*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα και από εμένα. Έχω κάνει πρόσφατα reset password στο NovaGo αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου ζητάει το pin, θα μπορούσε να γίνει κάτι σήμερα να προλάβω και εγώ τον αγώνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited:

Καλησπέρα Conan the barbarian.

Το PIN που θα πρέπει να εισάγεις είναι το αρχικό password που σου είχε σταλεί πρίν κάνεις το reset.
(Και φυσικά αν δεν είχες κάνει κάποια προσωπική αλλαγή απο το control panel της υπηρεσίας).

Αν δεν το θυμάσαι, στείλε μας με ένα προσωπικό μήνυμα κάποιο κινητό επικοινωνίας για να φροντίσουμε να σε καλέσει κάποιος συνάδελφος.

Αλέξης. Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Έχουμε προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.
Μπορείς να κάνεις μια εκ νέου δοκιμή από τις 2 συσκευές που επιθυμείς και να μας ενημερώσεις σχετικά?

Αλέξης, Forthnet Support

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.
Αναμένουμε όμως μελλοντικές αναβαθμίσεις με υποστήριξη ακόμα περισσότερων συσκευών που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αλέξης, Forthnet Support

θα ειναι μεσα σε αυτες και το lg gpad που πληρει τις προυποθεσεις;

Last edited:
Απάντηση: *** Nova official support ***

Όπως αναφέραμε και πρίν, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση.
Επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και ποιες ακριβώς συσκευές θα υποστηριχθούν μελλοντικά.

Γίνεται σημαντική προσπάθεια για να βελτιώνουμε συνέχεια την υπηρεσία του NovaGO.

Αλέξης, Forthnet Support

Στο κανάλι Discovery HD SHOWCASE στη σειρα Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ δεν υπάρχει πληροφορία για το κάθε επεισόδιο, απλως μια γενική περιγραφή της σειράς, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο είναι το κάθε επεισόδιο για να το δουμε η να το εγγραψουμε.
Ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Ενημερώνουμε το αρμόδιο να το ελέγξει

Έχουμε προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.
Μπορείς να κάνεις μια εκ νέου δοκιμή από τις 2 συσκευές που επιθυμείς και να μας ενημερώσεις σχετικά?

Αλέξης, Forthnet Support

Ολα οκ επαιξε και το iphone και το laptop μου και είδα και champion league! Ευχαριστω, να ειστε καλα!

Καλημέρα polakis.

Χαρά μας που μπορέσαμε να βοηθήσουμε!
Οτιδήποτε χρειαστείς , είμαστε στη διάθεση σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Last edited by a moderator:

Στο κανάλι Discovery HD SHOWCASE στη σειρα Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ δεν υπάρχει πληροφορία για το κάθε επεισόδιο, απλως μια γενική περιγραφή της σειράς, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο είναι το κάθε επεισόδιο για να το δουμε η να το εγγραψουμε.
Ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Ενημερώνουμε το αρμόδιο να το ελέγξει

Καλησπέρα @astanapane

Δυστυχώς το κανάλι για τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν δίνει πληροφορίες ανά επεισόδιο, αλλά μία γενική σύνοψη.
Δεν μας δίνει ούτε τίτλους επεισοδίων, τα αναφέρει μόνο αριθμητικά (Επεισόδιο 1,2).
Έχουμε επικοινωνήσει ήδη με το κανάλι και αναμένουμε να μας δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη σειρά. Επομένη προβολή την Κυριακή 2/3 (2:50 & 3:40)

Δημήτρης, Forthnet Support

Καλησπέρα. Τα δικά μου χθεσινά θέματα έχουν λυθεί όλα και ευχαριστώ πολύ για αυτό. Τώρα αντιμετωπίζω ένα θέμα με τη λήψη στο Iphone4. Πιο συγκεκριμένα (ενώ παλιότερα δεν είχα τέτοιο θέμα) συνδέεται κανονικά αλλά αρνείται να παίξει εικόνα και μου βγάζει μήνυμα: Video cannot be displayed due to poor connectivity or congested network! Επειδή έχω δοκιμάσει πολλά και το δίκτυο μου δουλεύει άψογα, μήπως από την εμπειρία σας γνωρίζετε πως μπορώ να επιλύσω το ζήτημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα Conan the barbarian.

