*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: *** Nova official support ***

Να περιμένεις αναβάθμιση του NovaGO με την κατάργηση της εξόδου από οποιαδήποτε συσκευή προς τα έξω. ..

Re: *** Nova official support ***

@ Fixxxer, giorgosd
δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση. Φαντάζομαι ότι αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα ενημερωθούν μια και καλή, όλοι.

@tsarm
Apple TV; NovaGO apllication; Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν κατάλαβα το ερώτημα. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σχετικά με το τι εννοείτε; Τι ακριβώς λέτε ότι θα θέλατε από την υπηρεσία NovaGO;

Αρκετές official streaming υπηρεσίες(π.χ. το ΝΒΑ League Pass) είναι συμβατά με apple tv για χρήση.

Αλλά το Nova go δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο (από πλευράς Nova), γιατί θα είναι σαν να σου δίνει 2η συνδρομή για την ΤV.

Καλημερα, μερικες ερωτησεις για να τα κανω σωστα και να προλαβω τυχον καταστασεις:

Στο σπιτι εχω Nova full πακετο στο ονομα του father
Internet στο ονομα το δικο μου.
+ τηλεφωνο (2 γραμμες απο τον ΟΤΕ)
1 γραμμη στο ονομα της μητερας μου ( που ειναι εκει το internet)
2 γραμμη στο ονομα της γιαγιας μου ( που εχει πεθανει)
Θελοντας να τα κανω 3play και πετυχαινοντας μια τιμη λιγο καλυτερη απ την τιμη του καταλογου θελω να ρωτησω για να μην γινει κανενα μπερδεμα με το courier και μετα στελνω ξανα χαρτια, θελω να:
Να βγαινει 1 λογαριασμος στο ονομα μου
Να μεταφερθει το ιντερνετ στην γραμμη 2 και γενικα το τηλεφωνο+ιντερνετ να ειναι στην γραμμη 2
Πηγα απο ενα καταστημα 4νετ και ρωτησα και μου ειπαν οτι χρειαζονται ταυτοτητες απο ολους +ληξιαρχικη πραξη θανατου και μετα ολες τις αλλες τις διαδικασιες τις αναλαμβανει η 4νετ.
Μου λειπει κατι αλλο;
Ευχαριστω

Καλησπέρα gore

συγνώμη για την καθυστέρηση. Πράγματι αυτή είναι η σωστή διαδικασία, όπως την περιγράφεις.

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

@
@tsarm
Apple TV; NovaGO apllication; Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν κατάλαβα το ερώτημα. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σχετικά με το τι εννοείτε; Τι ακριβώς λέτε ότι θα θέλατε από την υπηρεσία NovaGO;
Εάν δεν εγινε αντιληπτή η πρόταση μου την επαναλαμβάνω. Ζητάω να δοθεί η δυνατοτητα ενεργοποίησης της χρήσης του Apple TV στο novago application , για streaming του προγράμματος μέσω Apple TV στην τηλεόραση.

Που μπορω να απευθυνθω για το οτι ενω συγχρονιζω στα 16mb πιανω το πολυ μεχρι 2-3 εδω και 5 μηνες?Ουτε ενα βιντεο στο youtube δεν μπορω να δω και γενικα ολη μερα σερνετε.Εφοσον πληρωνω για καποιες υπηρεσιες καλο θα ηταν να προσπαθειτε να εχετε ικανοποιημενους πελατες μιας και αν δεν μπορειτε τοτε η μεταφορα σε αλλο παροχο μετα τη ληξη του συμβολαιου ειναι δεδομενη

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να εχω το novacinema 1+τα hd καναλια με + 5 ευρο.Τωρα δινω 30 για start pack+τηλεφωνο+ιντερνετ+720 κινητα απο την προσφορα του καλοκαιριου.

Last edited:

Hey nova, χρονια πολλα !
Να ρωτησω κ γω κατι, οι κατοχοι multiview πρεπει να εχουν και τους δυο δεκτες μονιμα ανοιχτους :; Ισχυει αυτο που μου ειπε ο εγκαταστατης ,οτι πρεπει να ειναι μονιμα ανοιχτοι για να επικοινωνουν παντα ;
Ευχαριστω.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Διαθέτω τον NOVA Pace 831 HD και επειδή είχα πρόβλημα στην αναζήτηση για νέα κανάλια αποφάσισα να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να γίνει ολοκληρωμένη αναζήτηση όλων των καναλιών που μπορεί να κατεβάσει αυτός ο αποκωδικοποιητής.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έγινε η επαναφορά, έγινε ο συντονισμός των καναλιών.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν πηγαίνω στα κανάλια Eurosport 1 ή Eurosport 2 ο αποκωδικοποιητής κάνει επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση αν πάω σε ένα από αυτά τα δύο κανάλια, πάλι θα γίνει επανεκκίνηση του δέκτη. Αυτό γίνεται κάθε φορά που πηγαίνω σε αυτά τα κανάλια. Αν βγάλω από τον δέκτη το καλώδιο του δορυφορικού σήματος και πάω σε ένα από αυτά τα δύο κανάλια δεν γίνεται επανεκκίνηση. Αν τοποθετήσω πάλι το καλώδιο με το που θα έρθει το σήμα, γίνεται επανεκκίνηση του δέκτη. Αυτό συμβαίνει μόνο σε αυτά τα 2 κανάλια. Σε κανένα άλλο.

