*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Έχει στα καταστήματα forthnet, 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Απάντηση: *** Nova official support ***

Ποτε επιτελους θα λειτουργησει ξανα η εφαρμογη Nova-iGuide για android κινητα?

ελα ντε..κοντευει βδομαδα πλεον

Καλημέρα! Εχω μια ερώτηση.... είμαι συνδρομητής 3play με starter pack.... Η προσφορά που είδα στην τηλεοραση για τα κανάλια novasport και τον αποκωδικοποιητή ισχύει και για μένα ή μονο για καινούριους συνδρομητές; Αν ισχύει και για μένα ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κανω; Ευχαριστώ!

Καλημέρα σας,

Καλησπερα. Εχω 2 νοβα pvr 865 και τα τηλεκοντρολ και τα 2 μερικα πληκτρα δεν ανταποκρινονται. Υπαρχουν καπου γνησια; Αν ναι μηπως υπαρχει καποια εγγυηση;

Μπορείς να προμηθευτείς νέο γνήσιο τηλεχειριστήριο σε κάποιο απο τα καταστήματά μας, με κόστος 15 .
Το προϊόν συνοδεύεται απο εγγύηση 2 ετών.

ελα ντε..κοντευει βδομαδα πλεον

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Είναι ενήμερο το αρμόδιο τμήμα για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην λειτουργία της εφαρμογής και πραγματοποιούνται ενέργειες επίλυσης.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.

Καλημέρα! Εχω μια ερώτηση.... είμαι συνδρομητής 3play με starter pack.... Η προσφορά που είδα στην τηλεοραση για τα κανάλια novasport και τον αποκωδικοποιητή ισχύει και για μένα ή μονο για καινούριους συνδρομητές; Αν ισχύει και για μένα ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κανω; Ευχαριστώ!

Η προσφορά στην οποία αναφέρεσαι, αφορά μόνο νέους συνδρομητές.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προωθούνται προσφορές για τις υπηρεσίες Nova 3play με διαφορετικά χαρακτηριστικά οι οποίες καλύπτουν διάφορες ομάδες συνδρομητών. Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται και η συγκεκριμένη προσφορά σε συνδρομητές που δεν είχαν στο παρελθόν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Αλέξης, Forthnet Support

καλημερα σας.Στη ιστιοσελιδα http://www.nova.gr μπαινοντας στο
My Account μου βγαζει σε οποια κατηγορια παω την ιδια καρτελα με τα στοιχεια μου και οχι αυτη που θελω να ενημερωθω.Ισως το εχουν πει τα παιδια απο δω μαλλον υπαρχει προβλημα και απλα σας το λεω οταν επιλυθει να μας πληροφορησετε.Σας ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα manga1024,

Σ' ευχαριστούμε για την επισήμανση.

Έχει αναφερθεί το πρόβλημα και απο άλλα τα μέλη του forum. Είναι ενήμερα τα αρμόδια τμήματα και γίνονται ενέργειες αποκατάστασης.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσουμε το thread.

Αλέξης, Forthnet Support

@Forthnet.Nova.Rep1
Σας εχω στειλει ενα pm παρακαλω για ενημερωση μου μολις εχετε νεα...

Καλησπέρα chris4,

Έχουμε λάβει το προσωπικό μήνυμα που μας έστειλες.

Ελέγχουμε την περίπτωση που μας έχεις αναφέρει και θα σε ενημερώσουμε σχετικά.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Να υπενθυμίσω ότι οι ερωτήσεις στο support γίνονται δημόσια στο νήμα, και αν και εφόσον ζητηθεί στέλνουμε pm με όποια στοιχεία ζητούν τα παιδιά απο το support.

Θα ηθελα να ρωτήσω οι κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς που αναφέρονται ( συγκεκριμένα με ενδιαφέρει Ηνωμένο Βασίλειο ) αφορά μονο σταθερά νούμερα ή και κινητά ? ευχαριΣτω

Καλησπέρα yianniskyr,

Υποθέτουμε οτι το ερώτημά σου αφορά τον δωρεάν χρόνο ομιλίας σε κλήσεις προς Διεθνείς Προορισμούς.

Για το παραπάνω, μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά μέσω του επίσημου Τιμοκαταλόγου Ĉ†ιεθνών Κλήσεων.

Συγκεκριμένα για το Ηνωμένο Βασίλειο που μας αναφέρεις, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας αφορά αποκλειστικά χρήση προς σταθερά τηλέφωνα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα.
Έχω laptop HP με Windows 8 και είναι αδύνατο να εγκαταστήσω το plugin για το NovaGo.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επίλυση του προβλήματος.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα nikosofy,

Ενημέρωσέ μας μέσω προσωπικού μηνύματος με τα στοιχεία της συνδρομής σου, ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να ελέγξουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Αλέξης, Forthnet Support

Ειδα κάπου κάποιες διαφημίσεις για module irdetto 2 CI+ (NEOTION) το οποίο συμπεριλαμβάνει την ΝOVA στα υποστηριζόμενα μπουκετα.
Μπορεί κανείς να μου πει αν δουλεύει σε TV SAMSUNG?
Ευχαριστώ

Καλησπέρα ioulianos,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε οτι η παροχή υπηρεσιών Nova, γίνεται μόνο μέσω της Nova Smartcard, η οποία δεσμεύεται απο αντίστοιχο δικό μας εξοπλισμό (Novabox & Novabox+).

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα ioulianos,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε οτι η παροχή υπηρεσιών Nova, γίνεται μόνο μέσω της Nova Smartcard, η οποία δεσμεύεται απο αντίστοιχο δικό μας εξοπλισμό (Novabox & Novabox+).

Αλέξης, Forthnet Support

Εννοείται οτι είμαι συνδρομητής και θα χρησιμοποιήσω την κάρτα με το module. Νομίζω οτι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε πριν δωσετε μια τυποποιημένη απάντηση ειναι να κατανοήσετυε την ερώτηση και να κοιτάξετε αν ισχύει.

Last edited by a moderator:

Nα υπενθυμίσουμε οτι προσφέρουμε επίσημη παρουσία και υποστήριξη στα μέλη του forum σε ότι αφορά τις υπηρεσίες Forthnet/Nova.

Κατανοούμε απόλυτα την ερώτηση που μας έθεσες και σε ενημερώσαμε αντίστοιχα, βάσει της ισχύουσας διαδικασίας παροχής υπηρεσιών Nova, η οποία γίνεται αποκλειστικά μέσω δικού μας εξοπλισμού.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

ioulianos Το ερώτημα σου απαντήθηκε. Για την ώρα η εταιρεία εξυπηρετεί τους συνδρομητές τις με τον γνωστό εξοπλισμό που όλοι γνωρίζουμε, και απαντήθηκε και επίσημα από το support

Status
Not open for further replies.