*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Εκανα αιτηση ενεργοποιησης για 3play υπεγραψα στις 27 Μαιου συμβολαιο με δωρεαν τον novabox831.Σημερα εζητησα την αλλαγη του 831 με τον novabox hd pvr 865 πληρωνοντας 49 ευρω και με πιστωτικη καρτα συμφωνα με την προσφορα που είναι στο site της forthnet και μου λενε ότι δεν γινεται γιατι εχει προχωρησει η αιτηση.
Το συμβολαιο που εχω υπογραψει είναι
Nova 3Play + όλα τα κανάλια Novacinema με ΔΩΡΟ
• την δορυφορική κεραία/ δίσκο με LNB
• την εγκατάσταση
• το τέλος ενεργοποίησης
• τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831
• τους 3 πρώτους μήνες του content add-on, Novacinema

Kαλησπέρα palm238

Στείλε μας σε προσωπικό μήνυμα τον αριθμό τηλεφώνου ή τον ΑΦΜ για τον οποίο έχει γίνει η αίτηση, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την πορεία της αίτησης και να σε ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δημήτρης, Forthnet Support

Το ίδιο με τον ανωτέρω φιλο, 3play ολα τα Nova cinema 45 με δώρο το tabletακι και κοστος ενεργοποιησης κανονικα.Μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι σε προσφορά τον PVR με 49 και οτι πρεπει να πληρωσω 149 . Έχω δώσει πιστωτική. Οντως δεν δικαιούμαι με 49 τον αποκωδικοποιητή?

Last edited:

Συνδρομητής nova3play με 29.90 απο 12 Ιουλίου 2013 .Αύγουστο έβαλα και τα novasports και πήγα 44.90 .Τα χριστουγεννα έβαλα την χριστουγεννιάτικη προσφορά με 29.90 τους 2 πρώτους μήνες και μετα 54.90 και έτσι έχω μέχρι σήμερα nova3play+720 λεπτά κινητα/σταθερα και novasports all+novacinema1 .Παίρνω τηλέφωνο χθες εξυπηρέτηση πελατών και ρωτάω αν γίνεται να σταματήσω τα novasports και να βάλω όλα τα novacinema και μου απαντάνε ναι γίνεται και θα πληρώνετε 44.90 ευρώ το μήνα αλλα θα πληρώσετε 65 ευρώ πέναλτι διότι κάνετε υποβάθμιση σύμφωνα με το συμβόλαιο,διότι απο τα Χριστουγεννα έχουν περάσει μόνο 5 μήνες.Μα στο forthnet ebill στα στοιχεια συμβολαίου γράφει αορίστου και οχι 12 μήνες απαντάω.Είναι τεχνικό πρόβλημα αυτό.Σε όλους αυτό γράφει η απάντηση.Δεν μετράει λέω που είμαι συνδρομητής απο τον Ιούλιο?Αρα είμαι 10 μήνες.Οχι η απάντηση.Μετράνε απο την τελευταιά αλλαγή ή μετατροπή που κάνατε η απάντηση.Ωραία λεώ αν δεν γίνει αυτό και ζητήσω να προσθέσω απλά και τα υπόλοιπα 3 κανάλια novacinema στο ήδη χριστουγεννιάτικο που έχω πόσο θα πληρώνω?Θα πάτε 69.80 ευρώ η απάντηση διότι πάτε σε full pack.Κάποια καλύτερη τιμή σε αυτό δεν γίνεται λεώ?Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε κλείσει 10 μήνες διότι το σύστημα επιλέγει απο τότε και μέτα.Mα είμαι ήδη 10 μηνες απαντώ απο τον Ιούλιο..Οχι μου απαντάνε αυτό μετράει απο την τελευταία μετατροπή.Οι προηγούμενοι μήνες δηλαδή σαν να μην υπάρχουν.Να σημειώσω οτι αυτους τους 10 μήνες πληρώνω κανονικότατα τους λογαρισμους μέσω ίντερνετ banking πάντα στην ώρα τους χωρίς καμιά καθυστέρηση.Είναι συμπεριφορά αυτή υπέυθυνης εταιρίας?Μου λέτε δηλαδή ή πληρωσε 69.80 ή μείνε άλλους 5 μήνες στο ίδιο πρόγραμμα ή κάνε υποβάθμιση και πλήρωσε πρόστιμο..

Last edited:

quote_icon.png
Αρχική Δημοσίευση από pankostas
Το ίδιο με τον ανωτέρω φιλο, 3play ολα τα Nova cinema 45 με δώρο το tabletακι και κοστος ενεργοποιησης κανονικα.Μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι σε προσφορά τον PVR με 49 και οτι πρεπει να πληρωσω 149 . Έχω δώσει πιστωτική. Οντως δεν δικαιούμαι με 49 τον αποκωδικοποιητή?

