Re: *** Nova official support ***
1. Δε μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί το jailbreak στα iPhone/iPad και κόβετε το NovaGo. Το jailbreak είναι καθόλα νόμιμο με απόφαση δικαστηρίου (δείτε
εδώ). Γιατί καταδικάζετε τους advanced users;
2. Γιατί δεν υπάρχει εμφανώς κάποιο μέιλ επικοινωνίας/παραπόνων προς νόβα/φορθνετ κλπ; Στο γενικό μέιλ
[email protected] απαντάει κανείς; Αν ναι, μετά από πόσο καιρό;
3. Στη συνεγκατάσταση ΟΤΕ/Νοβα, κάτι πρέπει να κάνετε. Δε μπορεί να απαιτούνται 2 ταψιά, 2 διαφορετικά καλώδια, 2 διαφορετικοί αποκωδικοποιητές κοκ. Εγώ που θέλω να βλέπω ξένα και ελληνικά κανάλια διαφόρων δορυφόρων έχω αυτή τη στιγμή 3 αποκωδικοποιητές (!), με αναγκάζετε να το κάνω, ενώ θα μπορούσε να γίνει η δουλειά μου και με έναν. Γιατί να μην έχω αυτή τη δυνατότητα;
4. Στην υπηρεσία NovaGo, καλό είναι να δώσετε πρόσβαση σε έως 2 διαφορετικές IP και όχι σε έως 2 συσκευές. Σήμερα, σε κάθε σπίτι υπάρχει λαπτοπ, smartphone, tablet κλπ. Δεν αρκούν οι δυο συσκευές που βάζετε, εκτός αυτού δε γνωρίζουμε ποιες συσκευές έχουν κλειδώσει και γίνεται ένα μπάχαλο. Βάλτε μια επιλογή να δηλώνουμε τις συσκευές μας. ΕΠίσης, γιατί να μην παίζει η υπηρεσία NovaGo και στα MacBook??
Έχω δυο συνδέσεις Forthnet 3ple play με sports pack και στις δυο. Εκτός αυτού κάντε κάτι με το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο ουσιαστικά είναι και το μόνο που σας απέμεινε. Κάθε βδομάδα ξεφτιλίζεται, το προϊόν σας απαξιώνεται και εσείς δεν σχολιάζετε καν τις φάσεις στη ζωντανή μετάδοση. Έχετε έννομο συμφέρον να προάγετε το θέαμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντ'αυτού δε βλέπουμε καν θέαμα, αλλά ένα στημένο γεγονός.
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τις πολλές παρατηρήσεις, όλες είναι καλοπροαίρετες.