Καλημέρα!
Έχω τον 865 και χρησιμοποιώ πολύ συχνά τη λειτουργία της εγγραφής, όμως πολλές φορές, κολλάει και δεν μπορεί να γράψει (βγάζει ένα μήνυμα περί σφάλματος).
Το πρόβλημα λύνεται, προσωρινά, απλά κάνοντας reset από το κουμπί στην πρόσοψη (έχω καλέσει την υποστήριξη 2-3 φορές και μου δώσανε αυτήν την οδηγία).
Όμως, έχει γίνει πολύ συχνό το φαινόμενο να κολλάει και να χρειάζεται reset για να ξεκολήσει (που έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό).
Υπάρχει καμία λύση για αυτό?
Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη αλλά κάτι δεν πάει καλά...
Το τελευταίο επεισόδιο της προβολής της σειράς αυτής ήταν το επεισόδιο 16.
Αν το παρακολουθούσατε θα καταλαβαίνατε ότι δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς όπως σας ενημέρωσαν, υπήρχε ασφαλώς και συνέχεια.
Η σεζόν αυτή είχε 20 επεισόδια.
Το ΝΕΡΙΤ2 (ΝΕΡΙΤ SPORTS) στο οποίο θα μεταδοθούν αγώνες του μουντιάλ (και μεταδόθηκαν προηγουμένως άλλοι αγώνες μπάσκετ), σε ποιο κανάλι (θα) το βλέπουμε; http://7imeres.gr/το-πρόγραμμα-του-final-four-και-η-μετάδοση-από-τ/ To TV5 είναι το TV5MONDE EUROPE στη θέση 704 και θα αλλάζει αυτόματα στη ροή της ημέρας;
Καλημέρα. Τον Αύγουστο λήγει το πακέτο μου (novasports των φιλάθλων). Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω ώστε μετά τη λήξη του πακέτου να διακοπεί και να μη ανανεωθεί αυτόματα σε συνδρομή αορίστου χρόνου?
Eίδα το μήνυμα Μάριε, σε ευχαριστώ! Υπάρχει κάποιοα προσφορά για nova σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ιδιόκτητο δίκτυο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.