Εκανα reset σε μια συσκευη που το ειχα εγκαταστησει γιατι θελω να το βαλω σε ενα αλλο.
Κατεβασα την εφαρμογη στο νεο ταμπλετ , βαζω τον κωδικο που ειχα αλλα μου λεει λαθος κωδικος.
Πρεπει να ξανακανω εγγραφη στο νεο ταμπλετ ;
Καλησπέρα σας,
υπήρχε μια εκπομπή κάθε Κυριακή μεσημέρι (15:25) στο discovery channel που λεγόταν Gold Rush: South America (Season 4), νομίζω κυνηγοί χρυσού στα Ελληνικά.
Ξαφνικά πριν 2 Κυριακές στο 16 επεισόδιο σταμάτησε.
Γιατί;
Καλημέρα jpil.
Έχουμε ζητήσει να μας δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το ερώτημά σου και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.
Καλημέρα ! Εχω το 865 και πρόβλημα με τις εγγραφές. Τα δύο tuner φαίνονται να λειτουργούν κανονικά, έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις, αναβάθμιση αποκωδικοποιητή, ο δίσκος 200GB με 0% χρήση κλπ κλπ ... ! Οταν κάνω εγγραφή, είτε βάσει χρόνου, είτε απευθείας ... δεν φαίνεται να υπάρχει κάπιο πρόβλημα. Πάω μετά στη 'PLAYLIST' και είναι άδεια, ο δίσκος πάντα 0% χρήση και στις 'Μελλοντικές εγγραφές' μου βάζει το πρόγραμμα που έγγραψα με δίπλα κίτρινο τρίγωνο και info 'χάθηκε η εγγραφή'.
Απελπίστικα και ευχαριστώ για τη βοήθεια !
Sorry αλλά δεν ξέρω πως να κάνω διαμόρφωση σκληρού δίσκου, η μόνη επιλογή που βλέπω είναι 'πληροφορίες δίσκου' και 'διαγραφή δίσκου' (κάτι που έιχα ήδη κάνει) !
Εκανα reset σε μια συσκευη που το ειχα εγκαταστησει γιατι θελω να το βαλω σε ενα αλλο.
Κατεβασα την εφαρμογη στο νεο ταμπλετ , βαζω τον κωδικο που ειχα αλλα μου λεει λαθος κωδικος.
Πρεπει να ξανακανω εγγραφη στο νεο ταμπλετ ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.