Η προσφορά του δέκτη NovaBoxHD PVR 865 στα 49 με πάγια εντολή μέσω της πιστωτικής κάρτας, καθώς και οι λοιπές προσφορές που τρέχουν παράλληλα αυτό το διάστημα, δεν μπορούν να συνδυαστούν με την προσφορά του tablet.

Για την περίπτωση του palm238(δεν αναφέρει tablet) και εφόσον στην αρχική αίτηση έχει δηλωθεί ο NovaBoxHD 831 θα χρειαστεί να ελέγξουμε σε ποιο στάδιο βρίσκετε η αίτηση και για αυτό ζητήσαμε τα στοιχεία του.

Κώστας, Forthnet Support.

Last edited by a moderator:

Συνδρομητής nova3play με 29.90 απο 12 Ιουλίου 2013 .Αύγουστο έβαλα και τα novasports και πήγα 44.90 .Τα χριστουγεννα έβαλα την χριστουγεννιάτικη προσφορά με 29.90 τους 2 πρώτους μήνες και μετα 54.90 και έτσι έχω μέχρι σήμερα nova3play+720 λεπτά κινητα/σταθερα και novasports all+novacinema1 .Παίρνω τηλέφωνο χθες εξυπηρέτηση πελατών και ρωτάω αν γίνεται να σταματήσω τα novasports και να βάλω όλα τα novacinema και μου απαντάνε ναι γίνεται και θα πληρώνετε 44.90 ευρώ το μήνα αλλα θα πληρώσετε 65 ευρώ πέναλτι διότι κάνετε υποβάθμιση σύμφωνα με το συμβόλαιο,διότι απο τα Χριστουγεννα έχουν περάσει μόνο 5 μήνες.Μα στο forthnet ebill στα στοιχεια συμβολαίου γράφει αορίστου και οχι 12 μήνες απαντάω.Είναι τεχνικό πρόβλημα αυτό.Σε όλους αυτό γράφει η απάντηση.Δεν μετράει λέω που είμαι συνδρομητής απο τον Ιούλιο?Αρα είμαι 10 μήνες.Οχι η απάντηση.Μετράνε απο την τελευταιά αλλαγή ή μετατροπή που κάνατε η απάντηση.Ωραία λεώ αν δεν γίνει αυτό και ζητήσω να προσθέσω απλά και τα υπόλοιπα 3 κανάλια novacinema στο ήδη χριστουγεννιάτικο που έχω πόσο θα πληρώνω?Θα πάτε 69.80 ευρώ η απάντηση διότι πάτε σε full pack.Κάποια καλύτερη τιμή σε αυτό δεν γίνεται λεώ?Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε κλείσει 10 μήνες διότι το σύστημα επιλέγει απο τότε και μέτα.Mα είμαι ήδη 10 μηνες απαντώ απο τον Ιούλιο..Οχι μου απαντάνε αυτό μετράει απο την τελευταία μετατροπή.Οι προηγούμενοι μήνες δηλαδή σαν να μην υπάρχουν.Να σημειώσω οτι αυτους τους 10 μήνες πληρώνω κανονικότατα τους λογαρισμους μέσω ίντερνετ banking πάντα στην ώρα τους χωρίς καμιά καθυστέρηση.Είναι συμπεριφορά αυτή υπέυθυνης εταιρίας?Μου λέτε δηλαδή ή πληρωσε 69.80 ή μείνε άλλους 5 μήνες στο ίδιο πρόγραμμα ή κάνε υποβάθμιση και πλήρωσε πρόστιμο..

Καλησπέρα lamprosred

Όλα τα συμβόλαια είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη παραμονή 12μηνες ή 18μηνες (αναλόγως την προσφορά).
Εκμεταλλευόμενος την ειδική προσφορά που υπήρχε τα Χριστούγεννα, έγινε και η ανάλογη ανανέωση δέσμευσης 12μηνης παραμονής.
Στον τιμοκατάλογο θα βρεις αναλυτικά όλα τα ποσά που αφορούν την υπηρεσία και τις μετατροπές.
Σε περίπτωση μετατροπής πακέτου η τιμή διαμορφώνεται βάσει των προσφορών που θα βρεις εδώ.

Κώστας, Forthnet Support

Καλησπέρα lamprosred

Όλα τα συμβόλαια είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη παραμονή 12μηνες ή 18μηνες (αναλόγως την προσφορά).
Εκμεταλλευόμενος την ειδική προσφορά που υπήρχε τα Χριστούγεννα, έγινε και η ανάλογη ανανέωση δέσμευσης 12μηνης παραμονής.
Στον τιμοκατάλογο θα βρεις αναλυτικά όλα τα ποσά που αφορούν την υπηρεσία και τις μετατροπές.
Σε περίπτωση μετατροπής πακέτου η τιμή διαμορφώνεται βάσει των προσφορών που θα βρεις εδώ.

