Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την εξαιρετική αυτη κίνηση στο forum. Καθώς ανυπομονώ θα έλεγα να γίνω συνδρομητής υπηρεσιών της forthnet 3play βλέπω στο status της αίτησής μου ότι: Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 18/08/2014 00:00:00
Απαιτείται να έρθει τεχνικός ώστε να ενεργοποιηθεί η τηλεφωνική σύνδεση; Θα μου αποσταλεί εξοπλισμός /router;Η σύνδεση/ενεργοποίηση της nova θα γίνει ταυτόχρονα με την παραπάνω εκτιμώμενη ημερομηνία ;
καλησπερα σας, πριν απο λιγες μερες ενργοποιηθηκα στο 3play. μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε αν ο λογ/σμος θα ειναι μηνιαιος ή 2μηνιαίος και επισης αν θα ερχεται 1 ή 2 λογ/σμοι? ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα, για ποιό λόγο η ενεργοποιήση αγορασμένης υπηρεσίας Nova χρειάζεται 24ώρο για ενεργοποιήση; Κάποτε γινόταν αμέσως τηλεφωνικά.
Το post μου αυτό με το ερώτημα ήταν στις 31/7.Στο ακριβώς επόμενο post "no 1006" ανφέρετε πως θα ζητήσετε διευκρινήσεις και θα απαντήσετε...Ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σαςΚαλησπέρα,το πρόβλημα που αντιμεωπίζω μοιάζει αρκετα με του φίλου "manosfp" πιο πανω.Πριν 3 βδομάδες ενεργοποιήθηκε η προσφορά "nova full pack για πάντα με 25 ευρώ" στο όνομα του πατέρα μου.Ρωτώντας τον εξωτερικό συνεργάτη που έδωσε την προσφορά μου είπε πως εκτός του "1 χρόνου HD δωρεάν" μαζί δίνεται και 1 χρόνος δωρεάν multiview.Έχοντας ήδη στο ονομά μου έναν 831HD με κομμένη σύνδεση είπα να τον μεταφέρω στον πατέρα μου για να γίνει το multiview.Πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση σκέφτομαι να παρω ένα τηλέφωνο επιβεβαίωσης στην εταιρία.Εκεί με έκπληξη μου ανακοίνωσαν πως δεν το δικαιούμαι.Θα ήθελα να μάθω τι περισσότερο έχει ο φίλος "manosfp" και μπορεί να το έχει σε αντίθεση με τον πατέρα μου.Θα παρακαλούσα μια διασαφήνιση στο θέμα αυτό και μια απάντηση αν τελικά ο πατέρας μου,μετά από μεταβίβαση του 831 στο ονομά του από μένα δικαιούται multiview ή όχι.Ευχαριστώ πολύ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.