*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

καλησπέρα Sers1612.

Για την πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο, πρέπει να έχουμε πακέτο με Novasports all, και όχι με μόνο με το novasports 1.
Αντίστοιχα και για το κινηματογραφικό περιεχόμενο, πρέπει να έχουμε πακέτο με Novacinema all, όχι μόνο με το Novacinema 1.

Κώστας, Forthnet Support.

καλησπερα, απο χθες εχω κι εγω την υπηρεσια nova 3 play και παρατηρησα οτι ΜΟΝΟ στο national geo wild HD εχουν τρεμουλο οι υποτιτλοι ενω η υπολοιπη εικονα οχι..ειναι γενικο το φαινομενο?? ευχαριστω

Καλησπέρα gog7.

Σε ελέγχο που πραγματοποιήσαμε δεν βλέπουμε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Καλό θα ήταν να ελέγξεις το καλώδιο που πάει από τον δέκτη στην τηλεόραση και να κάνεις ένα reset στον αποκωδικοποιητή.
Για επιπλέον Ρυθμίσεις του δέκτη μπορείς να ενημερωθείς από εδώ αλλά και το FAQ.

Κώστας, Forthnet Support

καλησπέρα Sers1612.

Για την πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο, πρέπει να έχουμε πακέτο με Novasports all, και όχι με μόνο με το novasports 1.
Αντίστοιχα και για το κινηματογραφικό περιεχόμενο, πρέπει να έχουμε πακέτο με Novacinema all, όχι μόνο με το Novacinema 1.

Κώστας, Forthnet Support.

Ευχαριστώ για την απάντηση .

καλησπερα και απο εμενα εχω nova 3play με multiview και βλεπω απο το μεσημερι οτι στην τηλεοραση που ειναι ο δευτερος δεκτης slave η εικονα παρουσιαζει σπασιματα εκτος απο τα καναλια που ειναι στην συχνοτητα 11823 ενω στην πρωτη τηλεοραση που ειναι ο master δεκτης δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε κανενα καναλι

Καλησπέρα. Υπέγραψα ένα συμβόλαιο με μια εξωτερική εταιρεία μέσω τηλεφώνου αρχικά και με currier τελικά, με forthnet-nova 3play στα 49,9 ευρω.

1)Το 3d της νοβα τι ακριβώς είναι και πόσο ωραίο είναι; Θα πάρω νέα τηλεόραση αξίζει να έχει και 3d γιατί θα υπάρχουν 3δ ταινίες;
2)είναι όλα οκ με την εταιρεία που μου έκανε αυτή την προσφορά;
3)πόσο καιρό θα κάνει να έρθει ο εξοπλισμός;

Θα ηθελα να ρωτησω κατι!
Εχω ενεργοποιημενο το novago στο λαπτοπ μου αλλα προσπαθησα μεσω hdmi να το συνδεσω στην τηλεοραση μου για να βλεπω σε μεγαλυτερη οθονη κ θελω να ρωτησω για ποιο ΛΟΓΟ δεν το επιτρεπεται κ δεν το φτιαχνετε;
Ειναι πολυ εκνευριστικο!!

Απάντηση: *** Nova official support ***

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είναι εδώ για να βοηθήσουν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα μέλος του avclub.gr, και όχι για θέματα που άπτονται επιλογών γενικότερης πολιτικής σε διοικητικό επίπεδο της εταιρείας.

Nova GO - FAQ

Ερώτηση 21. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το Nova GO στην τηλεόρασή μου;

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση.

Καλημέρα σας,

καλησπερα και απο εμενα εχω nova 3play με multiview και βλεπω απο το μεσημερι οτι στην τηλεοραση που ειναι ο δευτερος δεκτης slave η εικονα παρουσιαζει σπασιματα εκτος απο τα καναλια που ειναι στην συχνοτητα 11823 ενω στην πρωτη τηλεοραση που ειναι ο master δεκτης δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε κανενα καναλι

Αν θέλεις στείλε μας τα στοιχεία της σύνδεσής σου σε προσωπικό μήνυμα ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος για έλεγχο του προβλήματος που αντιμετωπίζεις.

Καλησπέρα. Υπέγραψα ένα συμβόλαιο με μια εξωτερική εταιρεία μέσω τηλεφώνου αρχικά και με currier τελικά, με forthnet-nova 3play στα 49,9 ευρω.

