλα σου και η συνδρομή σου λήγει στις 13.08.14.

Μπορείς από την 01.08.13 να μας ενημερώσεις με ένα μήνυμά σου ή να καλέσεις στο 18345 ώστε να δρομολογηθεί η διακοπή του πακέτου.

Στην διάθεσή σου για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς.

Μάριος, Forthnet Support

Eίδα το μήνυμα Μάριε, σε ευχαριστώ! Υπάρχει κάποιοα προσφορά για nova σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ιδιόκτητο δίκτυο?

Eίδα το μήνυμα Μάριε, σε ευχαριστώ! Υπάρχει κάποιοα προσφορά για nova σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ιδιόκτητο δίκτυο?

Μπορείς να επισκεφθείς το τοπικό κατάστημα Forthnet ώστε να ενημερωθείς για τις ισχύουσες προσφορές, σε περίπτωση που αυτό δεν σε εξυπηρετεί ενημέρωσε μας με μήνυμα.

Μάριος, Forthnet Support

Καλησπέρα σήμερα ενεργοποιήθηκε η Νόβα. Αλλά το τηλέφωνο θα ενεργοποιηθεί στις 13-6. Μπορω να ενεργοποίησω το Νόβα go?

Καλησπέρα pankostas.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας NovaGO, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης της υπηρεσίας Nova 3Play.
(Δηλαδή αφού πλέον ολοκληρωθεί και η ενεργοποίηση της τηλεφωνικής σου γραμμής).

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία προσφέρεται στους ενεργούς συνδρομητές που έχουν τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema και το περιεχόμενο εξαρτάται από τη συνδρομή Nova.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία NovaGO, μπορείς να βρείς και στο σχετικό FAQ.

Είμαστε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

καλημερα παιδια....εχω διαβασει οτι κανετε καλη δουλεια απο το site κ επειδη δν μπορω να βγαλω ακρη με την εταιρεια ειπα μηπως με βοηθησετε εσεις...εχω 3play στα 29,90..πρωτον με ειχατε χρεωσει για την διακοπη των adult καναλιων ενω ειχα ενημερωσει εγκαιρα οτι θελω διακοπη κ μου ειπε υπαλληλος καταστηματος οτι αν δν το πληρωσω θα μου κοψουν την συνδρομη...(τσαμπουκας)τωρα που η εταιρεια σας μου χρωσταει 15 ευρω απο τον νοεμβριο γιατι δεν μου τα δινει πισω????(παλι τσαμπουκας η εταιρεια)
εχω στειλει ολεσ τις αποδειεισ κ το λογιστηριο λεει οτι ολα ειναι καλα....πως ειναι καλα αν μου χρωστατε 20 ευρω περιπου κ δν μου τα δινετε πισω??????κ πως μου τα χρωστατε???μαλλον μερικοι δεν κοιτανε τι πληρωνουν ...εγω ομως το κοιταω κ σε μια αποδειη υπαρχει κωδικοσ πληρωμησ που δν θα επρεπε γιατι ειναι απο τον πρωτο μηνα......για να δω τι εχετε να μου πειτε κ εσεις.....και οριστε κ αναλυτικα ολοι οι λογαριασμοι :
08/08/2013 99,80 (πρωτος λογαριασμος κ νεα τηλ.γραμμη)
08/09/2013 124,79 (λαθος στο λογιστηριο κ χρεωνει οτι θελει)πληρωσα 39,89 ευρω ομως για τα adult που ειχα ενημερωσει να κλειστουν απο την αρχη)
29/11/2013 46,77 (επειδη σταματησε να ερχεται χαρτι δεν ερω την εκδοση αλλα αλλαε απο μονο του κ εδω ειναι που γραφει η αποδεκση οτι πληρωνω για το πρωτο λογαρισμο)
14/01/2014 84,60 (εχετε κανει προσαφαιρεσεις κ στελνετε οτι θελετε κ υπαρχει αυτο το κενο γιατι δν ερχοτανε χαρτι στο σπιτι)
14/02/2014 29,90
14/03/2014 29,90
14/04/2014 29,90 ολα μια χαρα εεεεε???? καντε μια προσθεση κ πειτε μου ολοι εσεις αν το βλεπετε σωστο.... 360,76 ευρω εχω πληρωσει ενω θα επρεπε να εχω δωσει τα 99.80 του πρωτου λογαριασμου κ τα υπολοιπα απο 29,90 δηλ συνολο 339 ευρω αρα εχω μια διαφορα 21,76 ευρω...κανω λαθος???δεν νομιζω....

Ημουν συδρομητης Νοva μεχρι τον Αυγουστο του 2011 και εχω κρατησει τον 831. Πηγα σε καταστημα για να βαλω 3play + novasports και μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι το samsung tablet που δινει σε νεους συνδρομητες. Εγω εχω HOL εδω και 3 χρονια, πως γινεται να θεωρουμαι υφισταμενος συνδρομητης Nova?

Καλησπέρα

@kounabos.

Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε όλα αυτά που μας αναφέρεις θα χρειαστεί να μας στείλεις με ένα προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου, (αρ. τηλεφώνου όνομα κατόχου γραμμής και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) και θα σε ενημερώσει ο αρμόδιος συνάδελφος.

@ekigonzalez

Έχοντας στο παρελθόν υπηρεσίες και εξοπλισμό Nova, μπορείς να έχεις την προσφορά τo Tablet στα 129 ευρώ.
Για να μπορέσουμε όμως να έχουμε πλήρη εικόνα, στείλε μας με ένα προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του εξοπλισμού σου το όνομα κατόχου αλλά και το πακέτο που σε ενδιαφέρει.

Κώστας, Forthnet Support

Απάντηση: *** Nova official support ***

με το novago τι θα γινει θα προστεθεί κανα κανάλι η τιποτα άλλο

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

καλησπέρα kapo19

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για τα παραπάνω. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποιο χρονοδιάγραμμα
Σκοπός είναι η διαρκείς βελτίωση της υπηρεσίας τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Κώστας Forthnet Support

Status
Not open for further replies.