*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπερα σας ,

Μόλις σήμερα κατάφερα !! Με την γραφειοκρατία που υπάρχει να πάρω τον pvr 865 και να θέλησα να τον κάνω πρώτο (master) αλλα μάλλον λάθος μου!!! γιατι στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν στο multi view ,εχω και τον 831 pace .μετα απο 5 τηλέφωνα και διαφορετικούς υπάλληλος που χρειάζονταν να τουs λέω κάθε φορά όλο το ιστορικό μου και την προσφορα που δέχτηκα στο full pack .
Ακόμα περιμένω απο 9 το πρωί για ενεργοποίηση του δεκτη και μάλλον εχει και συνέχεια μετα απο 2 μέρες ταλαιπωρίας ....που δηλαδή να περάσουν και στους 2 δεκτές το full pack και το multi view ...υπομονή εχει και τα όρια της. Ολα ειναι έτοιμα και οι δεκτές ανοιχτοί απο το πρωί ...

Καλησπέρα manosfk.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Έχουμε λάβει και το προσωπικό μήνυμα που μας έστειλες.

Είναι ενήμερο το αρμόδιο τμήμα σχετικά με το αίτημά σου. Ενημερώνουμε αντίστοιχα και απο την πλευρά μας για επίσπευση της διαδικασίας.

Αλέξης, Forthnet Support

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε εδώ .

Σε ευχαριστούμε Μάνο για τα θετικά σχόλια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλησπέρα mitnik,

Έχουμε λάβει το pm με τα στοιχεία σου, θα εξετάσουμε την περίπτωση και θα σε ενημερώσουμε σχετικά.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου.
Ευχαριστώ πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

καλη σας μερα.το εχω γραψει και στο τοπικ της nova go αλλα δεν εχω βρει ακομη λυση.δε ξερω αν ειναι σωστο,θα το γραψω κι εδω,αν ειναι λαθος ας διαγραφει απο τους διαχειριστες.
εχω ενα laptop με windows 8 και προσπαθω εδω και μερες να συνδεθω στο novago.εννοειτε οτι κωδικοι κτλ εχουν μπει κανονικα." Web TV PC plugin NPDLL has crashed '' αυτο ειναι το μονο που καταφερνω να δω.εχω αφαιρεσει και προσθεσει παλι το webtv pluggin αλλα τιποτα.εχω κατεβασει adobe flash player,activex,direct x σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια μηπως και κρασσαρει λογω αυτων αλλα δεν.μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

καλη σας μερα.το εχω γραψει και στο τοπικ της nova go αλλα δεν εχω βρει ακομη λυση.δε ξερω αν ειναι σωστο,θα το γραψω κι εδω,αν ειναι λαθος ας διαγραφει απο τους διαχειριστες.
εχω ενα laptop με windows 8 και προσπαθω εδω και μερες να συνδεθω στο novago.εννοειτε οτι κωδικοι κτλ εχουν μπει κανονικα." Web TV PC plugin NPDLL has crashed '' αυτο ειναι το μονο που καταφερνω να δω.εχω αφαιρεσει και προσθεσει παλι το webtv pluggin αλλα τιποτα.εχω κατεβασει adobe flash player,activex,direct x σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια μηπως και κρασσαρει λογω αυτων αλλα δεν.μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Καλησπέρα chief7,

Υποθέτουμε με βάση την περιγραφή σου ότι έχεις κάνει όλο το βασικό troubleshooting, οπότε καλό θα είναι να το δούμε κατά περίπτωση. Στείλε μας ένα pm με τα στοιχεία της υπηρεσίας να το δούμε λίγο από μέρους μας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους ,

Εγώ ακόμα περιμένω τηλ ή sms απο το αρμόδιο τμήμα .απο χτες το πρωί ειναι οι δεκτές ανοιχτοί αλλα τίποτα ούτε ενεργοποίηση ο PvR 865 ούτε αλλαγη πακέτου ούτε multiview εχω.
Συνέχεια στο κέντρο ακούς <<μισό λεπτό ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,προωθούμε το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα , έχουμε προωθήσει το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα ,στις επόμενες ώρες θα εχει τακτοποιηθεί το θέμα σας....>> και αλλα τέτοια πολλα ευτράπελα .
Πρέπει να διορθωθουνε για να παραμέινουν στην αγορα αλλιώς ο ανταγωνισμός θα τους εξαφανίσει .