1)Το 3d της νοβα τι ακριβώς είναι και πόσο ωραίο είναι; Θα πάρω νέα τηλεόραση αξίζει να έχει και 3d γιατί θα υπάρχουν 3δ ταινίες;
2)είναι όλα οκ με την εταιρεία που μου έκανε αυτή την προσφορά;
3)πόσο καιρό θα κάνει να έρθει ο εξοπλισμός;

Πληροφορίες για την υπηρεσία Nova 3D, μπορείς να βρείς στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-3d/

Σχετικά με τα υπόλοιπα ερωτήματά σου, στείλε μας σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία της σύνδεσης σου (πχ. ΑΦΜ, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας κτλ), ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι!
Εχω ενεργοποιημενο το novago στο λαπτοπ μου αλλα προσπαθησα μεσω hdmi να το συνδεσω στην τηλεοραση μου για να βλεπω σε μεγαλυτερη οθονη κ θελω να ρωτησω για ποιο ΛΟΓΟ δεν το επιτρεπεται κ δεν το φτιαχνετε;
Ειναι πολυ εκνευριστικο!!

Όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο bykrie, στην παράγραφο 21 του FAQ της υπηρεσίας NovaGO αναφέρεται:

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση

Αλέξης, Forthnet Support

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Μήπως να σβήνατε κάποια μηνύματα μιας και το mailbox σας έχει γεμίσει και δεν μπορεί να δεχθεί νέα pm;

Με την ευκαρία μήπως έχετε κάτι νεώτερο για τη διόρθωση του θέματος της τιμολόγησης που σας είχα αναφέρει το Σάββατο;
Συγγνώμη για το άγχος αλλά εντός των ημερών εκδίδεται ο λογαριασμός, τα χρήματα θα χρεωθούν απευθείας στην κάρτα και άντε μετά να βγάλεις άκρη!

Ευχαριστώ

Καλησπέρα victoria,

Έχουμε προωθήσει σχετικό αίτημα στο αρμόδιο τμήμα για τη διόρθωση τιμολόγησης και αναμένουμε ολοκλήρωση των ενεργειών.

Αλέξης, Forthnet Support

καλησπερα, ενω εχω κανονικα σημα στα free καναλια δεν εχω αυτα της συνδρομης, μου λεει να ελεγξω το καλωδιο σηματος που ειναι συνδεδεμενο στο δεκτη, τι κανουμε τωρα? ευχαριστω εκ των προτερων.
edit επισης χτες στο καναλι 3D ειχα μονο ηχο και οχι εικονα

Last edited:

και εγω εχω το ιδιο προβλημα αυτη τη στιγμη!! ολα τα ξενα πακετα παιζουν κανονικα αλλα σε ολα τα καναλια της νοβα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα!!

τι γινεται μπορει να μας πει καποιος απ'τη νοβα?

Καλησπέρα dimtz,

Στείλε μας σε προσωπικό μήνυμα κάποιο απο τα στοιχεία της συνδρομής σου ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος για τον απαραίτητο έλεγχο.

Αλέξης, Forthnet Support

Εγω δεν μπορω καν να καλεσω την εξυπηρετηση πελατων και ο αποκωδικοποιητης μου εχει κοκκινο λαμπακι

οκ εστειλα πμ, ευχαριστω Αλεξη

τωρα τα εφτιαξαν...τι ηταν αυτο παλι καμια αναβαθμιση? :p

Εχω και εγω το ίδιο προβλημα εδώ και μισή ώρα . Δεν πιάνω ούτε τα συνδρομητικά , ούτε τα ελεύθερα . Ακόμα δεν μπορω να βγάλω γραμμή με την τεχνική υπηρεσία. Το ιντερνετ δουλεύει κανονικά . Συμβαίνει κατι πανελλαδικά ?

Κι εγω ειμαι οκ!
Το περιεργο ηταν οτι δεν δουλευε ουτε το τηλ κεντρο!

καλησπερα, ενω εχω κανονικα σημα στα free καναλια δεν εχω αυτα της συνδρομης, μου λεει να ελεγξω το καλωδιο σηματος που ειναι συνδεδεμενο στο δεκτη, τι κανουμε τωρα? ευχαριστω εκ των προτερων.
edit επισης χτες στο καναλι 3D ειχα μονο ηχο και οχι εικονα

και εγω εχω το ιδιο προβλημα αυτη τη στιγμη!! ολα τα ξενα πακετα παιζουν κανονικα αλλα σε ολα τα καναλια της νοβα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα!!

τι γινεται μπορει να μας πει καποιος απ'τη νοβα?

Εγω δεν μπορω καν να καλεσω την εξυπηρετηση πελατων και ο αποκωδικοποιητης μου εχει κοκκινο λαμπακι

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, οτι υπήρξε παροδικό πρόβλημα στη μετάδοση του σήματος. Το πρόβλημα φαίνεται πλέον να έχει αποκατασταθεί.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Αλέξης, Forthnet Support

Status
Not open for further replies.