Φταίει κάποια ρύθμιση στο δέκτη; Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

@king2009
για το θέμα του internet, θα παρακαλούσα να μου στείλετε pm με κάποιο στοιχείο σας για να φροντίσω να σας καλέσουν από το τεχνικό μας τμήμα.
για το θέμα με τη Nova, δεν υπάρχει κάποιο πακέτο προσφοράς αντίστοιχο με αυτό που αναφέρετε. Μπορούμε να δούμε όμως αν υπάρχει κάτι άλλο που να σας συμφέρει. Όταν λάβουμε το pm με τα στοιχεία σας θα ζητήσουμε να σας καλέσει ένας συνάδελφος για να δούμε αν μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας καλύπτει.

@iliasgv
ναι σωστά, θα πρέπει να είναι και οι δύο δέκτες ανοικτοί για να λειτουργεί το multiview.

@aloginid
περίπλοκο πρόβλημα για μένα... Θα μου στείλετε pm με κάποιο στοιχείο σας για να φροντίσουμε να σας καλέσουν από το τεχνικό μας τμήμα;

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

Last edited by a moderator:

Καλή χρονιά.

Υπάρχει καμία πληροφορία αν θα καταργηθεί η χρέωση στα HD μετά το κλείσιμο του 5ου αναμεταδότη?

Καλή χρονιά!

Δεν έχουμε καμιά τέτοια πληροφορία.

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

καλη χρονια,

ξερουμε αν θα γινει το novacinema 2 σε hd? στο αθλητικο πακετο εχει 2 hd καναλια.

ευχαριστω

(καλο θα ηταν αν γινεται τις αποριες μας να τις προωθειτε σε καποιον υπευθυνο προφανως τετοιες ερωτησεις οπως και η προηγουμενη αφορουν ομαδα ατομων, λογικο ειναι να μην εχετε καποια ενημερωση εσεις σαν τμημα εξυπηρετησης και δινετε το τυποποιημενο ''δεν υπαρχει καποια τετοια ενημερωση'', φιλικα)

Το θέμα έχει δημιουργηθεί για τεχνική υποστήριξη των μελών - συνδρομητών. Ζητήθηκε από όλους να διαβάσουν το πρώτο μήνυμα. Οι αντιπρόσωποι που απαντάνε στο θέμα, κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν αλλά δεν αντικαθιστούν το cs. Παρακαλώ να το σεβαστείτε και ας λείπουν και οι υποδείξεις...

Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Δροσάτος Αναστάσιος και είμαι πελάτης της forthnet-nova 3play. Στην αρχή ήμουν συνδρομητής χωρίς τα κανάλια της nova sports,μετά από 25 ημέρες που έγινα συνδρομητής και σε αυτά τα κανάλια υπάρχει πάντα πρόβλημα με τον λογαριασμό. Πληρώνω τους λογαριασμούς όλους μέσω τραπέζης αρκετές μέρες πριν λήξουν και πάντα φαίνεται ότι χρωστάω ενώ αυτό δεν συμβαίνει!!!
'Ήδη έχω πληρώσει 20 ευρώ παραπάνω την 1η φορά και τώρα πρέπει να πληρώσω 40 ευρώ παραπάνω χωρίς να μου εξηγεί κάποιος ποιον λογαριασμό δεν πλήρωσα... Έχω μιλήσει 2 φορές με τα κεντρικά και το λογιστήριο και άκρη δεν μπορούμε να βγάλουμε,δεν μπορούν να μου εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό... Είμαι απογοητευμένος και επιθυμώ να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου για να βγάλουμε κάποια άκρη!!! Τo e-mail μου [email protected]. Περιμένω επικοινωνία το συντομότερο από κάποιον υπεύθυνο!!! Ευχαριστώ

@ drosatos

καλησπέρα και καλή χρονιά. Λάβαμε το ίδιο μήνυμα και στη σελίδα μας στο facebook και όπως ενημερώσαμε και εκεί, θα σας καλέσει το πρωί ένας συνάδελφος για να δούμε τι συμβαίνει και να λύσουμε το θέμα.

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

καλησπέρα και από εμένα,μόλις μου ήρθαν οι κωδικοί ενεργοποίησης για το novago αλλα όταν πατάω live tv μου πετάει μήνυμα ότι το NPDLL αρχείο κρασαρε.το δοκίμασα και σε chrome και σε firefox και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους στην ουσία μου δήλωσαν πως δεν μπορουν να κάνουν τίποτα.Αν 'εχει κάποιος κάποια ιδέα του τι μπορώ να κάνω ας κάνει ένα κόπο να μου πει.
ευχαριστώ

@ fotelos

καλησπέρα. Εννοείτε ότι μιλήσατε με το τεχνικό τμήμα και σας είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα;
Μπορείτε σας παρακαλούμε να μας στείλετε pm με κάποιο στοιχείο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

Καλη χρονια.Υπαρχει περιπτωση η νοβα να ενδιαφερθει για το κυπελο αγγλιας και το γαλλικο πρωταθλημα που ειναι χωρις καναλι ακομα?Και αν οχι ειναι θεμα πολιτικης η ειναι πολυ ακριβα?Ρωταω γιατι ειδικα στο διεθνες ποδοσφαιρο αν εξαιρεσεις το τσαμπιονς λιγκ υστερει αρκετα..

Καλη Χρονια σε ολους, πηρε το ματι μου οτι μπορουμε να αναμαθμησουμε τον αποκωδικοποιητη μας σε PVR απο απλο,και αν ναι με τι κοστος?
Ευχαριστω

Status
Not open for further replies.