Καλή συνέχεια σε όλους και θα δούμε το serial που θα τελειώσει

ΜΑΝΟΣ

Καλησπέρα chief7,

Υποθέτουμε με βάση την περιγραφή σου ότι έχεις κάνει όλο το βασικό troubleshooting, οπότε καλό θα είναι να το δούμε κατά περίπτωση. Στείλε μας ένα pm με τα στοιχεία της υπηρεσίας να το δούμε λίγο από μέρους μας.

καλη σας μερα.κατ'αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.στοιχεια υπηρεσιας εννοειτε καρτα προσβασης?κωδικο πελατη?ή κατι αλλο?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους ,

Εγώ ακόμα περιμένω τηλ ή sms απο το αρμόδιο τμήμα .απο χτες το πρωί ειναι οι δεκτές ανοιχτοί αλλα τίποτα ούτε ενεργοποίηση ο PvR 865 ούτε αλλαγη πακέτου ούτε multiview εχω.
Συνέχεια στο κέντρο ακούς <<μισό λεπτό ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,προωθούμε το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα , έχουμε προωθήσει το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα ,στις επόμενες ώρες θα εχει τακτοποιηθεί το θέμα σας....>> και αλλα τέτοια πολλα ευτράπελα .
Πρέπει να διορθωθουνε για να παραμέινουν στην αγορα αλλιώς ο ανταγωνισμός θα τους εξαφανίσει .

Καλή συνέχεια σε όλους και θα δούμε το serial που θα τελειώσει

ΜΑΝΟΣ

Καλημέρα manosfk

Σε έχουμε ήδη ενημερώσει στο pm που μας έστειλες. Κατανοούμε το παράπονο σου και προσπαθούμε να εξυπηρετηθείς το συντομότερο δυνατό.

καλη σας μερα.κατ'αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.στοιχεια υπηρεσιας εννοειτε καρτα προσβασης?κωδικο πελατη?ή κατι αλλο?

Θα χρειαστούμε το username του Nova Go, τον αριθμό της κάρτας και ένα τηλ επικοινωνίας.

προσπαθω να στειλω πμ αλλα κομπλαρει το site.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οκ τα εστειλα.ευχαριστω.

Καλημερα στο support και στους φίλους ,

Δεν ειναι παράπονο αυτο που εκφράζω ειναι η πραγματικότητα και ο στόχος μου εδώ ειναι να ενημερώσω και άλλους φίλους για
το τι συμβαίνει .Απλα αλλα λέγονται στο τηλεφωνικό κέντρο και αλλα γίνονται τελικά με
τους χρόνους εξυπηρέτησης .Εδω εσείς είσαστε πολυ γρήγοροι και ξεκάθαροι σε ότι λέτε.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ

καλημέρα σας, εχω nova 3play με πακετο αθλητικα των φιλαθλων δικαιουμε να εχω τα 3D ανοικτα δωρεαν ευχαριστω

Καλησπέρα takisst58.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε οτι οι συνδρομητές Nova Sports pack απολαμβάνουν δωρεάν 3D Αθλητικά γεγονότα & Ντοκιμαντέρ ενώ οι συνδρομητές Nova Cinema pack απολαμβάνουν δωρεάν 3D Ταινίες & Ντοκιμαντέρ.

Αλέξης, Forthnet Support

ευχριστω πολύ για την αμεση απαντηση σας αλλα εμενα γραφει αυτό E16-4 για προσβαση στο καναλι κλπ.....

Έχουμε ενημερώσει να επικοινωνήσει μαζί σου αρμόδιος συνάδελφος.
(Τα στοιχεία της σύνδεσής σου υπάρχουν διαθέσιμα απο προσωπικό μήνυμα που μας είχες αποστείλει στο παρελθόν).

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

σας ευχαριστω και παλι με εντυπωσίασε η γρηγορη και σωστη απαντηση στην απορια που ειχα........

Σε ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια takisst58.

Αλέξης, Forthnet Support

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σας ,

Έπειτα απο μεσολάβηση του support εδώ και απο τηλεφωνήματα μου έγινε τελικά η ενεργοποίηση .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ και καλή συνέχεια

Status
Not open for further replies.