Κώστας, Forthnet Support

Μια απο τα ίδια και η δική σας απάντηση δηλαδή.Το γεγονός οτι είμαι 10 μήνες συνδρομητής δεν μετράει πουθενα.Ευχαριστώ.

Last edited:

Κώστα απο forthnet ευχαριστώ για την διευκρίνηση σχετικα με το tablet. Αυτό που λένε για την 12μηνη και 18μηνη παραμονή Είναι απολύτως λογικό και ισχυει σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες ΟΤΕ, Wind Voda κτλ. Οποτε προσέχουμε τι υπογραφουμε ή σε τί συμφωνούμε!

Last edited:
Απάντηση: *** Nova official support ***

καλησπερα αναβαθμησα πριν απο 1-2 ωρες περιπου το πακετο μου απο το start pack σε full pack και ακομα τιποτα ποση ωρα θελει ?
απο οτι θυμαμαι πρεπει να γινεται κατευθειαν τωρα εκανα ξανα σαρωση κανα δυο φορες εκανα και αναβαθμηση αποκωδικοποιητη (831) αλλα τπτ τι γινεται ?

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

καλησπέρα peripolo.

Στείλε μας τα στοιχεία σου (κωδικό συνδρομητή, αρ. τηλεφώνου, αρ. κάρτας Nova) με ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε.

Κώστας, Forthnet Support

Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

καλησπέρα peripolo.

Στείλε μας τα στοιχεία σου (κωδικό συνδρομητή, αρ. τηλεφώνου, αρ. κάρτας Nova) με ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε.

Κώστας, Forthnet Support

καλησπερα με πηραν τηλεφωνο απο την εξυπηρετηση και λυθηκε το προβλημα μου ευχαρηστω

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: *** Nova official support ***

Κι εμενα με πηραν τηλεφωνο και λυθηκε το προβλημα.

Ευχαριστω πολυ.

Καλημέρα jpil.

Έχουμε ζητήσει να μας δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το ερώτημά σου και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.

Καλημέρα blizard.

Αν θέλεις στείλε μας με προσωπικό μήνυμα, κάποιο από τα στοιχεία της σύνδεσής σου, για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Σχετικά με την προσθήκη του πακέτου nova sports σε υπάρχων 3play θα ήθελα να ενημερώσω και εγω διότι αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Πρέπει να ακυρώσω την υπάρχουσα συνδρομή. Με μιση τιμή δεχομαι αλλεπάλληλες προσφορές από ΟΤΕ.

Καλησπέρα jpil,

Η τελευταία ημέρα προβολής της σειράς αυτής ήταν 04/05/2014. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το κανάλι, την ημέρα αυτή προβλήθηκε το 15ο επεισόδιο και το τελευταίο της 4ης σεζόν και δεν υπάρχει ενημέρωση για έναρξη νέου κύκλου. Από τον Ιούνιο όμως θα προβληθεί σε επανάληψη ο 1ος και 2ος κύκλος της σειράς σύμφωνα με την ως τώρα ενημέρωση.

Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη αλλά κάτι δεν πάει καλά...

Το τελευταίο επεισόδιο της προβολής της σειράς αυτής ήταν το επεισόδιο 16.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν το παρακολουθούσατε θα καταλαβαίνατε ότι δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς όπως σας ενημέρωσαν, υπήρχε ασφαλώς και συνέχεια.

Η σεζόν αυτή είχε 20 επεισόδια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γιατί διεκόπει έτσι απότομα αφήνοντας τους συνδρομητές σας χωρίς την συνέχεια της;

Την θεωρώ απαράδεκτη αυτή την αντιμετώπιση.

Πληρώνουμε για να βλέπουμε!

Γεια σας. Εκανα αίτηση για 3play με όλα τα cinema. Είδα οτι έχει δώρο το multiview για 6 μηνες. Πριν τρια χρόνια ήμουν συνδρομητής nova και έχω τον pace 831 και απ οτι κατάλαβα σε αυτον θα ενεργοποιηθεί ξανά η Νόβα. Υπάρχει περιπτωση να πάρω δεύτερο pace καινούργιο για το multiview?Θα έχω κάποια χρέωση στην εγκατάσταση ή στον εξοπλισμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited:

Καλημερα. θα ηθελα καποια βοηθεια σχετικα με την προσθηκη του πακέτου nova-sports σε υπάρχων 3play με Nova cinema και Nova HD. Πρέπει να ακυρώσω την υπάρχουσα συνδρομή? Γιατι πρεπει να γινει η συγκεκριμενη ενεργεια, ενω σε νεους συνδρομητες προσφερεται η επιλογη να προσθεσουν οτι πακετο επιθυμουν. Με μιση τιμή γινονται αλλεπάλληλες προσφορές από ανταγωνιστες. θα βγει καποια προσφορα λογω Μουντιαλ?:ears:

Γεια σας. Εκανα αίτηση για 3play με όλα τα cinema. Είδα οτι έχει δώρο το multiview για 6 μηνες. Πριν τρια χρόνια ήμουν συνδρομητής nova και έχω τον pace 831 και απ οτι κατάλαβα σε αυτον θα ενεργοποιηθεί ξανά η Νόβα. Υπάρχει περιπτωση να πάρω δεύτερο pace καινούργιο για το multiview?Θα έχω κάποια χρέωση στην εγκατάσταση ή στον εξοπλισμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα pankostas

Σε περίπτωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας Multiview o 2ος αποκωδικοποιητής χρεώνεται, ο ΝovaBox HD 831 49 και ο ΝovaBox HD PVR 865 149 αντίστοιχα. Η εγκατάσταση γίνεται Δωρεάν.
Επειδή αναφέρεις ότι ήσουν πριν τρία χρόνια συνδρομητής, εάν θέλεις στείλε μας τον αριθμό για τον οποίο έχει γίνει η αίτηση ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε τυπικά τον εξοπλισμό που έχεις ήδη στην κατοχή σου.

Καλημερα. θα ηθελα καποια βοηθεια σχετικα με την προσθηκη του πακέτου nova-sports σε υπάρχων 3play με Nova cinema και Nova HD. Πρέπει να ακυρώσω την υπάρχουσα συνδρομή? Γιατι πρεπει να γινει η συγκεκριμενη ενεργεια, ενω σε νεους συνδρομητες προσφερεται η επιλογη να προσθεσουν οτι πακετο επιθυμουν. Με μιση τιμή γινονται αλλεπάλληλες προσφορές από ανταγωνιστες.

Kαλημέρα ikampilafkas

Για τα πακέτα 3play μπορείς να προσθέσεις επιπλέον υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να γίνει διακοπή της συνδρομής σου, αλλά και γενικότερα σε περιπτώσεις που αφορούν αναβάθμιση της υπηρεσίας, όπως αυτή που αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν περιορισμοί.
Στείλε μας τα στοιχεία σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε.

θα βγει κάποια προσφορά λογω Μουντιαλ?:ears:
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Μπορείς να ενημερωθείς για τις υφιστάμενες προσφορές από εδώ

δυστιχος ετσι γυνεται με της εταιριες μετα την απομακρηνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται ......μεχρι να γυνεις συνδρομητης σου ταζουν λαγους με πετραχιλια μετα ουτε σε ξερουν........εστι εγυνε και με μενα βλεπεις νεος συνδρομητης με σπορ 1+σινεμα 1
οταν τους ρωτησα για να βαλω ολα σπορ κα νοβα αν δικαιουμε το ταμπλετ μου ειπαν οχι παροτι που θα εκανα αναβαθμηση στο προγραμα
μουν απαντησαν οτι για τους υφισσταμενους πελατες υσχυει η τιμη των 129 ευρω ,αλλα μαλον με θεωρουν κοροιδο γιατι στα σκρουτζομαγαζα
το συγκεκριμενο πουλιετε στη τημη απο 129 ευρω ,μαλον........θα πληρωνα 65 -40 που πληρωνω τωρα 25 ευρω διαφοραχ18 πουεχω δεσμευση

ασε αγοραζω 2

Καλησπέρα petros n

Η τιμή των 129 αναφέρεται ως προνομιακή τιμή επί της προτεινόμενης λιανικής τιμής (149 ), που μας δίνει η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung, από την οποία προμηθευόμαστε το συγκεκριμένο προϊόν.

Στείλε μας τα στοιχεία σου (σταθερό τηλέφωνο και τηλέφωνο επικοινωνίας) για να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσει ένας συνάδελφος.

Κώστας Forthnet Support

μαλον πρεπει να με δουλευετε ξερω ποσο εχει το ταμπελ μαλιστα προημερων ειχα στηλη ιμειλ στην εταιρια και μου ειπαν οτι ακριβος γραφης ,ευτηχος ελληνικα
καταλαβαινω ,εγω το εγραψα στο φορουν για ενημερωση των μελων οτι η πολιτικη αντυμετωπηση της εταιριας ειναι λαθος βεβαια δικαιωμα σας....αφου
αυτοι ειναι οι οροι σας ετσι το θεωρητε σωστο
ειμαι 2 μηνες πελατης σας με το νοβα σπορ1 και συνεμα 1 με 18μηνη δεσμευση

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.