Στο iPhone που χρησιμοποιείς, έχει γίνει μήπως JailBreak? Σε τι iOS version βρίσκεσαι?

Αλέξης, Forthnet Support

Ναι έχει γίνει jailbreak εδώ και πολύ καιρό όμως. Η έκδοση είναι 7.0.4 θα χρειαστεί αναβάθμιση και καθόλου jailbreak να υποθέσω;

Εκεί είναι το πρόβλημα λοιπόν.
Για να σου δώσει εικόνα η εφαρμογή, θα πρέπει η συσκευή να μην έχει γίνει JailBreak.

Αλέξης, Forthnet Support

Σ' ευχαριστούμε κι εμείς για την επικοινωνία.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα σας
θα ήθελα ενημέρωση σχετικά με το κόστος του αποκωδικοποιητή. Στο δεύτερο σπίτι της οικογέννειας, όπου είμασταν "αρχαίοι" συνδρομητές Νόβα και εδώ και καιρό είχε γίνει διακοπή και υπάρχει απλή συνδρομή 2play, ζήτησα μετατροπή σε 3play. Ενώ τρέχει προσφορά δωρεάν εξοπλισμού αυτή τη στιγμή, μετά την αίτησή μου είδα πως πρέπει να πληρώσω 50 . ???

Καλημέρα andre74

Στείλε με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου και ένα τηλέφωνο ώστε να σε καλέσει ένας συνάδελφος και να σε ενημερώσει για όλες τις προσφορές μας.

Κώστας

Last edited by a moderator:

Είμαι συνδρομητής triple play .
Εχω συνδρομη τηλεφωνια/ιντερνετ - nova cinema + HD+multiview και μεχρι τωρα πληρωνα 44,90 /μηνα ..

Στον τελευταιο λογαριασμο η συνδρομη αυξηθηκη στα 55,90 γιατι οπως μου ειπαν μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια σταματησε η δωρεαν παροχη της υπηρεσιας multiview και πλεον θα χρεωνομαι 9,90 για να την εχω .

Επειδη αδυνατώ να ανταπεξελθω στο αυξημενο κοστος και ως εκ τουτου θα αναγκασθω να διακοψω τελειως την συνδρομη , θα ηθελα να σας παρακαλεσω θερμά να συνεχισω να λαμβανω το πακετο των υπηρεσιων που λαμβανα στην ιδια τιμη που πληρωνα μεχρι τωρα , δηλαδη στα 44,90 ή οποιαδηποτε αλλη τυχον βελτιωτικη προταση εχετε να μου κανετε .

φιλικα
Παναγιωτης

καλησπέρα tlgex.

Στείλε μας ένα προσωπικό μήνυμα με ένα κινητό επικοινωνίας και το τηλέφωνο ενεργοποίησης,
ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει κάποιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει σχετικά με το αίτημα σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα @astanapane

Δυστυχώς το κανάλι για τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν δίνει πληροφορίες ανά επεισόδιο, αλλά μία γενική σύνοψη.
Δεν μας δίνει ούτε τίτλους επεισοδίων, τα αναφέρει μόνο αριθμητικά (Επεισόδιο 1,2).
Έχουμε επικοινωνήσει ήδη με το κανάλι και αναμένουμε να μας δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη σειρά. Επομένη προβολή την Κυριακή 2/3 (2:50 & 3:40)

Δημήτρης, Forthnet Support

Θα μπορούσαμε αυτή την πληροφορία (Επεισόδιο 1, 2) να την έχουμε διότι ούτε αυτή υπάρχει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση.

Status
Not open for further replies.