Καλησπέρα mitnik,
Έχουμε λάβει το pm με τα στοιχεία σου, θα εξετάσουμε την περίπτωση και θα σε ενημερώσουμε σχετικά.
Παναγιώτης, Forthnet Support
καλη σας μερα.το εχω γραψει και στο τοπικ της nova go αλλα δεν εχω βρει ακομη λυση.δε ξερω αν ειναι σωστο,θα το γραψω κι εδω,αν ειναι λαθος ας διαγραφει απο τους διαχειριστες.
εχω ενα laptop με windows 8 και προσπαθω εδω και μερες να συνδεθω στο novago.εννοειτε οτι κωδικοι κτλ εχουν μπει κανονικα." Web TV PC plugin NPDLL has crashed '' αυτο ειναι το μονο που καταφερνω να δω.εχω αφαιρεσει και προσθεσει παλι το webtv pluggin αλλα τιποτα.εχω κατεβασει adobe flash player,activex,direct x σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια μηπως και κρασσαρει λογω αυτων αλλα δεν.μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
καλη σας μερα.κατ'αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.στοιχεια υπηρεσιας εννοειτε καρτα προσβασης?κωδικο πελατη?ή κατι αλλο?Καλησπέρα chief7,
Υποθέτουμε με βάση την περιγραφή σου ότι έχεις κάνει όλο το βασικό troubleshooting, οπότε καλό θα είναι να το δούμε κατά περίπτωση. Στείλε μας ένα pm με τα στοιχεία της υπηρεσίας να το δούμε λίγο από μέρους μας.
Παναγιώτης, Forthnet Support
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους ,
Εγώ ακόμα περιμένω τηλ ή sms απο το αρμόδιο τμήμα .απο χτες το πρωί ειναι οι δεκτές ανοιχτοί αλλα τίποτα ούτε ενεργοποίηση ο PvR 865 ούτε αλλαγη πακέτου ούτε multiview εχω.
Συνέχεια στο κέντρο ακούς <<μισό λεπτό ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,προωθούμε το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα , έχουμε προωθήσει το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα ,στις επόμενες ώρες θα εχει τακτοποιηθεί το θέμα σας....>> και αλλα τέτοια πολλα ευτράπελα .
Πρέπει να διορθωθουνε για να παραμέινουν στην αγορα αλλιώς ο ανταγωνισμός θα τους εξαφανίσει .
Καλή συνέχεια σε όλους και θα δούμε το serial που θα τελειώσει
ΜΑΝΟΣ
καλη σας μερα.κατ'αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.στοιχεια υπηρεσιας εννοειτε καρτα προσβασης?κωδικο πελατη?ή κατι αλλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.