Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εκανα reset σε μια συσκευη που το ειχα εγκαταστησει γιατι θελω να το βαλω σε ενα αλλο.
Κατεβασα την εφαρμογη στο νεο ταμπλετ , βαζω τον κωδικο που ειχα αλλα μου λεει λαθος κωδικος.
Πρεπει να ξανακανω εγγραφη στο νεο ταμπλετ ;
Καλησπέρα σας,
υπήρχε μια εκπομπή κάθε Κυριακή μεσημέρι (15:25) στο discovery channel που λεγόταν Gold Rush: South America (Season 4), νομίζω κυνηγοί χρυσού στα Ελληνικά.
Ξαφνικά πριν 2 Κυριακές στο 16 επεισόδιο σταμάτησε.
Γιατί;
Καλημέρα jpil.
Έχουμε ζητήσει να μας δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το ερώτημά σου και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.
Καλημέρα ! Εχω το 865 και πρόβλημα με τις εγγραφές. Τα δύο tuner φαίνονται να λειτουργούν κανονικά, έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις, αναβάθμιση αποκωδικοποιητή, ο δίσκος 200GB με 0% χρήση κλπ κλπ ... ! Οταν κάνω εγγραφή, είτε βάσει χρόνου, είτε απευθείας ... δεν φαίνεται να υπάρχει κάπιο πρόβλημα. Πάω μετά στη 'PLAYLIST' και είναι άδεια, ο δίσκος πάντα 0% χρήση και στις 'Μελλοντικές εγγραφές' μου βάζει το πρόγραμμα που έγγραψα με δίπλα κίτρινο τρίγωνο και info 'χάθηκε η εγγραφή'.
Απελπίστικα και ευχαριστώ για τη βοήθεια !
Sorry αλλά δεν ξέρω πως να κάνω διαμόρφωση σκληρού δίσκου, η μόνη επιλογή που βλέπω είναι 'πληροφορίες δίσκου' και 'διαγραφή δίσκου' (κάτι που έιχα ήδη κάνει) !
Εκανα reset σε μια συσκευη που το ειχα εγκαταστησει γιατι θελω να το βαλω σε ενα αλλο.
Κατεβασα την εφαρμογη στο νεο ταμπλετ , βαζω τον κωδικο που ειχα αλλα μου λεει λαθος κωδικος.
Πρεπει να ξανακανω εγγραφη στο νεο ταμπλετ ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.